Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Numeroasele planete aflate în semne de aer fa­vorizează activitatea mentală. În consecință, putem da de capăt unor probleme complexe, profesionale sau legate de studii. Iar pentru că trei dintre cele cinci planete care ocupă în prezent semnele de aer, respectiv Soarele, Venus și Mercur, sunt în Balanță, se pot îmbunătăți în mod semnificativ și relațiile noas­tre. Ne vine mai ușor să ne exprimăm cu diplo­mație și precizie (Venus-Mercur), fără a fa­ce con­cesii care să ne știrbească autoritatea (Soa­re). Pe acest fond se pot lua rapid decizii inspirate, după cum o indică Marte în Gemeni. Însă avem nevoie de perseverență în ceea ce privește punerea lor în practică, căci pentru început lucrurile se vor urni mai încet. Un alt aspect de care e important să ținem seama este atenția la detalii, în special când vine vorba despre sem­narea unor hârtii cu caracter ofi­cial. Cel mai mare risc de a face vreo greșeală sau de a fi păcăliți există marți. De miercuri, putem în­cepe să ne îndoim de oportunitatea continuării unor proiecte începute între mijlocul lui mai și iulie.

Semnele cardinale:

BERBECII care se întâlnesc cu amicii, eventual incluzând și partenerul de afa­ceri, pot cădea de acord cu ceilalți să inițieze un proiect nou. Acesta pornește sub auspicii bune. În privința relației de cuplu, aveți parte de susținere afectivă fără rezerve de la perechea dvs.

RACII reușesc să rezolve foarte multe lucruri cu ajutorul celor dragi din familie. Este și o perioadă potrivită pentru a achiziționa obiecte decorative pentru casă. Nu este exclus să le găsiți la prețuri avantajoase. Marți nu e cazul să faceți apariții sau afirmații publice.

BALANŢELE sunt vedetele acestui inter­val. Farmecul și inteligența le sunt puse în valoare de Venus și Mercur. Oa­menii gra­vitează în mod natural către dvs., deci tre­buie doar să îi cooptați în proiectele dvs. Partenerul, în schimb, poate deveni neliniștit de miercuri.

CAPRICORNII au toate șansele să facă un salt remarcabil în carieră. Consultați-vă cu cei din echipa dvs. cu privire la de­ciziile noi. Discuțiile vă pot fi de folos, aju­tându-vă să ieșiți dintr-o stare de rigidizare in­terioară, care vă face să vă autolimitați obiectivele.

Semnele fixe:

TAURII obțin cu ușurință rezultate bune dacă se îngrijesc de sănătate și fru­mu­sețe în această perioadă. Mai ales pro­blemele legate de gât și de rinichi se pot trata acum cu eficiență maximă. Puteți lua de asemenea o de­cizie îndrăzneață legată de bani.

LEII ar trebui să profite de orice ocazie care se ivește în timpul discuțiilor cu ami­cii, cu care ar trebui să se vadă cât mai des, pentru a-și face ordine în idei. Vă puteți lămuri de exemplu asupra unei inițiative comune cu un prieten cu care puteți începe o afacere.

SCORPIONII trec prin emoții intense, pe măsură ce se pregătesc să se confrunte cu eclipsa de Soare din semnul lor. Lăsați emoțiile să vină și să treacă. Pentru liniștea dvs., sunt deosebit de utile întâlnirile cu prietenii de suflet. O idee nouă poate cataliza o afacere mai veche.

VĂRSĂTORII au parte de o serie de si­tuații favorabile, însă s-ar putea ca ma­rele disciplinator Saturn în semnul lor să-i împiedice să le dea curs. E posibil și de dorit ca un prieten din străinătate sau un coleg de studii să vă determine să ieșiți din rezervă și să treceți la acțiune.

Semnele mutabile:

GEMENII dispun de energia optimă pen­tru a acționa, fără a-și pierde concentrarea. Folosiți-vă de acest interval pentru a obține rezultate concrete în urma creativității dvs. Și cu banii stați bine, ei vă pot reveni făcând eforturi minime. Conso­lidați-vă imaginea publică.

FECIOARELE sunt în continuare ne­si­gure de onestitatea partenerului de cuplu sau de afaceri. S-ar putea ca bănuielile dvs. să fie întemeiate, deci o anumită reticență e utilă. Ve­ni­turile vă pot crește într-o manieră semni­fica­tivă.

SĂGETĂTORII încep să aibă dubii cu pri­vire la profunzimea sau autencitatea unei povești de amor ori a unui proiect ini­țiat între mai și iulie. Nu luați încă decizii. Consul­tați-vă în schimb cu prietenii, care pot veni nu doar cu sfaturi bune, ci și cu soluții.

PEŞTII nu sunt foarte siguri dacă ceea ce au inițiat între mai și iulie le va mai aduce sumele pe care au mizat atunci. Faceți-vă socotelile, dar nu vă grăbiți să vă retrageți. Un bărbat tânăr din familie vă poate coopta într-un proiect confidențial, dar promițător. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian