Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Sufăr de carcinom epidermoid de sinus maxilar”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, vă scriu cu rugămintea să mă ajutați să găsesc un tratament care să mă salveze. Am 51 de ani și am fost diagnos­ticat cu o boa­lă cumplită: carcinom epi­der­moid de sinus maxilar drept, sta­diul IV. Am fost ope­rat, am făcut apoi cobalto­terapie și citosta­tice. Am spe­rat că voi scăpa de toate sufe­rințele dar, din păcate, tu­mora s-a extins, iar acum mă simt tot mai rău și am dureri tot mai mari. Îmi puteți recomanda un remediu? Cu speranță,

S. G. – Sibiu

(Apelați la cabinetul „La­cri­ma Naturii”, d-na Elena Spânu, tel. 0744/87.01.94. Avem reco­mandări din partea cititorilor.)

„Mama mea a fost diagnosticată cu dermatită de stază”

Mama are 81 de ani și nu mai poate merge. O dor foarte rău picioarele, care la gambă au căpătat o culoare maronie. Mușchii s-au întărit și o dor îngrozitor. Diagnosticul pus de medic este dermatită de stază, ecze­ma­tizată. A încercat tratamentele pre­scrise, dar boala nici măcar nu s-a ameliorat. Îi rog pe cei care s-au con­fruntat cu această afecțiune să ne împărtășească și nouă ce putem face sau cărui medic ne putem adresa. Multă sănătate!

DORINA – București

„Cum se poate desfunda glanda salivară?”

Vă rog să mă ajutați să găsesc un tratament natu­rist pentru desfundarea glandei salivare. Am 42 de ani și de aproape șase luni mi s-a înfundat. Sub limbă simt ca un fel de bobiță asemănătoare unui cristal de zahăr. Vă mulțumesc anticipat pentru orice sfat.

SANDA T.

„Caut un remediu pentru vasculită nodulară”

Stimată redacție, de trei ani sufăr de o boală cumplită de piele. Pe mâini și pe picioare sunt plină de niște erupții însoțite de mâncărimi. Am fost diagnosticată cu vasculită nodulară. Vă rog, ajutați-mă cu un remediu naturist. Vă mul­țu­mesc.

ELENA T.

„Am strictură uretrală bulbară”

În urma unui accident de mașină, am avut o ruptură totală de uretră și m-am ales cu o strictură uretrală bulbară. Du­pă multe intervenții endosco­pice, boala a recidivat. Îi rog pe această cale pe cei care cunosc vreun tratament naturist să-mi scrie pe adresa redacției. Vă mul­țumesc.

VICTOR C. – Buzău

„Mă balonez după fiecare masă și sunt foarte slabă”

Am 38 de ani și mă confrunt cu o problemă căreia nu i-am găsit rezolvarea. După fiecare masă mă balo­nez și elimin gaze. Am un miros urât în gură și limba încărcată cu o secreție albă cremoasă. În plus, sunt slabă ca o scândură, dar oricât aș mânca, nu mă îngraș, de aceea cred că am și probleme de asimilație. Dacă știe cineva un tratament care mi-ar fi fo­lositor, îl rog să-mi scrie pe adresa redacției. Cu mul­țumiri,

MAGDA F.

„Mama e chinuită de cârcei”

Mama are 83 de ani și de aproape 10 ani este chinuită de cârcei. La început erau de intensitate mai mică și de du­rată mai scurtă, la picioare, în special pe timpul nopții. Cu timpul, frecvența lor a cres­cut. Face și câte 10 crize pe noapte, iar ziua au început să îi apară și la mâini, degete, spate, gât etc. Sunt deosebit de dureroși, iar în momentul în care apar, pur și simplu îi înțepenește locul afectat timp de câteva minute. Nu-și poate da seama de cauza care-i generează. A fost la mai mulți doctori, a făcut tra­ta­men­te cu calciu (în diferite forme), vita­mine, mag­neziu+B6, fizioterapie, dar rezultatele nu se văd. Vă rog din suflet, dacă știți vreun re­mediu, să o ajutați. Vă mulțumesc.

OANA S. – Câmpulung Moldovenesc

„Ce pot face să scap de pruritul dermic?”

Niciun tratament medical urmat până acum nu m-a ajutat să scap de prurit dermic (un mi­crob din sânge care, după spu­sele medicului, se autodistruge prin tratament, după doi ani). Au trecut deja patru ani și nu se cunoaște nimic. Sunt dependent de antialergice – Alerid și Cetrine. Dacă nu iau o zi pastila, mă cuprinde o mâncărime insu­­portabilă din cap până în pi­cioare și după ce mă scar­pin, locul respectiv se înroșește, mă frige și se fac băși­cuțe ca și cum aș fi bătut cu urzici. Nu este o boală dureroasă, dar este stresantă și chinui­toare. Vă rog din tot sufletul să mă ajutați și pe mine, dacă v-ați mai confruntat cu această boală. Vă mulțu­mesc.

LIVIU D. – București

„Fiica mea are dezlipire de retină și strabism”

Fiica mea, în vârstă de 13 ani, a fost diag­nosticată cu dezlipire de retină și strabism la ochiul drept, la care și-a pier­dut total vederea. Vă rog, dacă puteți să o aju­tați, să o faceți prin inter­mediul aces­tei minunate re­viste. Cu multe mulțumiri și urări de sănătate,

IOANA D. – București

„Sufăr de stări de anxietate”

Am 43 de ani și sufăr de stări de anxietate, cu transpirații, dureri de cap, stări de teamă și panică, îmi este frică să rămân sin­gură în casă. Psihiatrul mi-a recoman­dat Frontin, dar situația nu s-a ame­liorat. Vă rog să mă ajutați cu un sfat.

C.G. – Arad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian