Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 21-27 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Severul Saturn, care s-a aflat în mișcare re­tro­gradă în Vărsător începând din 5 Iunie, o pornește din nou înainte, luni. Mai ales pentru țara noastră, cea guvernată de Vărsător, asta este o veste bună. În calitatea sa de reprezentant al structu­rilor puterii executive, Saturn s-a străduit să țină pe loc evoluția firească a lucrurilor. De marți încolo, protagoniștii și antagoniștii din viața socială și po­litică nu se vor mai situa pe poziții ireconciliabile. Cel mai dramatic eveniment astrologic este însă eclip­sa parțială de Soare din Scorpion, de marți. Aceasta este una dintre eclipsele de care nu trebuie să ne spe­riem, deoarece ea se petrece sub guvernarea micului benefic Venus. Scorpionul vorbește despre bani și re­sursele, despre preocupări oculte și instituții cu caracter secret, cum ar fi societățile și serviciile de acest gen. În com­bi­nație cu Venus, eclipsa ne pro­mite că vom putea nu doar să avem acces la anumite tipuri de resurse in­terioare sau exterioare, dar și că cele de care dispu­nem deja pot fi puse la treabă în­tr-un mod și mai eficient decât până acum. Cuvântul-cheie este „rege­nerare”. Aceasta se poate referi inclusiv la revenirea după boli grave. Nu este însă vorba de faptul că ne putem extinde proprietățile sau mări lichiditățile. În prima fază, cel puțin, e cazul să facem o evaluare lucidă a ceea ce avem și să facem demersurile ne­cesare pentru a ne consolida bunurile. Steaua fixă Prin­ceps, care însoțește eclipsa, ne ascu­te capacită­țile mentale, mai ales în cercetare.

Semnele cardinale:

BERBECII se pot gândi la un soi de „reciclare” a resurselor lor, nu neapărat a celor materiale. Poate fi vorba despre o calitate pe care încă nu ați pus-o la treabă. Poate fi vorba și despre o revelație în dragoste.

RACII trec printr-un proces de reîmpros­pătare a creativității. Deveniți mai pu­ternici și mai expresivi în manifestare, ceea ce vă face fascinanți în ochii altora. Ori, dacă n-aveți încredere în dvs., proiectați această fascinație asupra altcuiva. Depășiți o limitare financiară.

BALANŢELE sunt ajutate fie să găseas­că noi surse de venit, fie să obțină o creș­tere a celor deja existente. În acest demers vă poate ajuta și investiția în dvs. înșivă: o nouă ținută, tunsoare etc.

CAPRICORNII încep să se mai dez­mor­țească, la propriu și la figurat, odată ce Saturn redevine direct. Mai aveți de luptat însă cu tendința de a fi prea radicali sau prea reținuți în exprimarea opiniilor.

Semnele fixe:

TAURII care au fost prinși ca între cio­can și nicovală între Uranus în semnul lor și Saturn retrograd în Vărsător încep să între­zărească următorii pași în carieră. Nu vă grăbiți încă să luați decizii, deoarece poate apărea o ocazie de asociere.

LEII s-au cam săturat de răceala cu care i-a tot tratat partenerul de cuplu sau de afaceri. De aceea va mai dura o vreme până când vor crede în comportamentul schimbat al acestuia.   

SCORPIONII trec printr-un proces de refacere profundă. Nu e exclus ca discuțiile cu sau despre un senior din familie să vă adu­că revelații despre felul în care ați putea să in­tegrați calitățile pe care le-ați moștenit de la această persoană. Trebuie doar să aveți încredere.

VĂRSĂTORII au ajuns, mulți dintre ei, să se simtă singuri în perioada de retro­gradație a lui Saturn, care se termină luni. Dvs. nu vi se prea întâmplă să vă simțiți singuri, deci această schimbare vă va prii. Eclipsa din Scorpion poate fi urmată de o validare a dvs. în carieră.

Semnele mutabile:

GEMENII care au de luat decizii im­por­tante ar trebui să se grăbească să o facă în acest interval, deoarece energicul Marte în semnul lor va deveni retrograd pe 31, zi improprie pentru hotărâri. Eclipsa poate scoate la lumină și rezolva probleme de sănătate și colegialitate.

FECIOARELE mânate de ambiție n-ar trebui să ezite să pună în practică o decizie menită să-i salte în ierarhie. Ziua optimă este cea de joi. Evitați interacțiunile cu colegii luni, dacă presupun exercitarea autorității.

SĂGETĂTORII au parte de un partener de cuplu sau de afaceri pus pe fapte mari. Încercați să nu îl priviți ca pe cineva care vrea să se impună, ci ca pe cineva care știe ce vrea. PEŞTII s-au simțit ținuți pe loc din motive necunoscute. De luni încolo, puteți fie afla cine v-a subminat atâta vreme (din iunie), fie să demontați intrigile la adresa dvs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian