Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un tratament pentru neoplasm gastric antral”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, în luna iunie, tatăl meu, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticat cu neo­plasm gastric antral. Pentru că are mari probleme la inimă (insuficiență mitrală și aortică), nu poate face trata­men­tul oncologic cu citostatice. După fiecare masă vomi­tă, are dureri groaznice, iar de o lună face tratament cu morfină. Dacă cineva știe vreun tratament naturist efi­cient, îl rog să-mi răspundă urgent, căci e groaznic să-ți privești pă­rintele cum se stinge încet. Aștept cu mare spe­ranță un răspuns.   

IULIA S. – Bacău

„Există vreun tratament pentru hemofilie?”

Dragă redacție, am un băiețel care a împlinit de curând 3 anișori. E singurul nostru copil și îl iubim nespus, dar bucuria pe care a adus-o în viața noastră e umbrită de faptul că s-a născut cu hemofilie. Îl păzim ca niște ulii să nu cadă, să nu se rănească, să nu se zgârie, pentru a nu avea sân­gerări. Medicul ne-a spus că nu există vindecare pentru hemofilie, dar când va mai crește, îi poate pre­scrie un tratament pe bază de coa­gulante, pentru a preveni he­mo­­ragiile și a reduce riscul de a dez­­volta complicații. Suntem dis­pe­­rați. Îi rugăm pe cei care știu un trata­ment să ne ajute! Vă mulțu­mim!

ANA și DAVID

„Caut un leac pentru polipoză vezicală biliară”

Vă rog să mă ajutați să găsesc un leac pentru polipoză vezi­cală biliară. Mi s-au depistat doi po­lipi – unul de 10 mm și altul de 4 mm – și mi s-a reco­man­­dat extirparea lor printr-o intervenție laparos­co­pică. Îmi este teamă de operație, mai ales că nu am niciun fel de simptom. Menționez că am 71 de ani. Aștept cu nerăbdare recoman­dările dvs. Vă mulțumesc și vă doresc sănătate.

GEORGE T.

„Nu mă pot opri din clipit”

Am 61 ani și clipesc încontinuu; fapt foarte enervant și chiar obositor. Am urmat un tratament cu Haloperidol 10 pică­turi/zi, dar nu se vede niciun rezultat. Dacă știe cineva un tratament eficace, îl rog să-mi scrie. Vă mul­țumesc.

TUDOR G. – București

„Mi s-a pus diagnosticul sindrom de colon spastic”

Dragă redacție, am 31 de ani și de aproape trei ani mă confrunt cu o boală pe care medicii nu o pot trata. Am făcut tot felul de investigații și am urmat tot felul de tratamente me­di­camentoase, precum și un regim alimentar, dar fără prea multe rezultate. Sufăr de balo­nări foarte mari (indi­ferent ce mănânc), disconfort, sta­re de rău, ame­țeli foarte mari și dureri în partea stân­gă. Durerile și amețelile sunt a­proape zilnice, une­ori chiar și noaptea. Pentru amețeli, am luat Oxy­bral și Ging­ko biloba, dar fără rezultat. Ultimul medic la care am fost mi-a pus diag­nos­­ticul sindro­­m de colon spastic. Vă rog din suflet să îmi recomandați un tra­ta­ment care să mă a­ju­te. Vă mulțu­mesc!

CORINA D.

(Solicitați un tratament homeopatic d-lui dr. Rareș Simu. Tel. 0766/29.84.58.)

„De trei ani am o infecție cu E.coli și am rămas însărcinată”

De trei ani, în organismul meu a pătruns un germen perfid – Escherichia coli – care mă „ata­că” când mi-e lumea mai dragă. De cel puțin pa­tru ori pe an fac febră din cauza infecției urinare. Acum trei luni am rămas însărci­nată și la analize mi s-au depistat peste 100.000 germeni Escheri­chia coli/ml urină. Îmi doresc foarte mult acest copil și mi-e tea­mă că va trebui să renunț la sarci­nă din cauza acestei infecții. Poate știe cineva un tratament naturist care să anihileze acest germen și să nu afecteze sarcina. Cu mul­țumiri,

TAMARA D.

„Mama suferă de sindrom mielodisplazic”

Vă solicit cu disperare ajuto­rul. Mama mea are 62 de ani și i s-a pus diagnosticul de sindrom mielodisplazic. Ni s-a spus că boa­la constă în degradarea celu­lelor măduvei osoase, care a dus la o scădere drastică a globulelor roșii, albe și a plachetelor sânge­lui. Înainte de spitalizare, mama era mereu obosită, avea gleznele foar­te umflate, cu dureri ustură­toare până spre jumă­tatea gambei, nu avea poftă de mâncare și era albă ca varul la față. Medicii ne-au spus că singurul „tratament” (de fapt, se tratează efectul bolii) sunt transfu­ziile de sânge. Încă din timpul spi­ta­lizării, face transfuzii aproape săptă­mânal. Ana­lizele nu arată niciun fel de indicii de ­leucemie. După ultima trans­fuzie însă, din cauza valorii foarte scăzute a pla­chetelor (ajunsese la 12, iar valoarea minimă nor­mală este 130), i-au apărut două vânătăi mari pe coapsă, cu un nodul mai tare la mij­loc, și a înce­put să sân­gereze (ocazional cheaguri pe nas și sânge când merge la toaletă). Este un adevărat coșmar să stea în spital săptămânal și să fie supusă atâtor trans­fuzii, care nu fac decât să aplaneze, pe perioade scurte, efectele bolii. Aș vrea să știu dacă cititorii sau specialiștii revistei dvs. care au cunoș­tin­țe despre sin­dromul mielodis­plazic îmi pot da o su­gestie de tra­­tament naturist. Șe­din­țele de bio­ener­­gie, un anu­mit regim ali­mentar sau remediile din plan­tele mai pot re­prezenta o so­luție? Dacă da, vă rugăm din suflet să ne su­ge­rați ceea ce credeți că poate fi util în cazul acestei boli. Cu mii de mul­țumiri,

LOREDANA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian