Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Strategii pentru a păcăli vârsta

Foto: Shutterstock

Scurgerea anilor nu trebuie să se vadă și pe obraz. Există o mul­țime de trucuri care să ne mențină în formă și să ne păstreze frumusețea in­tactă. Experimentați sfaturile pe care vi le propunem și scrieți-ne după aceea câte complimente ați primit.

O coafură îndrăzneață

Pieptănăturile cu părul prins în creștetul capului ridică optic trăsă­tu­rile feței și îmblânzesc expresia obra­zului. Puneți-vă părul pe câteva bigu­diuri mari, apoi ridicați-l și prin­­deți-l cât mai lejer cu câteva cla­me sau cu doi piepteni mari. Scoateți lateral 2-3 șuvițe unse cu gel.

Șuvițe blonde

Câteva șuvițe de culoare mai des­chisă înviorează și vitalizează aspec­tul părului. Ele trebuie vopsite ici-colo, doar pe partea superioară a pă­rului, ca și când ar fi decolorate de soare.

Culori blânde

Alegeți culori pastelate pen­tru veș­minte. Ele creează o senzație de finețe și de fe­minitate. Asociați-le un ma­chiaj potolit, în tonuri blânde. Evi­tați culo­rile închise și vio­lente: negru, maro în­chis pen­tru buze, care – cu toate că sunt la modă – îmbătrânesc și accen­tu­ează ridurile și cutele din jurul gurii.

Un maieu alb

Albul creează întotdeauna un aer de tinerețe și primăvară. Un maieu alb, de bumbac, purtat pe sub un ta­ior, dă un aer lejer și sportiv, fără să strice efectul de eleganță. Nu vă în­cărcați cu po­doa­be. Oricât ar părea de ciudat, purtate în exces, și ele îmbă­trânesc.

Ojă deschisă

Nu purtați unghiile prea lungi. Nu există o impresie mai decentă și tine­reas­că decât aceea creată de unghiile ovale, de aceeași lungime cu vârful de­ge­tului, bine întreținute și date cu ojă deschisă. Oja închisă îmbătrâ­nește și asprește feminitatea. Sunt efecte op­ti­ce pe care trebuie să le știți și să le stă­pâniți.

Masarea regulată a obrazului

Dimineața, înainte de a vă ma­chia, și seara, după demachiere, după ce apli­cați pe față crema obiș­nuită, masați bine obrazul și gâtul cu miș­cări circu­lare. La sfârșit, loviți-vă fața ușor cu palmele, până se înroșește. După o lună de exer­ciții cotidiene, veți rămâne ui­mite de felul în care arătați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian