Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

La colindat cu ANDRA și PAUL SURUGIU – FUEGO

Andra și Fuego fac parte dintre artiștii cu mare priză la public, care umplu sălile de concerte. S-au născut amândoi în ju­dețul Cluj, la o aruncătură de băț distanță: Andra, la Câmpia Turzii, iar Paul chiar în Turda, două localități păstrătoare de tradiții străvechi. Între ele, la loc de frunte se află colindele, pe care cei doi interpreți le-au adaptat, ce-i drept, la vremuri mo­der­ne, dar care se bucură de succes. Încet-încet, Cră­ciunul tradi­țio­nal se pierde în amintiri, făcându-i loc celui globalizat, plin de „condimente” comer­ciale. Dar sărbătoarea e săr­bătoare, și ne bucurăm să o celebrăm. Tot cu gânduri săr­bătorești pornesc la drum în turneu Andra și Fuego, feri­cindu-și fa­nii din toată țara.

Andra – Vis de Iarnă

Alexandra Irina Măruță (cunoscută sub numele de sce­nă Andra) se numără prin­­tre cele mai în­drăgite solis­te de muzică pop de la noi. La cei 36 de ani ai săi, se poate lăuda cu o carieră și un reper­toriu de invidiat. De la debut, petrecut în anul 2000, și până astăzi, Andra a lansat nu mai puțin de 10 albume de stu­dio, o mul­țime de single-uri și a câștigat zeci de premii. Iată ce declară în legătură cu turneul ei actual: „Crăciunul este o săr­bătoare creștină, care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim poate mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne îm­pli­nește. Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iar­nă» să întăresc acest sentiment de căldură, gene­rozitate și empatie și să dăruiesc momente de ne­uitat celor care ni se ală­tură”. Andra nu i-a uitat nici pe fanii ei care poate nu vor reuși să ajungă la spec­tacole, așa că pe 3 De­cem­brie a lansat pe pa­gina ei de Youtube un nou vi­deoclip de sezon, intitulat „Ninge anul ăsta de Cră­ciun”, în care ac­tori sunt chiar mem­brii familiei so­lis­tei. El a fost vizualizat în primele trei zile de peste 600 de mii de ori. „Ma­ma, tata, frați, acasă, amin­tiri, îmbrăți­șări… Asta în­seam­nă pentru mine Crăciu­nul. Pen­tru cei care prețuiesc fami­lia și pe oamenii buni din jurul lor, Crăciunul este Iubire. Vă mulțumesc că fa­ceți parte din visul meu și că urmăriți pe canalul meu de Youtube cea mai nouă piesă de sărbători! Am fil­mat un videoclip ală­turi de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul ală­turi de fami­lia voas­tră. Ai noștri sunt tot ce con­tea­ză!”, de­clara solista.

Nu este prima dată, când Andra urcă pe scenă în luna Decembrie cu un concert dedicat sărbă­torilor de Crăciun. În 2016 și în 2017, a concertat la Ateneul Român, în beneficiul Fundației „Hopes and Homes for Children”, iar în 2019, a invitat publicul la Opera Română din Bu­curești, în ajutorul pacienților de la „HOS­PICE Casa Spe­ran­ței”. Anul acesta, Andra a pregătit de Crăciun un mini-turneu, pe care îl va prezenta în mai multe lo­calități din țară.

Timp de 90 de mi­nute, veți fi purtați prin lumea magică a săr­bătorilor, as­cultând piese în limba ro­mână, dar și melodii din repertoriul interna­țional, în inter­pretarea inegalabilă a Andrei și a invitaților ei. Duetele sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient-surpriză pen­tru încântarea publicu­lui. Andra va fi acom­paniată de Orchestra Simfonică București și Grupul Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor.

(Spectacolul „Vis de Iarnă” a avut deja primele două reprezentații în București pe 5 și 6 De­cem­brie, dar vor urma concerte în Bacău – pe 10 și 11 Dec., și Cluj-Napoca, pe 23. Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Iabilet.)

Turneu Fuego – „Stai cu mine de Crăciun”

Paul Surugiu – Fuego are mare tre­cere mu­zicală mai ales la publicul de vâr­stă matură, care umple sălile de con­cert. Duioșia lui pa­triotică face să bată multe inimi mai re­pede. Are peste 200 de piese cu tematică de iarnă. La cei 46 de ani, Fuego deține un adevărat record muzical, căci a lan­sat nu mai puțin de 38 de albume de stu­dio, în 29 de ani de carieră și a primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări.

Abonat permanent la sărbătorile de Crăciun, nu este de mirare că și anul ăsta pornește la colindat. Alături de trupa lui formată din muzicieni profe­sioniști, face un turneu național-maraton, intitulat „Stai cu mine de Crăciun!”.

Vor fi două ore de concert live, cu melodii atât în premieră, cât și hituri mai vechi, toate prevestind sărbătoarea Crăciunului. Emoție garantată pentru amatorii de cân­tece despre părinți și despre reîn­toarcerea acasă.

„Nu mai e foarte mult și vine Cră­ciunul, cu toa­te frumusețile lui, cu poleială, cu agitația spe­cifică și cu bucuria că ne alăturăm celor dragi. Nu știu cum priviți voi această perioadă, dar eu cred că este cea mai agitată și mai intensă perioadă a anului. Acum facem pregătiri, ne deschidem sufletul și iertăm, suntem mai buni, încercăm să facem totul bine, facem bilanțuri și ne felicităm pe ritmuri de colinde… Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uităm și voi, și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot su­fletul, într-un «Crăciun colin­dat, de Rai luminat»! Vă iu­besc!”, scrie Fuego, pe Facebook.

(Turneul „Stai cu mine de Cră­ciun!” a început la Cluj pe 4 Decembrie. Mai găsiți bilete pen­­tru reprezentațiile de la: Deva – 9 Dec., Sinaia – 10 Dec., Pitești – 11 Dec., Bacău – 22 Dec., Ploiești – 25 Dec., Constanța – 27 Dec., și Râmnicu Vâlcea – 28 Decembrie, în rețeaua Iabilet și pe ticketstore.ro.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian