Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Samba, braziliana!

– Braziliencele sunt printre cele mai renumite femei din lume, datorită frumuseții lor naturale. Se vede de la o poștă că nu-și fac operații es­tetice. Secretul frumuseții lor e străvechi și se moștenește pe linie de familie. Iată câteva dintre rețetele de succes pe care le folosesc –

Exfoliere cu nisip

Foto: Shutterstock

Masați-vă pielea, cel puțin o dată pe săptămână, cu nisip fin, de pe ma­lul mării, amestecat cu apă. Astfel se produce curățarea de celule moarte a pielii, este stimulată circulația sân­gelui, celulita dispare, rămâne o piele netedă și tonifiată.

Zahăr cu lămâie

Pentru un ten proas­­­păt și strălucitor, ames­tecați o jumătate de ceașcă de zahăr cu sucul de la o jumătate de lă­mâie. Masați-vă fața timp de 5 minute, cu mișcări ușoare, cir­cu­lare, apoi clăti­ți-vă cu apă căl­duță și rece. Tenul de­vine ca de porțe­lan.

Papaya și ou

Bateți spumă un ou și a­mes­tecați-l cu o jumătate de fruct de papaya pasat. Întin­deți mas­ca pe fața curată și lăsați să ac­țio­neze o jumătate de oră. Clătiți cu apă din abundență.

Mango și miere

Două linguri de piure de mango se amestecă cu o lingură de mie­­re, până la omogenizare. Se întinde pe față și se lasă să ac­ționeze o jumătate de oră. Se clă­tește cu apă căl­duță.

Mască de păr cu avocado

Un avocado bine copt se curăță de coajă și se zdro­bește bine cu ajutorul unei furculițe. Pas­ta ob­ținută se întinde de la ră­dăcina părului până la vâr­furi. Se lasă să acțio­neze o oră apoi se clătește părul și se spală în mod obiș­nuit, cu șampon. Părul devine mătăsos și strălu­citor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian