Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

S.O.S. potența și fertilitatea masculină

Foto: Shutterstock

În ultimele decenii, capacitatea reproductivă a bărbaților a cunoscut un declin fără pre­cedent. Dacă acum 10 ani circa 14% dintre bărbați sufereau de tulburări de fertilitate, acum sterilitatea masculină depășește 21% în țările europene. Vinovații? Alimen­tația dezechili­brată, sedentaris­mul și (foarte important!) chi­micalele în exces. De la pes­ticidele din legume și carne până la microparticulele de plastic din hrană, apă și aer, toate afectează grav viața in­timă și fertilitatea masculină. Vorbim azi cu d-na Ingrid Toma – directorul de comu­nicare al firmei Bionovativ, pro­ducător al medicamentelor LIFE, despre ex­trac­tele din plante și uleiurile esențiale destinate sănătății masculine și despre rezultatele obținute cu ele. Un dialog util atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care le sunt alături.

– Cât de deschiși sunt bărbații să vorbească despre problemele lor intime și să ceară ajutor?

– Bărbații sunt mult mai timizi decât femeile, atunci când trebuie să vorbească despre proble­mele lor intime. Din experiența noastră, bărbații mai în vârstă sunt mult mai deschiși să ceară aju­tor. Din păcate, comunicarea scade cu cât persoa­nele de sex masculin sunt mai tinere, deși în cazul lor, tulburările de dinamică sexuală sunt mai variate și mai frecvente.

– Care este cel mai des întâlnită problemă din viața intimă a bărbaților?

– Conform studiilor, 52% dintre bărbați se confruntă cu tulburări erectile cel puțin o perioadă, pe parcursul vieții. La tineri, tulburările erectile sunt cauzate de timiditate, depresie sau sedenta­rism. La bărbații în vârstă, în schimb, există mai ales probleme vasculare sau ale prostatei care duc la scăderea potenței. La bărbații de orice vârstă pot să apară tulburări erectile provocate de medica­mente, de steroizii pentru masa musculară și, nu în ultimul rând, de droguri și de alcool.

– Care este soluția pentru tinerii care suferă de probleme erectile?

Ingrid Toma

– Recent, am avut cazul unui bărbat de 22 de ani, specialist I.T., ce se confrunta cu două pro­bleme: incapacitatea de a susține erecția și eja­cularea precoce. Fiind o fire retrasă, dependentă de lumea virtuală, suferea de o timiditate excesivă și era incapabil să comunice cu iubita lui. I s-au recomandat două remedii: Griffonia Complex B (cu efect calmant și relaxant asupra psihicului, eficient contra ejaculării precoce și a impotenței psihice) și FORTE – o formulă eficientă în timp, care crește nu doar potența, ci și capacitatea pa­cientului de a face mișcare și sport. Rezultatele au apărut încă din primele zile!

– Să înțelegem că sportul este un ingredient care nu poate lipsi din schema de tratament a tinerilor cu tulburări de potență?

– Am obținut rezultate bune cu FORTE și la persoanele sedentare, pentru că favorizează în timp vasodilatația genitală și erecția. Recoman­dăm în paralel și efortul fizic moderat, făcut con­secvent, ingredientele din FORTE fiind stimu­latoare naturale de efort. Tânărul în cauză a ob­ser­vat după câteva zile creșterea capacității de efort, iar după 15 zile i s-a mărit considerabil și capa­citatea erectilă. După o cură de șase luni cu FORTE, potența lui era foarte bună, la fel ca re­lația cu iubita sa, cu care între timp s-a căsătorit…

– Se observă la tineri o creștere a numărului de cereri pentru produsele care ameliorează fertilitatea?

– În ultimii cinci ani, la noi aproape s-au triplat cererile de produse care să crească numărul de spermatozoizi, să le îmbunătățească morfologia și motilitatea. De asemenea, a crescut numărul băr­baților care ne cer ajutorul pentru azoospermie – o formă de infertilitate caracterizată de faptul că nu apare niciun sper­matozoid la analiza lichidului seminal.

– Cum pot fi ajutați bărbații ca­re suferă de oli­go­spermie (număr prea mic de sper­ma­tozoizi) sau azo­ospermie?

– Depinde de cauză. Când vor­bim despre infec­ții, este necesară insti­tui­rea unui tra­ta­ment cu anti­bio­tice, prescris de medicul specialist. În cazul infecțiilor cu bac­terii multi­re­zis­ten­te, rezul­tate bune s-au obținut prin asocierea la medicația standard a unui produs natural pe bază de uleiuri esențiale: N-BIOTIC URINAR.

În cazurile (mult mai frecvente) în care infer­tilitatea are cauze hormonale sau apare după administrarea unor medicamente, este nevoie de scheme terapeutice mai complexe. Infertilitatea masculină este mult mai greu de tratat decât cea feminină, motiv pentru care trebuie încercate toate soluțiile existente!

– Puteți să ne descrieți schema de tratament cu care ați obținut cele mai bune rezultate?

– Avem mulți pacienți care au obținut re­zultate bune cu o schemă din trei produse: FORTE, MACA Forte și APILARNIL ACTIVAT, ultimul fiind un produs al unei firme partenere. Vă pot da drept exemplu cazul unui bărbat de 43 de ani cu oligospermie severă, cu o concentrație de 50.000 de spermatozoizi per mililitru, față de 15 milioane – cât este considerat acum normalul. A ținut patru cure a câte 120 de zile, în care a luat câte două capsule (dimineața și sea­ra) de FORTE și MACA Forte. În paralel, di­mineața, la prânz și seara lua câte o linguriță de API­LAR­NIL ACTIVAT. Morfologia și motilitatea sper­mato­zoizilor s-a îmbunătățit trep­tat, concentrația de spermatozoizi crescând și ea. Pacientul a ajuns de la 50.000 până la 1,2 milioane de spermatozoizi per mililitru – departe de normal, dar suficient pentru o inseminare artificială reușită. Acum, domnul în cauză este tatăl unei fetițe de un an și medicii îi dau șanse foarte mari să procreeze din nou.

– Ce soluții există pentru bărbații de vârsta a doua sau chiar a treia cu probleme erectile?

– Cele mai bune rezultate în recuperarea func­ției erectile le avem la bărbații de vârsta a treia, dintr-un motiv foarte simplu: sunt mult mai des­chiși decât tinerii să vorbească și să aplice soluții pentru problemele lor. Cel mai vârstnic pacient care a obținut rezultate cu FORTE are 83 de ani. Domnul în cauză a ținut o cură de 90 de zile, timp în care a luat câte patru capsule de FORTE pe zi, rezultatele apărând gradat și fiind foarte stabile.

– Repetați faptul că rezultatele cu FORTE apar în timp. Au bărbații – mai nerăbdători din fire – răbdare să aștepte re­zultate ce apar pe ter­men lung?

– Ingredientele FORTE au în spate două studii clinice ce de­mon­strează că, în 70% din ca­zuri, pri­mele rezultate apar după două săp­tămâni, iar după o lună încep să se stabilizeze. Într-ade­văr, bărbații vor ceva cu efect instantaneu, iar piața este plină de produse așa-zis natu­riste, care de fapt conțin substanțe de sin­teză ce imită Viagra. Pro­ble­ma este că, după un timp, sub­stan­țele de sinteză nu mai funcționează, iar FORTE este produsul salvator în aceste situații. Apoi, mulți tineri și bărbați de vârsta a doua au probleme de potență după ce iau steroizi sau după folosirea abuzivă a alcoolului și a drogu­rilor. În cazul lor, nu cunosc un alt produs cu rezultate benefice ca FORTE, care este eficient – e drept că după șase luni – în cazuri disperate.

EDUARD COMAN

Produsele menționate în acest articol pot fi comandate la tel. 0736.371.516 sau online, pe www.life-bio.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian