Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Ajutați-mă să scap de infecția urinară cu E.coli!”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, sunt o cititoare veche a re­vistei „Formula AS” și vin cu o mare rugăminte către dumneavoastră: să mă ajutați cu un trata­ment naturist pentru infecția urinară cu E.coli. Știu că întrebarea a mai apărut în revistă, dar răspunsurile date până acum nu mi-au fost de folos.    În urmă cu un an de zile, am în­ceput să simt disconfort, durere la urinat, câteodată aveam sânge în urină, frisoane, durere în zona pelviană, dureri abdominale, și așa m-am decis și am mers la doctor. În urma investigațiilor am fost diagnos­ticată cu infecție urinară cu E.coli și alte bacterii. Medicul mi-a prescris tratament cu antibiotice, care au dat rezultate pe moment, dar pe urmă rea­păreau simptomele. Iar mergeam la medic, îmi prescria antibiotic și tot așa, de un an de zile nu mai scap de această infecție urinară. Aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva cu recomandări legate de un tratament eficient pen­tru această afec­țiune. Vă rog din suflet, aju­ta­ți-mă! Vă mulțu­mesc.

IOANA GH. – Brașov

„Caut tratament homeopat pentru noduli pe tiroidă”

Stimată redacție, pe lângă alte probleme de sănătate, mi s-au de­pistat doi noduli pe glanda tiroidă. Am făcut tratamentul prescris de medic, dar nu mi-a folosit. De aceea, vă rog să-mi recomandați un tratament homeopat. Eventual poate mi-l expediați, contra-cost, la domiciliu. Vă mulțumesc.

ELENA PANCIU – Buhuși, jud. Bacău, tel. 0751.616.398

„Mama are limba crăpată, afte, scaune diareice”

Dragă redacție, mama mea are 72 de ani și mai multe probleme de sănătate: este cardiacă și o dor mult articulațiile. Dar cel mai rău o supără faptul că are limba cră­pată (pe jumătate) și face mereu afte. A făcut spălături cu ceai de Mu­șețel, a urmat tratamentul prescris de medic, cu Gingival-spray și Vitamina A – unguent, dar degeaba, nu a avut niciun efect.

O altă problemă este că de circa doi ani are scaune diareice. Cât timp ia pastile (Normis, En­terol, Digestive Enzymes), scaunul se mai reglea­ză puțin, dar cum le întrerupe, face din nou dia­ree. Îi puteți recomanda câteva leacuri natu­riste pentru problemele expuse? Cu mulțumiri,

MĂRIOARA MARICA – Conțești, jud. Argeș

„Sufăr de hiperplazie benignă de prostată”

Dragă redacție și dragi cititori, apelez la bunăvoința dumneavoastră pentru a mă ajuta în tratarea hiperplaziei benigne de prostată, afec­țiune cu care am fost diagnosticat în urmă cu câteva luni. Medicul specialist mi-a propus ope­rația, întrucât afecțiunea era destul de avansată. Simptomele care m-au dus la medic erau aproape de nesuportat, datorită urinărilor dese din timpul nopții, a usturimi­lor, jet slab și go­lirea incompletă a vezicii urinare. În­trucât nu do­resc să mă operez, aș încerca cu încre­dere un tratament naturist. Îi rog pe    specialiștii cu care colaborați și pe ci­tito­rii revistei care s-au vindecat fără operație să mă aju­­te cu un tratament din plante. Mulțumiri și multă sănătate!

ION ORSAN – Cluj-Napoca, e-mail: [email protected]

„Fetița mea are alergie la proteinele din lapte”

Vă rog din suflet să mă ajutați! Fetița mea are un an și 6 luni și încă de la naștere are o alergie la proteina laptelui de vacă. Am alăptat-o doar patru luni, apoi nu am mai avut lapte. Am hră­nit-o cu un lapte antialer­gic. La vârsta de un an, văzând că nu are poftă de mân­care, nu ia în greu­tate, am întrerupt acest lap­te și am încercat să-i dau lapte de vacă, dar a făcut o reacție foarte urâtă, cu tuse, tem­pe­ratură și vomă. Am fu­git cu ea la urgență și a fost in­ter­nată la reanimare. La externare, medicul mi-a spus să-i dau Apta­mil. Vă rog din suflet să-mi spu­neți ce pot face pentru fetița mea. Dacă sunt mămici care s-au confruntat cu aceeași problemă, le rog să-mi scrie. Cu mulțu­miri,

ADELA S. – Iași

„Caut un leac pentru sarcoidoză”

Vă scriu în speranța că îl veți ajuta și pe soțul meu, în vârstă de 52 de ani, să-și recapete sănătatea. Suferă de sarcoidoză, și deși am încercat diferite trata­mente (ho­meo­pate, natu­riste), tot ce am citit sau am auzit că l-ar ajuta, nu poate dormi din cauza tusei, care nu cedează nici zi, nici noap­te. I s-a făcut biopsie și i s-a spus că nu poate fi operat, deoarece ganglio­nii s-au mărit prea mult și sunt prea apropiați de inimă. Face aerosoli, a fo­lo­sit și oxigen, fo­losește spray sub formă de pu­furi, siropuri pentru tuse… A în­cercat toate siropurile de tuse existente pe piață, dar ab­solut nimic nu îl aju­tă, tușeș­te cu expec­torație până la epuizare. Până în septem­brie, a lucrat ca șofer, dar de atunci a fost numai prin spitale. Vă rog, dacă se poate, să ne aju­tați cu un sfat. Vă mulțu­mesc!

DOINA T. – Baia Mare

„Cum să scap definitiv de oxiuri?”

Apelez la bunăvoința dvs., a celor ce ajută, oferind sfaturi acelora care sunt în suferință. De câțiva ani am oxiuri, care mă mănâncă de viu. Se localizează în tubul digestiv. Dacă cineva s-a confruntat cu această proble­mă, îl rog din suflet să mă ajute. Dumnezeu să vă ocro­tească și să dea viață lungă revistei conduse de oameni atât de speciali. Vă mulțumesc din toată inima!

GHEORGHE    – jud. Teleorman

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian