Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 10-16 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Mai ales cei care au de completat o docu­mentație sau trebuie să facă muncă de cercetare la serviciu vor avea de profitat de pe urma conjuncției între Mercur cel ager și Pluton cel profund în Ca­pri­corn, care va fi exactă vineri. E posibil să vă con­solidați reputația sau să fiți promovați în funcții im­portante, ca urmare a unui proiect finalizat în această perioadă. Mercur intră duminică în Văr­sător, unde se mai află Soarele și Saturn, deci prieteniile, mai ales cele vechi și verificate în timp, vor căpăta o pondere mai mare sau ne vom implica într-o manieră cât se poate de responsabilă într-un proiect de grup, posibil unul social. Viața romantică nu are însă de suferit în urma acestor preocupări atât de serioase. Dimpotrivă, energiile reunite ale ro­manticei Venus și idealistului Neptun pot ridica poveștile de iubire la un nivel superior, dezbărându-ne de egoism sau de nevoia exagerată de atenție. Dar în cazul în care am avut așteptări exagerate din parte persoanei iubite, s-ar putea să constatăm că aceasta nu are de gând să stea pe piedestalul pe care am ridicat-o –

Semnele cardinale:

BERBECII care se văd cu prietenii vechi sau mai în vârstă pot avea discuții deo­sebit de productive cu ei pe teme profe­sionale sau legate de experiența lor. Vă preocupă însă și latura mistică a existenței, aveți nevoie de timp pentru introspecție, meditație sau rugăciune.

RACII implicați într-un proiect de cer­cetare împreună cu partenerul de cuplu sau de afaceri pot găsi la sfârșitul săptă­mânii soluțiile optime pentru a-l finaliza. O investiție mai veche poate fi reactualizată cu un expert. Simțiți nevoia să evadați din cotidian.

BALANȚELE funcționează deosebit de bine pe plan mental, primind aspecte fru­moase din toate părțile. Ocupați-vă cu pre­cădere de proiectele dvs. creative mai vechi, care pot fi fructificate acum. Venus vă armonizează acti­vi­tatea endocrină, dar și relațiile cu colaboratorii.

CAPRICORNII își pun la punct venitu­ri­le, după un sistem riguros dar nu rigid. Sunteți într-o situație potrivită pentru a ne­gocia contracte. Până și cu dvs. înșivă. Da­că ați avut în weekend revelații referitoare la re­sur­sele dvs. interioare, găsiți un mod de a le pune în practică.

Semnele fixe:

TAURII care studiază sau predau cursuri pot ajunge la un nivel de înțe­le­gere deosebit de profund. Nu doar atât, for­ța lor de pătrundere îi poate inspira și pe alții. Unii dintre dvs. pot fi pro­mo­vați. Prietenii se bucură cu sinceritate de reușitele dvs.

LEII constată că partenerul de cuplu sau de afaceri, pe care se poate să-l fi acu­zat de răceală sau severitate, e de fapt re­zonabil. Asta pentru că, de duminică, comunicarea se îmbunătățește. Găsiți o soluție crea­tivă legată de o afacere, dar nu aruncați cu banii.

SCORPIONII, inspirați de personaje din anturajul lor, cu care au comunicat in­tens în ultima vreme, își conștientizează anu­mite calități, posibil legate de câștiguri. Reușiți să eficientizați funcționarea gospodăriei. Trăiți mo­mente de iubire profundă. Nu faceți speculații.

VĂRSĂTORII simt nevoia să se facă înțeleși, după o perioadă îndelungată de închistare. Probabil că revelațiile avute despre dvs. ca ființă spirituală vă ajută să vă deschideți în comunicare, de duminică. Ușurința cu care vă vin banii nu este un motiv să faceți risipă.

Semnele mutabile:

GEMENII, siguri pe ei, cu Marte în semnul lor, sunt inventivi atât în felul în care se prezintă în lume, cât și în privința educației copiilor. Vineri nu e exclus să dați de capăt unei afaceri, care vă poate degreva de griji finan­ciare. Șefii vă privesc cu multă bunăvoință.

FECIOARELE, fie îndrăgostite, fie într-un cuplu stabil, sunt răsfățate în amor. Nu deveniți însă obsedați de persoana iubită și nu o idealizați. Viața profesională o abor­dați în schimb într-o manieră realistă și structurată.

SĂGETĂTORII se bucură de viață ca niș­te copii care inventează jocuri noi. Pu­teți dezvolta această explozie de creativi­tate în ce direcție vreți, inclusiv în conceperea unui copil.

PEŞTII doresc și reușesc să înfrumusețeze această lume sau să fugă în lumea lor. Câtă putere magnetică exercitați asupra celor din jur vă pot confirma cei din cercul dvs. de prie­teni, mai ales dacă sunteți implicați într-o acțiune de grup.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian