Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cum mă pot vindeca de displazie mamară? (Răspuns pentru MARTA – Bacău, F. AS 1363)

Foto: Shutterstock

Și eu am suferit de pe urma aceleiași afecțiuni. Toate tra­tamentele medicamentoase pe care le-am urmat au ame­liorat simptomele, dar nu m-au vindecat. Boala are ori­gine endocrină, intervențiile chirurgicale sunt de pri­sos, chiar dăunătoare: nodu­lii reapar după extirpare. Vă recomand un tratament cu care eu m-am vindecat în câteva luni, iar de doi ani nu mai am nici un simptom al acestei boli. Se ames­­tecă o linguriță de oțet de mere cu o linguriță de mie­re în 200 ml de apă și se bea câte o cană de trei ori pe zi, cu 20 de mi­nute înainte de mesele principale. Tra­tamentul va fi urmat până la consu­marea unui litru de oțet de mere și, dacă mai este nevoie, se reia după o pauză de două săptămâni. Tratamentul se reia ori de câte ori apar simptomele bolii. Pe toată perioada tratamentului eliminați pe cât posibil sursele de stres, de oboseală excesivă din viața dvs. Vă doresc numai bine!

DIANA R. – Galați

„Sufăr de otită și antibioticele nu au efect” (Răspuns pentru ANA A., F. AS nr. 1390)

Vă re­comand să urmați un tratament naturist bazat pe acu­punc­­tură, dietă și ceaiuri. Eficiența ma­ximă a acu­punc­turii este în pe­ri­oa­da no­iem­brie – februarie, între ore­le 17-19. Con­sumați zilnic cea­iuri de Găl­be­nele, Lemn-dulce și Păpădie. De ase­me­nea, puteți pune în ure­che un tam­pon îmbibat cu 5-10 picături de pro­polis, so­lu­ție alcoolică 5-7%, de două ori pe zi. Alimentația va tre­­bui să cu­prin­dă cât mai multe fructe și le­gume, con­comitent cu di­mi­nuarea con­sumului de carne. Con­sumați suc de mor­covi cu țe­li­nă, precum și usturoi și ceapă. Multă să­nătate.

GHEORGHE B. – București

„Am gastrită cronică și nu pot scăpa de eructații” (Răspuns pentru VIRGIL T., F. AS nr. 1513)

Țineți un regim alimentar fără car­ne și preparate din carne, cel puțin o pe­ri­oadă, fără alimente cu conser­vanți și coloranți sintetici. Re­a­lizați următorul amestec de plante: Găl­benele, Coada-șo­ricelului, Salcâm, Sunătoare, Pătlagină, Troscot, Zmeur. Se râșnesc plantele cu o râș­niță elec­trică foarte curată, se ames­tecă pul­berile obținute în proporții egale (de exem­plu, câte 3 linguri din fiecare) și se pun 2 linguri pline de amestec la 1 l apă plată sau de izvor, la tem­pe­ratura ca­me­rei. Se lasă la macerat (nu se încălzește) minimum 7 ore (peste noapte). Maceratul rezul­tat se va bea peste zi, cu înghițituri mici, la distanță de mese, dacă se poate îm­preună cu pulberea din plante pe care o conține. Luați tinctură de propolis – câte 7 pi­cături de trei ori pe zi, în apă plată sau macerat de plante sau pe o linguriță cu miere. Aveți grijă să nu stați în poziție orizontală (să vă culcați) cel puțin o oră după ce ați mâncat, pentru a nu regurgita. Multă sănătate!

ALINA – București

„Am fost diagnosticată cu sindrom vertiginos” (Răspuns pentru MELANIA – Zalău, F. AS nr. 1540)

Dragă Melania, nu dispera. Problema ta se va re­zol­va, dar cu multă răbdare și încredere în Dum­nezeu. Am fost în ace­eași situație în urmă cu aproa­pe opt ani. Mulțumesc bu­nului Dumnezeu că azi sunt bine. Am urmat tratament cu Calciu și Mag­neziu, apoi cu Secatoxin și Redergin (în timpul amețelilor). Dar vreau să-ți spun că miracolul s-a înfăptuit cu „Formula AS”, când mi l-a scos în cale pe d-l Mir­cea Bocan, cu argila descoperită de dom­nia sa. Mulțumesc revistei pe care o citesc cu mult nesaț. De trei ani de zile folosesc, lună de lună, cura de întreținere cu argilă de la Alba-Iu­lia și mă simt minunat. Și mie mi-a fost greu în perioada de înce­put a bolii (fiind cadru didactic, îți dai seama ce mult a trebuit să lupt pentru a-mi reveni). Să-ți spui în fiecare dimineață și seară rugăciunile de mulțu­mire că exiști, lui Dum­nezeu. Privește pozitiv tot ce ți se în­tâm­plă, vezi partea bună a lucrurilor. Câteva ședințe cu un psihiatru îți vor fi de folos. Fă-ți planuri de viitor, nu ne­apărat costisitoare, vizio­nează filme de dragoste, co­me­dii etc. Discută cu prietenele tale des­­pre: modă, educarea copiilor, mâncăruri apetisante, de­corarea camerelor. Nu discuta despre boala ta, că-ți vei adânci necazul. Fii optimistă! Mergi cu corpul drept, fără a face miș­cări bruște, cu privirea înainte. Admiră natura. Îți doresc din tot sufletul să te însănătoșești. Dumne­zeu să te ajute!

MARIA – Botoșani

„De trei ani am infecție cu E.coli și am rămas însărcinată” (Răspuns pentru TAMARA, F. AS nr. 1542)

Vreau să vă împărtășesc din experiența mea per­­­sonală în lupta cu acest germen E.coli. Am avut acest ger­­men acum 5 ani, și o colegă de serviciu, care s-a tratat pen­tru aceeași afecțiune, la sfatul unui medic evreu în vârs­tă, m-a sfătuit să fac o cură de bere de minimum trei săp­tămâni. Adică să beau zilnic o sticlă de bere, pe care eu am băut-o de pre­ferință seara. După tratamente și ana­lize intermina­bile, care aveau efecte pe perioade scurte, după această cură n-am mai avut absolut nimic. Ultimul tratament nici nu l-am mai luat. Același tratament l-am re­comandat, la rândul meu, acum vreo doi ani, unei pri­e­tene care era într-o situație foar­­te cri­tică. Ea a mers la medicul care o în­gri­jea, i-a spus des­pre această soluție, iar me­di­cul i-a cerut doar să facă o ana­liză îna­inte de a în­cepe acest tra­tament. Bi­neînțeles că a reușit să sca­pe de infecția uri­nară pe care o avea și aceas­ta nu a mai recidivat.

Vă do­resc multă să­nă­ta­te și să aveți un copil să­nătos.

SANDA – București

„Am fost diagnosticată cu retrocistocel gr. II” (Răspuns pentru ELENA S. – București, F. AS nr. 1547)

Pentru tratarea cistocelului, adi­că slă­bi­rea musculaturii vezicii urinare, am folosit cu foarte bu­ne rezultate tinctura de propolis. Se iau de două ori pe zi (dimineața și seara, cu o oră înainte de masă) câte 40 de picături de tinctură de propolis în ceai, apă călduță sau lapte. Tra­ta­mentul durează 6-8 săptămâni, dar pu­teți lua în continuare, în fiecare dimineață, câte 30 pi­că­turi, deoarece vin­decă multe boli. Nu are con­tra­in­di­cații, dar poate da alergie. Testați-l înainte de a-l folosi. Multă să­nă­ta­te!

ANA-MARIA T. – Constanța

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian