Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Sufăr de nefropatie cronică post-medicamentoasă”

Foto: Shutterstock

Vă rog să mă ajutați și pe mine să-mi re­fac rinichii. În urmă cu aproape 10 ani am avut pierderi de calciu din sistemul osos, din această cauză aveam mari dureri, mai ales la picioare. După mai multe investigații, după biopsie, mi s-a pus diagnosticul de cancer osos. Am început să fac tratamente de radioterapie și chimiote­ra­pie, iar în același timp mi se administra calciu, dar fără efect, pentru că organismul meu nu îl asi­mila. După câteva luni de tratament, slăbisem 40 de kilograme și nu puteam nici să mă mai întorc de pe o parte pe alta în pat. Până la urmă, medicii au constatat că pier­derea de calciu a fost cauzată de o afec­țiune a parati­roidelor. Am fost operat și apoi lucru­rile au început să intre în normal, dar în tot acest proces mi-au fost dis­truși rinichii. În prezent, am diagnosti­cul de ne­fropatie intersti­țială cronică post-me­dicamen­toasă IRC stadiul II. Îi rog din suflet pe cititorii și colabora­torii dvs. să-mi re­co­mande un tra­tament naturist pentru a-mi reface ri­nichii. Vă mulțumesc!

SILVIU A. – Cluj

„Am varicocel stadiul 3”

Stimată redacție, am 31 de ani și sufăr de varicocel din 2019. Acum boala este în stadiul 3, am dureri și medicii mi-au reco­mandat operația. Eu nu aș vrea să mă operez, aș dori să recurg la embolizare, dar nici această metodă nu este lipsită de probleme. Tratament nu am luat, pen­tru că medicii mi-au spus că nu este eficient în acest stadiu. Aș dori un sfat de la cei care au suferit de această afecțiune și au urmat un tratament naturist sau alopat. Ce tratament dă cele mai bune rezul­tate? Vă mulțumesc!

ALEXANDRU

„Expectorez de câteva ori pe zi”

Bună ziua! Am 92 de ani și mă confrunt cu o problemă de sănătate: de câteva ori pe zi, ex­pectorez un mucus mai consistent. Dacă se întâmplă să stră­nut, pot să scuip și o biluță gela­tinoasă. Ultimul control pulmonar l-am făcut cu 5 ani în urmă, când expectorația nu apăruse. Dacă cineva s-a confruntat cu o situație similară și a reușit să găsească o soluție pentru fluidificarea mucusului pulmonar, îl rog respectuos să mi-o comunice. Cu mulțumiri,

V. ANTONESCU – București

„Bunicul se plânge de arsuri la picioare”

Dragă redacție, mă numesc Andreea și apelez la dvs. pentru a primi ajutor în legătură cu sufe­rința bunicului meu, în vârstă de 83 de ani. Se plânge de dureri și arsuri în zona picioarelor, iar dacă stă în pi­­cioare mai mult timp, amețește. Eu locuiesc cu mama în București, dar el stă într-un sat de munte din județul Bihor. Bunica a murit acum doi ani și a rămas singur, nu are pe nimeni să-l sprijine. E un om mândru și încăpățânat și nu vrea cu niciun chip să vină cu noi la București, să-l ducem la me­dici pentru investi­gații. În­trebarea mea este ce tra­tament natu­rist l-ar ajuta, ce am putea face noi ca să-i ușurăm viața? Aș­tept un răspuns din partea specialiș­tilor dvs. Vă mul­țumesc și vă urez sănătate!

ANDREEA – București

„Problema mea este ejacularea precoce”

Citesc revista dvs. de mulți ani, dar până acum    nu am îndrăznit să vă scriu despre problema mea. Am 37 de ani și de o bună bucată de timp mă con­frunt cu o problemă de natură sexuală, și anume ejacularea pre­coce. Soția mea sus­ține că nu este o problemă, dar eu știu bine că nu e așa… Ea are doar 30 de ani și ne dorim mulți copii. Am încercat ce-am auzit la unul sau la altul, dar fără rezultate. A devenit o obsesie pentru mine, mă urmărește zi de zi și nu reu­șesc să gă­sesc o solu­ție. Sunt încă tânăr pentru aseme­nea pro­bleme, de aceea am în­drăz­­nit să vă cer consilierea. În speranța că se va găsi ci­neva care a trecut prin aceste împrejurări nefe­ricite și poate să mă ajute, vă mulțumesc anticipat. Cu respect,

A. D. – București

„Caut un leac pentru varice”

Am 51 de ani și sufăr de va­rice. Sunt pronunțate (arată ca niș­te șerpișori) și se întind de la genunchi până la glezne, pe am­bele picioare. Sper să mă    ajutați să mă tratez prin mijloace natu­riste, fără să ajung la operație. Vă rog să-mi transmiteți prin revistă orice fel de tratament naturist care a ajutat în cazul varicelor. Mulțumesc,

ANASTASIA D. – jud. Brăila

„Sufăr de tromboflebită la ambele picioare”

Am 61 de ani și acum mulți ani, în urma unei banale operații de apendicită, am făcut trombo­flebită la piciorul drept. Am urmat mai multe tratamente pe parcursul acestor ani, iar feșa elas­tică este indis­pensabilă. Apelez la dvs. pentru că acum doi ani, trombo­flebita a apărut și la piciorul stâng, am momente când abia mai pot merge. Vă rog din suflet, ajutați-mă cu un tratament!

CRISTI – Turnu Severin

„Am 14 ani și fac pipi în pat. Ce aș putea să fac?”

Am 14 ani și fac pipi în pat. Ce aș putea să fac? Ar ajuta cu ceva dacă m-aș duce la psiholog? La 12 ani mi-a murit mama, tata muncește în Spania și eu stau cu bu­nicii. Visez noaptea și când mă trezesc, sunt ud și mi­-e frică! Bunica nu mă ceartă, dar mi-e rușine… Vă rog să mă ajutați!

MIHAI

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian