Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Vă mulțumesc din jumătatea de inimă care încă mai bate” (Scrisoarea: „Mai am puțin și rana îmi ajunge la os”, F. AS nr. 1539)

Numele meu este Marinescu Cornelia, sunt pensionară și locuiesc în Sinești, jud. Olt. În ur­ma scri­sorii mele publicată în „Formula AS”, am primit ajutor atât de la Fundația revistei, cât și din partea oamenilor cu suflet mare, care mi-au trimis bani și colete. Vă mul­țumesc din jumă­tatea mea de inimă care mai funcționează, cine știe pâ­nă când. Mul­țumesc și pentru cuvintele frumoase care au însoțit scri­sorile primite. Cu sti­mă și respect,

MARINESCU CORNELIA – sat Sinești, str. Satul Nou, nr. 51, oraș Potcoava, jud. Olt, cod 237357

„Vă port multă recunoștință” (Scrisoarea: „Sunt nevăzător, am doi copii și am fost dat afară din casă”, F. AS nr. 1479)

Eu, numitul Antal Gheorghe, din orașul Ba­cău, vă mulțumesc din inimă pentru ajutorul pe care mi l-ați acordat. Vă port multă recunoștință. De aceea, vă rog foarte mult, ca numele meu să fie dat în revistă, la pagina de mulțumiri pentru ajutor. Dumnezeu să vă dea sănătate!

ANTAL GHEORGHE – str. Banca Națională, bl. 31, ap. 13, sc. B, Bacău

„Sunteți oameni cu suflet mare” (Scrisoarea: „Fetița mea este grav bolnavă. Am nevoie de bani și alimente”, F. AS nr. 1548)

Stimată redacție,

Mă numesc Solomon Elena, sunt din Suceava și vă mulțumesc frumos că ați fost alături de mine, atât prin ajutorul trimis de fundație, cât și prin cel dat de cititori. Sunteți oameni cu suflet mare și veți fi binecuvântați.

Am câteva nume cărora țin să le mulțumesc: Doina Maria S., Gheorghe I., Mihai S., Nicu Aurelian U., Zoe M., Elena Maria P., Ioan Crăciun A., Ioana N., Bianca V. (le mulțumesc și celor care mi-au pus bani în cont, dar nu le știu numele). Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă rog fru­mos să mă ajutați care puteți și în continuare, să pot să mă descurc să ajung în toată luna la trata­ment, la Târgu Mureș.

SOLOMON ELENA – sat Ciprian Porumbescu nr. 755, jud. Suceava, cod 727125, tel. 0747/60.18.27

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian