Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nici prin gând nu-mi trecea că am rămas însărcinată!”

Foto: Shutterstock

Am tot amânat momentul să vă scriu, pentru că nu eram sigură de marea veste. Am urmat cura reco­mandată de d-l Andrei Liciu și am rămas însăr­cinată. Înain­te de ea, am avut ciclu la 42 zile. După prima cură, mi-a venit la 33 de zile. După a doua, la 29 de zile. Când am vrut să încerc o nouă cură, n-am mai avut ciclu. Chiar mă supărasem că mi s-a dereglat din nou ciclul și nu înțelegeam de ce! Eram stresată că trebuie să încep iar inseminările (aveam deja două nereușite și ne gândeam serios la fertili­zarea in vitro), trata­men­tele hormonale și toate cele­lalte proceduri ne­plă­cute… Am cumpărat un test de sarcină, dar fără speranță. Nici prin gând nu-mi tre­cea că am rămas însărcinată! Totuși, au apărut mult așteptatele liniuțe instant! Nu am cuvinte de mulțu­mire! Încă păstrez testul în frigider și mă uit la el în fiecare zi! In­teresant este că eu n-am urmat cura cu speranța că voi rămâne gravidă, ci împotriva candi­dei și pentru scăderea chisturilor de pe ovare, ca să-mi pregătesc organismul pentru o eventuală sarcină.

Un singur sfat aș avea pentru d-l Liciu: să ma­cine mai bine ierburile din compoziție, pentru că resturile netopite provoacă mâncărimi și discon­fort. De altfel, acesta este și motivul pentru care n-am putut face o cură întreagă, de 21 de zile!

Mii de mulțumiri d-lui Liciu și „Formulei AS”, care a popularizat tratamentul cu Propolicium! Vă do­resc sănătate și cât mai multe vești feri­cite!

MĂDĂLINA BADEA – e-mail: [email protected]

(D-l ANDREI LICIU poate fi contactat la tel. 0722.450.760. Detalii despre tratamentele cu Propo­licium găsiți pe www.terapia-propolicium.com)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian