Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-30 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Un eveniment major se petrece vineri, odată cu ieșirea lui Pluton din semnul Capricornului, în care și-a făcut intrarea în 2008. Nimeni n-a putut trece cu vederea criza economică produsă atunci, care s-a reeditat în 2010, când Pluton a reintrat în Capri­corn. Să fie de mirare că stăpânul sistemelor ban­care și al ma­rilor resurse încheie această perioadă, tot cu cu­tre­mure terestre și fi­nanciare? Structurile de putere cu ca­racter exe­cutiv (guvernate de Capri­corn) se află la rândul lor sub scru­tinul riguros al lui Pluton de mai bine de un deceniu. Odată cu intrarea sa în Vărsător – de care țara noastră este guvernată – Pluton ridică mari în­trebări legate de generațiile viitoare, de modul în care se desfășoară viața socială, felul în care este apli­cată tehnologia. Folosite în sens negativ, forțele declanșate de Pluton în Vărsător pot să ducă la o ru­­pere completă de credință și la o decădere a ins­ti­tuții­lor cu caracter umanitar. Pluton se va reîn­toarce însă în Capricorn în 12 iunie, iar până atunci rămâne în sarcina noas­tră să încercăm să descifrăm direcția în care se și ne va îndrepta. Pe plan per­sonal, Pluton ridică pro­blema felului în care fiecare dintre noi știe să se im­plice în viața socială, în ce fel și cu ce motive se ală­tură unui cerc de prieteni, dacă știe să se pună în slujba unui grup sau dorește doar să tra­gă folosease din această afiliere. Marte, gu­verna­torul acestui an astrologic, intră duminică în Rac, semn în care nu se simte bine deloc – se spune că e „în cădere”. E bine să ne ferim să luăm decizii din mo­tive emoțio­nale sau familiale până pe 20 mai.

Semnele cardinale:

BERBECII încep să-și pună întrebări cu privire la locul pe care-l ocupă în cercul lor de prieteni și câtă influență exercită asupra lor. S-ar putea să fiți atrași de afaceri în care să vă implicați cu amicii.   

RACII ar putea deveni atrași de specu­lații financiare. Mai bine faceți un mic experiment, să vedeți cât vă țin băierile, îna­inte de a vă angaja total. Un partener calm v-ar putea opri să luați decizii intempestive, cum vă vine să faceți de duminică.

BALANŢELE prind gustul puterii. Plu­ton vă intensifică puterea de seducție și puteți stârni, fără a face nimic special, pa­siuni nestăvilite. Păstrați un pic de detașare. Crea­tivitatea și intuiția cresc exponențial.   

CAPRICORNII răsuflă ușurați că au scă­pat, chiar și temporar, de povara pre­zen­­ței plutoniene în semnul lor. E mo­men­tul să vă uitați înapoi la cine erați în 2008-2010 și cine ați devenit acum.   

Semnele fixe:

TAURILOR le merge bine, căci Ve­nus, șefa lor, tocmai le traversează zodia. Ea vă înzestrează cu răbdarea necesară pentru a face față cu grație unor modificări substanțiale, care încep să se producă în viața dvs. profesională.   

LEII sunt în armonie cu ideile creative ale șefilor. Înțelegeți imediat ce-și doresc aceștia și le puteți depăși așteptările. De duminică, feriți-vă de capcanele unor duș­mani ascunși.   

SCORPIONII se simt susținuți de par­tenerul de cuplu ori de afaceri. Problemele dvs. apar în familie, unde anumite resurse comune, cum ar fi o moștenire, pot să devină su­biec­tul unor uneltiri.   

VĂRSĂTORII au scăpat de necu­ratul și au dat de tac’su. Marele malefic Saturn nici n-a părăsit bine zodia dvs., că iată-l venind vineri pe Pluton, planeta marilor trans­formări.

Semnele mutabile:

GEMENII, care sunt interesați să fie cunoscuți, dar mai degrabă pe plan social decât în structuri ale puterii, pot fi cuprinși de do­rința de a se cățăra cât mai rapid în vârful piramidei, odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător.   

FECIOARELE se destind printr-o excur­sie de weekend sau mergând la un specta­col care le poate lărgi orizontul. Fiți atenți la orice semn de infecție vizând sistemul urogenital și rectul, dar și la probleme de circulație în gambe.   

SĂGETĂTORII sunt preocupați de una sau mai multe idile primăvăratice. De vi­neri încolo, Pluton vă poate tenta să ames­tecați prietenia cu dragostea, ceea ce pe termen lung nu este o idee bună.

PEŞTII se obișnuiesc treptat cu jugul ma­relui disciplinator Saturn în semnul lor. Acesta, împreună cu micul malefic Marte, vă poate ajuta să luați decizii înțelepte, cum ar fi renunțarea la vicii.     

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian