Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am dureri menstruale insuportabile” (Răspuns pentru ANDREEA – Sibiu, F. AS nr. 1082)

Foto: Shutterstock

Având în casă colecția bunicii mele și uitându-mă prin aceste reviste, am citit scrisoarea Andreei, care solicită ajutor pentru endometrioză. Îi scriu, pentru că m-am confruntat și eu cu această sufe­rință. La vârsta de 11 ani, mi-a venit prima men­struație, iar până la 16 ani, m-am chinuit groaznic, cu dureri insuportabile. Nemaiștiind ce să fac, am căutat în arhiva bunicii și am găsit un tratament recomandat de un cabinet naturist din București, „Lacrima naturii”. Deși aveam doar 16 ani, am sunat și am cerut ajutorul. Tratamentul mi-a fost trimis prin curier, și chiar din prima lună, am simțit efectul. Din menstrele mele abundente și dureroase, acum trec lunile fără să mai simt că le am. Medica­mentele recomandate se numesc Glandicaps, Mycelcaps,    și o pulbere din plante sub formă de ceai, toate produse din Finlanda.

Cu tot respectul, vă îmbrățișez!

TOBIȚA – Rădăuți

(P.S. Dacă sunt întrebări sau pot să fiu de ajutor cuiva, mă puteți contacta la tel. 0721/96.83.82)

„Hemoroizii îmi dau dureri groaznice”(Răspuns pentru VASILE N. – jud. Ialomița, F. AS nr. 1424)

Tatăl meu s-a confruntat cu aceeași problemă, dar acum se simte bine și urmează tratamentul pe care i l-am prescris: 2 căței de usturoi zdrobiți (cu tot cu coajă) se pun la fiert în 200 ml lapte. După ce a dat în câteva clocote, se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se tamponează zona bolnavă, dimineața și seara. S-ar putea să apară senzația de usturime, dar aceasta se va dimi­nua în timp și veți constata că hemo­roizii dispar. Trebuie să perseverați. Vă doresc multă sănătate!

Cristina – București

„Caut un leac pentru bronșită astmatiformă”(Răspuns pentru S. D. – București, F. AS nr. 1469)

Dragă redacție, doresc să răspund persoanei care a pus o întrebare în le­gătură cu tratamentul astmului bron­șic, pe care și eu l-am avut în copi­lărie, între 3 și aproximativ 12 ani. Pe mine, tratamentul făcut atunci la Govora, timp de trei ani consecutivi, plus un sejur de 10 zile la mare, cu aerosoli, seara și dimineața, tot trei ani consecutiv, m-au vindecat de bronșită astmatiformă. Acum sunt mult mai rezistentă, dar alergia la diferite substanțe alergene tot mă mai chinuie. Cea mai gravă alergie o am la praf, acarieni și detergenți. Acum am 30 de ani și sunt vindecată de bronșită astma­tiformă.

P.S. Schema de tratament ar fi: Tratament bal­near la Govora, indicat de doctorii de acolo, respec­tiv aerosoli cu sulf și tot ce recomandă, urmat de minimum 10 zile la mare, aerosoli, seara și dimi­neața pe faleză. Acest tratament trebuie urmat trei ani consecutiv: Govora + mare.

DANIELA N. – Pitești

„Cum pot scăpa de o cicatrice veche?”(Răspuns pentru LILIANA – Focșani, F. AS nr. 1504)

* Se pun cataplasme cu Tătăneasă și Mărul-lupului, măcinate și amestecate cu apă, în părți egale. Pasta rezultată se întinde pe cicatrice și se acoperă cu un tifon, lăsându-se să acționeze câteva ore. Se repetă operațiunea până la dispariția cica­tricei.

* Se amestecă 1 l de ceai de coajă de Soc cu 250 ml ulei rafinat de floarea-soarelui, trei linguri de miere de albine și un bulgăre mic de ceară, cât o nucă. Ceaiul se fierbe bine (până devine închis la culoare), se strecoară și se pune la fiert cu uleiul, mierea și ceara, până scade la jumătate. Se aplică la fel ca o alifie.

* Se spală cicatricea cu urină, cât de des posi­bil.

* Se pun cataplasme cu frunze de varză zdro­bite cu sticla până devin mustoase, peste care se pune spirt. Frunzele zdrobite se schimbă des și se țin toată noaptea. Acest tratament se aplică și la lu­xații, arsuri, dureri reumatice.

ADRIANA – București

„La doar 8 ani, copilul meu are diabet insulino-dependent”(Răspuns pentru MIHAELA – București, F. AS nr. 1514)

1. În cazul diabetului, trebuie respectate indi­cațiile medicului și tratamentul medicamentos, dar se pot obține rezultate și prin terapia naturistă.

* Infuzie dintr-o linguriță cu frunze de Afin la o cană cu apă – 2-3 căni pe zi, timp de 40 de zile, cu pauză de 14 zile.

* Infuzie dintr-o lingură cu frunze de Urzică la o cană cu apă – 2-3 căni pe zi. Se poate bea și infuzie de Dud (frunze) și fragi de pădure (frunze).

* Decoct dintr-o lingură cu teci de fasole (fără semințe), la o cană cu apă – 2-3 căni pe zi.

MIOARA – Bucuresti

2. Vă recomand tratamentul cu sâmburi de măsline, care face ca glicemia să revină la normal. 200 de sâmburi de măsline se lasă la uscat două-trei săptămâni, se sparg în piuă, se dau prin râșnită, până devin o pul­bere. În fiecare di­mineață, se pune o linguriță de pul­bere la o cană de apă și se fierbe la foc domol, timp de 10 minute. Se strecoară și se bea cu înghițituri mici, până la ora 12 (la prânz). În timpul acesta, se ia și o linguriță de ulei de măsline (presat la rece). Tratamentul se oprește când se ter­mină pulberea. Cura se repetă la 4-6 luni. Îi doresc multă sănătate copi­lului dvs.!

ILEANA – Constanța

„Sufăr în permanență de dureri de cap”(Răspuns pentru ANCA R., F. AS nr. 1546)

Am citit mesajul din revistă și în­țelegând suferința continuă prin care treceți, mă grăbesc să vă răs­pund, oferindu-vă soluția care vă va ajuta în mod sigur și într-un timp foarte scurt.

Vă recomand să vă adresați urgent și cu încre­dere la cabinetul „Lacrima Naturii”, unde, prin tra­tamentul personalizat oferit de me­dicina energo-informațională, fără durere și efecte secundare, se tratează cauza îmbol­năvirii.

Pentru programare, sunați la tel. 0744/87.01.94 și doamna dr. Elena Spânu, un terapeut excep­țional, vă va ajuta necondiționat. Trebuie să vă pre­zentați în ziua și la ora convenită de comun acord. Într-un timp scurt, veți uita de suferință.

Revistei „Formula AS”, infinite aprecieri!

(Aceeași recomandare și pentru DANA R. – București, „După operația de hernie de disc, nu am stabilitate la mers”, F. AS nr. 1553)

NICULAE B.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian