Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Mi s-au amputat degetele de la picioare”

Prea iubită și stimată doamnă Sânziana Pop,

Cu lacrimi în ochi și cu mare rugăminte vă scriu necazul meu. Mă numesc Gheorghe Aurel, sunt din Brăila și am vârsta de 50 de ani. Vă rog din inimă să mă ajutați! Sunt diabetic din 2001, și în ultimii ani boala s-a agravat. Am ajuns să fac dializă. Boala avansează pe zi ce tre­ce, durerile sunt insuportabile. Mi s-au ampu­tat degetele de la picioare și un deget de la mâna stângă. Fac un tratament foarte scump pentru dilatarea vaselor de sânge, deoarece în iunie 2022, mi-a fost găsită prin arteriografie – CT, stenoză la ambele picioare de la rotulă în jos. Oa­meni buni, vă rog din tot sufletul să mă aju­tați, nu am bani de tratament, nu am bani de spi­tale, nu-mi mai pot duce traiul! Nu vă mai spun că fac ședințe la oftal­mologie, la Clinica Vedira, pentru a opri hemo­ragia la ochiul drept, dar din Septembrie, nu am mai avut posibilitatea de a-mi continua tratamentul.

Dumnezeu să le dea multă sănătate celor ce citesc aceste rânduri și-mi vor împărtăși sufe­rința. Vă anexez documentele necesare și numă­rul meu de telefon, 0740/48.25.72.

Cu stimă și mult respect, vă mulțumesc!

GHEORGHE AUREL – str. Rahovei nr. 352, Brăila, jud. Brăila, cod 810220

„Am o boală care m-a scos la marginea lumii”

Bună ziua, doamnă Sânziana Pop,

Vă trimit această scrisoare, în speranța de a mă ajuta cineva, pentru problemele mele de sănătate. Am mai fost a­jutat o dată și-am mul­țu­mit, dar, cum v-am spus, eu sufăr de schizofrenie paranoidă și pierderi de memorie foarte mari. Mama se chi­nuie cu mi­ne, face săraca ce poate, sunt conștient de chinul la care o supun. Nu știu de ce m-a lovit Dum­nezeu cu o boală așa de grea, care m-a scos la marginea lumii. În plus, așa cum v-am spus, am probleme de sănătate și la piciorul drept, stau mai mult la pat, până îmi voi procura o proteză, care îmi trebuie pentru operație. Costă între 4000-6000 lei, atât proteza, cât și operația. Dacă nu-mi fac această operație, în timp, risc să mi se taie piciorul. Am necroză musculară cap fe­mural drept, tromboză la piciorul drept și un nodul pulmonar. Pensia o am foarte mică, abia mă ajung, și eu, și mama, cu plata facturilor și mâncarea.

Nădejdea mea este că mă veți ajuta încă o dată. Sunteți singura mea speranță de-a mai trăi. Poate cineva se va îndura de suferințele mele!

Vă mulțumesc din tot sufletul! Doamne ajută!

ZALINSCHI OCTAVIAN – str. Calafat nr. 63, sector 2, București, cod 020347

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian