Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am fost diagnosticat cu tumoră pulmonară”

Foto: Shutterstock

Sunt un cititor fidel al revistei „Formula AS” și doresc să-mi acordați o mână de ajutor. De două luni am fost diagnosticat cu tumoră pulmo­nară. Îmi poate recomanda cineva un tratament eficient? Vă rog din suflet dacă se poate să mă ajutați! Vă mulțumesc din inimă! Cu stimă,

OVIDIU – Gherla

(La cabinetul „Lacrima Naturii” se fac trata­mente anti-cancer cu preparate finlandeze, pe bază de ciuperci. S-au publicat scrisori de con­firmare în „Formula AS”. Încercați, printre alte soluții. Tel. 0744/87.01.94.)

„Sindromul picioarelor neliniștite mă face să-mi doresc să le amputez”

Bună ziua, „Formula AS”. Sunt un cititor de-al dvs. și vreau să vă felicit pentru calitatea almana­hurilor și a revistelor și pentru efortul dvs. de a le însuma pe toate. Vă deranjez cu o mare rugă­minte, deoa­rece consider că doar dvs. mă puteți ajuta. Sufăr de sin­dromul picioa­relor neliniștite, afec­țiune cu care mă con­frunt încă de la vârsta de 26 ani, în prezent având 34 de ani. Paradoxul face ca boa­­la să apară mai degrabă la vârst­nici, și cu pre­cădere la doam­ne.    Am tot um­blat prin doctori, am tot cumpă­rat cărți, reviste și toate câte mai există, dar nu am reușit să găsesc un remediu. Îndrăznesc să vă rog mult de tot să mă ajutați prin a adresa această întrebare cititorilor dvs. ori să-mi împărtășiți un posibil trata­ment descris în trecut de vreun citi­tor. Sau un specialist al revistei să îmi re­co­mande vreun tratament, fiindcă am dorința de a îmi amputa picioa­rele, întrucât liniștea dina­inte de a mă lua somnul îmi este răpită de mai bine de 8 ani, seară de seară.

Vă rog mult să mă ajutați și răs­plata dvs. va fi mare în ceruri. Vă mulțumesc! Cu considerație,

ALEXANDRU T.

„De 4 ani am doar scaune diareice”

Am vârsta de 71 de ani și acum patru ani am fost operată de ocluzie intestinală. De atunci mă confrunt cu scaune dia­reice, câte 5-6 pe zi. Am fost la gastroen­terolog, am făcut colo­no­scopie, și medicul specialist mi-a reco­man­dat un tratament pe care l-am urmat, însă fără rezultat. Sunt dispe­rată, nu știu ce să mai fac. Rog spe­cialiștii și cititorii care s-au confrun­tat cu ase­menea necazuri să mă ajute cu sfaturi și re­țete care ar putea să mă facă să duc o viață cât de cât normală. Vă mulțu­mesc!

LILI – București

„Ulcerul gastric îmi face viața un calvar”

Mă numesc Petre, sunt din Focșani și am 71 de ani. Acum trei ani, am fost diag­nosticat cu ulcer gastric, având urmă­toarele simpto­me: eso­fagită de reflux, aciditate, balonare, colon iritabil, scădere în greutate, arsuri în gât, dureri în piept, spasme, palpi­tații… Totodată, am fost depis­tat de două ori cu Helicobacter pylori, în mate­riile fe­cale, și am ur­mat tratament cu anti­biotice și pe cel cla­sic pentru ulcer (Nexium, Raniti­di­nă, Kreon, Espu­mi­san, NoSpa, Ga­viscon), dar nu reu­șesc să-mi recapăt să­nă­tatea.

Menționez că țin regim, beau cea­i de Mușe­țel, Gălbe­nele, flori de Sal­câm și iau Redi­gest, Reglocid, Chi­­tosan, argilă, dar fă­ră prea mari re­zul­tate. De aceea apelez la dvs. să-mi recoman­dați un trata­ment naturist, ca să scap de această boală care îmi face viața un calvar. Vă mulțu­mesc.

PETRE – Focșani

„Sufăr de enterocolită cu Clostridium difficile”

La începutul acestui an am fost internată în spital, cu diagnos­ticul: enterocolită acută cu Clos­tridium difficile. După un trata­ment de 7 zile cu Vancomicină 500 mg, probiotice, am fost exter­nată cu stare ame­liorată. După două săptămâni, boala a re­cidivat. De data asta, am primit trata­ment și cu Me­tronidazol. Alimen­tația mea este alcătuită din supă cremă de mor­covi, carne de pui fiartă, brânză de vaci, pâine prăjită, orez fiert și banane. Vă rog să-mi dați un sfat, pen­tru ca boala să nu recidiveze a treia oară.    Aș dori și un regim care să nu afecteze ulcerul. Men­ționez că nu am dureri abdo­mi­nale. Urmez încă un tratament acasă cu Ente­rol, dar nu-l pot lua la nesfârșit. Menționez că am 54 de ani. Cu stimă,

MIOARA R. – Arad

„Mă chinuie tusea seacă”

De mulți ani am o tuse seacă, de care nu mai scap. Ultimul me­dica­ment luat a fost Eurospal de 80 mg, 2 pe zi. După termi­na­rea tratamentului, necazul a reve­nit, adică tusea sea­că se manifestă ca înainte. Cine a fost în această situa­ție, adică a avut tuse seacă și cu aju­torul unui tratament naturist sau medica­mentos a rezolvat problema, îl rog să-mi trans­mită și mie ce anume a luat și cum a făcut trata­mentul. Numai o per­soană care a avut această suferință, tuse seacă ani de zile, mă va înțelege. Aștept răspunsul în revistă. Vă mulțumesc și vă doresc sănătate!

CONSTANȚA – Slatina

„Sufăr de adenom de prostată”

Vă rog cu lacrimi în ochi acum, înaintea Sfintelor Sărbători de Paște, să mă ajutați să mă vindec de adenomul de prostată. De doi ani mă chinuie această afecțiune, nu mai pot să dorm noaptea, mă trezesc din oră în oră să urinez, am usturimi la urinat, jet slab. De două luni fac tra­tament cu Avodart, reco­mandat de medicul urolog. Vă rog să mă ajute cineva cu un răspuns! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

GEORGE F. – Brașov

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian