Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 5-11 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Weekend-ul este inaugurat de o eclipsă de Lună în semnul cel intens emoțional al Scorpionului. De aceea, este bine să renunțăm la stimulente de orice fel, care ar putea să ne dezinhibe. Dar pentru că Scorpionul vorbește și despre bani, și face dezvă­luiri, nemulțumirile pot erupe brusc față de un partener de afaceri, periclitând respectiva relație. Se poate și ca un asociat să aibă o schimbare de atitudine neașteptată, care să ne determine pe noi înșine să punem punct asocierii. Dacă păstrăm justa măsură, aspectul pozitiv dintre Marte și zisa eclipsă ne poate conduce către o decizie construc­tivă, care poate lămuri și consolida respectivele relații. Luni, spiritele se calmează, în special în familii, căci Ve­nus cea diplomată se alătură impetuosului Marte în Rac, aducând echilibru în familie, dar și sare și pi­per în relațiile intime. Marți, în schimb, avem nevoie de răbdare și atenție în relațiile de prietenie, care pot fi puse la încercare de conjuncția Soare-Uranus în Taur. Dacă vrem ca propria noastră autoritate să fie respectată în cercul de prieteni, ar trebui să fim noi primii care să o respectăm pe a celuilalt.

Semnele cardinale:

BERBECII, care dispun de o moștenire de familie, se pot decide să pornească cu ceilalți membri ai familiei o afacere care se poate dezvolta frumos. E posibil ca un bărbat să complice lucrurile, aducând în discuție probleme bănești, care pot fi însă negociate.

RACII au nevoie de răbdare cu rudele sau vecinii, pe final de săptămână. Evitați deplasările sau șofați prudent, căci există pericol de accidente. Eclipsa de Lună am­plifică sentimentele față de cei din familie sau per­soana iubită. Nu le dați frâu liber celor negative.

BALANŢELE au posibilitatea de-a lua o decizie inspirată pe plan profesional, ca urmare a eclipsei de Lună. În timp, hotă­rârea vă poate aduce venituri directe suplimentare. Este de evitat însă să vă lansați în afaceri cu vreun prieten, oricât de insistent ar fi acesta.

CAPRICORNII, care acordă prea mult timp sau prea multă importanță prieteni­lor, pot trezi reacții neașteptate, nu tocmai plăcute, persoanei iubite, ca urmare a eclip­sei de vineri. Armonia poate fi restabilită în cursul săp­tămânii, de marți încolo, mai ales în cuplurile stabile.

Semnele fixe:

TAURII sunt afectați puternic de eclip­sa de Lună, care se petrece în semnul opus, cel al Scorpionului. Aveți de-a face cu un par­tener de cuplu ori de afaceri subiectiv, care vă poate scoate rău din sărite. De marți, puteți să-i rugați pe amicii dvs. să medieze o împăcare.

LEII au nevoie de multă stăpânire de sine pentru a men­ține echilibrul între viața familială și carieră. Cei de-acasă au ne­voie de dvs., dar șefii vă pot întrerupe week­end-ul cu brutalitate. De luni vă mai liniștiți, mai ales dacă aveți un somn bun.

SCORPIONII se confruntă cu reacții cu totul neașteptate ale partenerului de cuplu ori de afaceri. Unele pot fi întrerupte brusc, fără explicații. Dar aceste șocuri vă pot deter­mina, paradoxal, să faceți schimbări de direcție, care ulterior să se dovedească profitabile.

VĂRSĂTORII nu mai înțeleg ce se în­tâmplă nici acasă, nici în viața pro­fe­sională. Se poate ca o mutare cu casa, ca­re trebuie fă­cută pe neașteptate, să vă afecteze ca­riera. Dar reorientarea, care decurge din aceste îm­prejurări, se poate dovedi a fi, în final, avantajoasă.

Semnele mutabile:

GEMENII au nevoie să-și îngrijească sănătatea, ca urmare a eclipsei de Lună din Scorpion. E de evitat efortul excesiv, de­oarece venele sunt fragile în această perioadă, iar Mercur retrograd nu vă ajută să vă mișcați cu obiș­nuita agilitate. Comunicarea lasă și ea de dorit.

FECIOARELE trebuie să fie atente în relațiile cu femeile din familie, pe final de săptămână. Altfel riscați ca anumite relații de rudenie ori de vecinătate să fie com­pro­mise. Nici la drum nu este recomandabil să porniți.

SĂGETĂTORII își pot da seama cu sur­prindere că anumite persoane, probabil co­legi de serviciu, pe care le-au considerat pri­etene, le-au subminat în realitate situația profe­sio­nală.     

PEŞTII care-și doresc o mai mare vizi­bi­litate încercând să câștige mai multă popu­laritate pot fi dezamăgiți. Asta deoarece eclipsa poate provoca unele persoane din anturaj să vă conteste calitățile. Nu vă lăsați descurajați, alegeți un nou proiect, mai creativ.                   

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian