Cum m-am vindecat de cancer
Rețeta din cartea furată

Am 56 de ani și am fost diagnosticată cu melanom pe pulpa piciorului stâng (am avut o aluniță din naștere, care s-a infectat din cauză că am fost mușcată de un cocoș). Am mers să dau la găini de mâncare îmbrăcată în fustă, iar cocoșul a crezut că alunița e vreun grăunte de ciugulit.
Am încercat cu Rostopască, dar piciorul a început să mă doară tot mai tare, iar apoi durerea s-a mutat în mâna stângă și sânul stâng. Speriată, m-am dus la biserică și m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu să mă ajute, iar El a făcut-o, scoțându-mi în față o carte a unui medic american, pe care ulterior cineva mi-a furat-o. În ea era vorba de cancer și conținea o rețetă pe care am urmat-o de îndată și m-am vindecat. O reproduc exact, în speranța că le va fi și altora de folos.
Iată rețeta: se iau în părți egale morcov, sfeclă roșie, varză roșie (cine nu suportă varza roșie o poate înlocui cu varză albă), țelină rădăcină. Se spală bine toate legumele și se dau prin storcător (trebuie să fie unul mai puternic, deoarece cura ține 40 de zile). Sucul rezultat se pune în borcan de sticlă și se bea peste zi, cât îți este necesar, pentru a nu-ți fi foame. (Resturile de legume pasate se aruncă sau se dau la păsări sau porci.) Când vă este sete, vă faceți ceai de: Salvie, Gălbenele, Coada-șoricelului, în care se poate pune, după gust, suc de lămâie. Ceaiurile se beau pe rând, nu se combină. Deci într-o zi ceai de Salvie, care se poate bea până la o săptămână, apoi ceai de Gălbenele, apoi de Coada-șoricelului. Se repetă, până ce trec cele 40 de zile. După 40 de zile, nu mâncați imediat, că puteți muri. Se trece la mâncare treptat, câte puțin. La început, faceți ciorbițe din cele patru legume (varză, țelină, sfeclă roșie, morcovi, în care adăugați ceapă, și pentru a o acri puneți suc de lămâie). Mai puteți pune puțin orez, iar treptat, măriți cantitatea. La fel, începeți și cu un păhărel de lapte nefiert (de 50 ml) și creșteți cantitatea de la o zi la alta. Puteți să mâncați și brânză de vaci, câte puțin, cantitatea se mărește treptat, apoi puteți introduce treptat și carne de pui.
În decurs de o săptămână, creșteți de la o zi la alta cantitățile – după o săptămână – puteți mânca normal. Cel puțin 10 zile, la începutul curei, se recomandă să faceți și clisme cu unul din ceaiurile de mai sus, în fiecare dimineață sau seară. Veți observa că în decurs de 2-3 săptămâni, dacă sunteți prea gras, veți slăbi, iar dacă sunteți prea slab vă veți îngrășa și veți ajunge la greutatea normală.
Explicația eficienței acestei cure e următoarea: se crede că celulele cancerigene, pentru a se dezvolta, au nevoie de proteine și celuloză, or, sucul din țelină, sfeclă roșie, varză roșie, morcovi nu conține nici proteine și nici celuloză, așa că celulele cancerigene se mănâncă una pe alta și în decurs de 40 de zile se reduc la zero. Pentru a vă convinge că rețeta funcționează, vă puteți face radiografii, mamografii. Rezultatele vor fi pozitive. În cazul când sunteți deciși să vă operați, faceți cura înainte. Eu așa am procedat, și când am mers la Cluj pentru intervenția chirurgicală, la analiză a ieșit lipsă celule cancerigene și nu am mai fost operată. La noi în oraș, din cauza unei alunițe infectate, a murit un bărbat cam de aceeași vârstă cu mine, iar eu trăiesc și mă simt foarte, foarte bine.
Cura se recomandă pentru orice tip de cancer. Dă rezultate sigure! O să vă simțiți extraordinar de bine și în timpul curei, și după aceea. Eu am făcut cura primăvara, și mergeam la tăiat de vie cu sucul în borcan. Soțul meu avea cu el merinde bogate, ouă, brânză, eu – doar suc și ceai. Dar am lucrat cot la cot cu el, aveam putere și nu mă simțeam obosită deloc. Acasă am animale, dar îmi îndeplineam toate obligațiile gospodărești, fără niciun efort.
De altfel, eu cred că orice om, chiar și cei sănătoși, ar fi bine să facă această dumnezeiască cură, pentru a distruge orice infecție din corp. (Chiar și cei care au apucat să se opereze de cancer pot să o facă.) Nu vă fie teamă că o să leșinați de foame. De câte ori vă e foame, beți suc pe săturate, și când vă e sete, beți ceai.
Pentru „Formula AS” multă sănătate și bunul Dumnezeu să vă dea putere să duceți mai departe această revistă binecuvântată, care ajută atâta lume la suferință.
VALERIA I. – jud. Timiș
Leac coreean
Deși încă din anul 1980 cunosc un tratament împotriva cancerului, nu l-am oferit niciodată la nicio revistă, din cauză că rețeta mi-a fost cerută de un medic de la spitalul de urgență din București, care-l trata pe soțul meu, operat de carcinom papilar, și care, după un an, a făcut metastază. Știind că în Coreea de Nord nu se moare de cancer, iar eu aveam acolo un văr inginer prospector, iar soția lui era chimistă la Spitalul de Oncologie, am apelat la ei să-mi trimită o rețetă. Așa am intrat în posesia unui tratament miraculos cu Ginseng. Din păcate, medicul căruia i l-am oferit a început să comercializeze rețeta, fapt care m-a supărat foarte mult. Mi-am jurat să nu-l mai dau niciodată din mână, dar numărul mare de scrisori pe teme de cancer publicate la dvs. în revistă m-a impresionat foarte mult. În plus, eu am 80 de ani și nu vreau să mor cu acest secret. Anul trecut, i-am oferit tratamentul unei bolnave de cancer pulmonar, care după operație făcuse metastaze. După două săptămâni, s-a dus la medic să-și facă radiografie. Pe ecran n-a mai apărut cancerul, ci numai o cicatrice. Mirat, medicul a întrebat-o ce-a făcut, și după ce a aflat adevărul, i-a sugerat să continue tratamentul așa cum i s-a spus. Vă ofer și dvs. rețeta, în speranța să nu mai moară atâția oameni de cancer. Tratamentul nu se întrerupe tot restul vieții.
Rețeta: – Se ia un pui de găină mare, cu pene negre, se taie, se curăță, se aruncă măruntaiele, capul cu gâtul și labele, apoi se face o crestătură în interiorul pasării (de-a lungul sternului, de la iadeș până jos), în care se introduce conținutul a 22 capsule de Ginseng. Puiul se pune într-un vas fără apă (medicamentul trebuie să fiarbă numai în sucul păsării) care, la rândul lui, se pune într-o oală cu apă, deci în bain-marie (fierbere în aburi). Se lasă pe foc aproximativ 4 ore. (Să se probeze carnea dacă este fiartă.) Se scoate apoi pasărea și se împarte în 3 porții. Pentru fiecare zi o porție. În săptămâna următoare, se repetă procedeul. Partea a doua: Într-un borcan curat se pune 1/2 kg miere de albine nefalsificată, indiferent din ce floră. Borcanul se pune într-un vas cu apă și la foc mic. Se încălzește mierea, amestecând-o tot timpul, până ajunge la temperatura de 40° (temperatura aceasta este cea care se află în stupul de albine). Se ia temperatura cu un termometru. Pe la 39°, se scoate borcanul din apă și se amestecă mierea mai mult timp, pentru că temperatura se ridică în 2-3 minute. Dacă depășește 40°, se înfășoară cu un șervet rece, ud, ca să ajungă la această temperatură. În caz că n-a ajuns, se mai pune la încălzit pe bain-marie, apoi se adaugă conținutul altor 22 de capsule Ginseng. Conținutul capsulelor este un fel de nisip maroniu. Se înfășoară apoi borcanul cu o hârtie de ziar (borcanul să fie legat cu celofan) și se lasă la macerat 45 de zile. Tratamentul constă în administrarea zilnică a unei lingurițe de miere (după ce mai înainte se amestecă) de trei ori pe zi, cu o oră înainte de cele trei mese principale. Acest tratament se ia tot restul vieții, pentru că Ginsengul închide și strânge celulele canceroase și nu le mai dă voie să se înmulțească. Oricât de bine s-ar simți bolnavul, nu are voie să întrerupă tratamentul. Atenție: Este interzisă consumarea ridichilor, la fel și contactul sexual, timp de 30 de zile.
Fie ca bunul Dumnezeu să scape pe cât mai mulți bolnavi cu acest tratament, care este foarte eficace.
DOINA P. – București
Metastază carcinomatoasă în cancerul de sân
În paralel cu tratamentul instituit de medic, vă propun două rețete verificate în familia mea:
Rețeta 1. – De trei ori pe zi, 1-2 lingurițe pulbere de Năpraznic (Șovârf), ținută sub limbă 15 minute, apoi se înghite cu apă. – În loc de apă beți apă de argilă. – Ungeți nodulii (cicatricele) până la subțioară cu alifie de Filimică (Gălbenele). – Puneți pe ganglionii limfatici terci de frunze de Pătlagină. – Amestecați 300 g Gălbenele, 100 g Coada-șoricelului, 100 g Urzică și pentru fiecare cană de ceai, preparați o infuzie dintr-o linguriță cu vârf de amestec la o cană de apă-n clocot. Beți zilnic 1,5-2 litri de ceai, înghițitură cu înghițitură. – De trei ori pe zi, beți 1/2 cană din acest ceai cu adaos de o lingură Bitter suedez original, cu 1/2 oră înainte și după fiecare masă. – Băi de șezut cu Coada-șoricelului (100 g plantă pentru o baie). - Comprese pe zona dureroasă cu bitter suedez și Coada-calului. – Comprese pe zona organelor genitale cu Bitter suedez (înaintea compresei, se unge locul cu alifie de Filimică). – Consumați foarte multe crudități. – Interzis: tutun, alcool, zahăr, oțet alimentar, carne grasă, sare.
Rețeta 2. – Beți numai apă distilată. – Comprese pe ambii sâni cu gaz (petrol dublu rafinat) în care se macerează Pătlagină. – Badijonări cu suc de Rostopască. – Regim vegetarian strict. După tratament, pot apărea exterior, pe sânul bolnav, pete brun-maro, ca niște arsuri, care dispar și se vindecă.
GH. LUNG – Satu-Mare