Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

LEACURI DE LA CITITORI

Cum m-am vindecat de cancer

Rețeta din cartea furată

Foto: Shutterstock

Am 56 de ani și am fost diagnosticată cu me­lanom pe pulpa piciorului stâng (am avut o aluniță din naștere, care s-a infectat din cauză că am fost mușcată de un cocoș). Am mers să dau la găini de mâncare îmbrăcată în fustă, iar cocoșul a crezut că alunița e vreun grăunte de ciugulit.

Am încercat cu Rostopască, dar piciorul a început să mă doară tot mai tare, iar apoi durerea s-a mutat în mâna stângă și sânul stâng. Speriată, m-am dus la bise­rică și m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu să mă ajute, iar El a făcut-o, scoțându-mi în față o carte a unui me­dic american, pe care ulterior cineva mi-a furat-o. În ea era vorba de can­cer și con­ținea o rețetă pe care am urmat-o de îndată și m-am vindecat. O reproduc exact, în speranța că le va fi și altora de folos.

Iată rețeta: se iau în părți egale morcov, sfeclă roșie, varză roșie (cine nu suportă varza roșie o poate înlocui cu varză albă), țelină rădăcină. Se spală bine toate legumele și se dau prin stor­cător (trebuie să fie unul mai puternic, deoarece cura ține 40 de zile). Sucul rezultat se pune în bor­can de sticlă și se bea peste zi, cât îți este necesar, pentru a nu-ți fi foame. (Resturile de legume pasate se aruncă sau se dau la păsări sau porci.) Când vă este sete, vă fa­ceți ceai de: Salvie, Găl­­be­nele, Coa­da-șo­rice­lului, în care se poate pune, după gust, suc de lă­mâie. Cea­iu­rile se beau pe rând, nu se com­bină. Deci într-o zi ceai de Salvie, care se poa­te bea până la o săp­tămână, apoi ceai de Găl­benele, apoi de Coa­da-șoricelului. Se repetă, până ce trec cele 40 de zile. După 40 de zile, nu mâncați imediat, că puteți muri. Se trece la mân­care treptat, câte puțin. La început, faceți ciorbițe din cele patru legume (varză, țelină, sfeclă roșie, mor­covi, în care adăugați cea­pă, și pentru a o acri puneți suc de lămâie). Mai puteți pune puțin orez, iar treptat, mă­riți cantitatea. La fel, începeți și cu un păhărel de lapte nefiert (de 50 ml) și creșteți can­titatea de la o zi la alta. Puteți să mâncați și brânză de vaci, câte puțin, can­titatea se mărește treptat, apoi puteți introduce treptat și carne de pui.

În decurs de o săptămână, creșteți de la o zi la alta cantitățile – după o săptămână – puteți mânca normal. Cel puțin 10 zile, la începutul curei, se recomandă să fa­ceți și clisme cu unul din ceaiurile de mai sus, în fiecare dimineață sau seară. Veți ob­serva că în decurs de 2-3 săptămâni, dacă sunteți prea gras, veți slăbi, iar dacă sun­teți prea slab vă veți îngrășa și veți ajunge la greu­tatea normală.

Explicația eficienței acestei cure e următoarea: se crede că celulele cancerigene, pentru a se dez­volta, au nevoie de proteine și celuloză, or, sucul din țelină, sfeclă roșie, varză roșie, morcovi nu conține nici proteine și nici celuloză, așa că celulele cancerigene se mănâncă una pe alta și în decurs de 40 de zile se reduc la zero. Pentru a vă convinge că rețeta funcționează, vă puteți face radio­grafii, mamografii. Rezultatele vor fi pozi­tive. În cazul când sunteți deciși să vă operați, faceți cura îna­inte. Eu așa am procedat, și când am mers la Cluj pentru inter­venția chirurgicală, la analiză a ieșit lipsă celule can­cerigene și nu am mai fost ope­rată. La noi în oraș, din cauza unei alunițe infec­tate, a murit un bărbat cam de aceeași vârstă cu mine, iar eu tră­iesc și mă simt foarte, foarte bine.

Cura se recomandă pentru orice tip de cancer. Dă rezultate sigure! O să vă simțiți extraordinar de bine și în timpul curei, și după aceea. Eu am făcut cura primă­vara, și mergeam la tăiat de vie cu sucul în borcan. Soțul meu avea cu el merinde bogate, ouă, brânză, eu – doar suc și ceai. Dar am lucrat cot la cot cu el, aveam putere și nu mă sim­țeam obosită deloc. Acasă am animale, dar îmi îndeplineam toate obligațiile gospodărești, fără niciun efort.

De altfel, eu cred că orice om, chiar și cei să­nătoși, ar fi bine să facă această dumnezeiască cură, pentru a distruge orice infecție din corp. (Chiar și cei care au apucat să se opereze de cancer pot să o facă.) Nu vă fie teamă că o să leșinați de foame. De câte ori vă e foame, beți suc pe săturate, și când vă e sete, beți ceai.

Pentru „Formula AS” mul­tă sănătate și bunul Dumne­zeu să vă dea pu­te­re să duceți mai departe această revistă bine­cu­vân­tată, care ajută atâta lume la suferință.

VALERIA I. – jud. Timiș

Leac coreean

Deși încă din anul 1980 cunosc un tratament îm­potriva cancerului, nu l-am oferit ni­cio­dată la nicio re­vistă, din cauză că rețeta mi-a fost ce­rută de un medic de la spitalul de urgență din Bu­curești, care-l trata pe soțul meu, operat de carci­nom pa­pilar, și care, după un an, a făcut meta­stază. Știind că în Coreea de Nord nu se moare de cancer, iar eu aveam acolo un văr inginer prospec­tor, iar soția lui era chi­mistă la Spitalul de Onco­logie, am apelat la ei să-mi trimită o rețetă. Așa am intrat în posesia unui tratament miraculos cu Ginseng. Din pă­cate, medicul căruia i l-am oferit a început să comer­cia­li­zeze re­țeta, fapt care m-a supărat foarte mult. Mi-am jurat să nu-l mai dau niciodată din mână, dar nu­mă­rul mare de scrisori pe teme de cancer publicate la dvs. în revistă m-a impresionat foarte mult. În plus, eu am 80 de ani și nu vreau să mor cu acest secret. Anul trecut, i-am oferit trata­men­tul unei bol­nave de cancer pul­mo­nar, care după operație fă­cu­se metastaze. Du­pă două săp­tă­mâni, s-a dus la me­dic să-și facă radiografie. Pe ecran n-a mai apărut can­cerul, ci numai o cicatrice. Mirat, me­dicul a între­bat-o ce-a făcut, și după ce a aflat ade­vărul, i-a suge­rat să continue tratamentul așa cum i s-a spus. Vă ofer și dvs. rețeta, în speranța să nu mai moară atâția oame­ni de cancer. Trata­mentul nu se între­rupe tot restul vieții.

Rețeta: – Se ia un pui de găină mare, cu pene negre, se taie, se cu­răță, se arun­că mă­runtaiele, ca­pul cu gâtul și labele, apoi se face o cres­tă­tură în inte­rio­rul pasării (de-a lungul sternului, de la iadeș până jos), în care se introduce con­ținutul a    22 capsu­le de Gin­seng. Puiul se pune într-un vas fără apă (medi­ca­mentul trebuie să fiarbă numai în sucul pă­sării) care, la rân­dul lui, se pune într-o oală cu apă, deci în bain-marie (fierbere în aburi). Se lasă pe foc aproxi­ma­tiv 4 ore. (Să se pro­beze car­nea dacă este fiar­tă.) Se scoa­te apoi pa­sărea și se îm­parte în 3 porții. Pentru fie­care zi o por­­ție. În săp­­tă­mâna ur­mă­toare, se re­petă pro­ce­deul. Partea a doua: Într-un bor­can curat se pune 1/2 kg mie­re de albine nefal­sificată, indife­rent din ce flo­ră. Bor­canul se pu­ne într-un vas cu apă și la foc mic. Se în­călzește mierea, ames­tecând-o tot tim­pul, până ajunge la tem­pera­tura de 40° (tempera­tura aceas­­ta este cea care se află în stupul de albine). Se ia tem­peratura cu un termo­me­tru. Pe la 39°, se scoa­te bor­­canul din apă și se ames­tecă mie­rea mai mult timp, pentru că temperatura se ridică în 2-3 mi­nute. Dacă depă­șeș­te 40°, se înfășoară cu un șervet rece, ud, ca să ajun­gă la această tempe­ratură. În caz că n-a ajuns, se mai pu­ne la încălzit pe bain-marie, apoi se adaugă conți­nu­tul altor 22 de capsule Gin­seng. Con­­ți­nutul capsulelor este un fel de nisip ma­roniu. Se înfă­șoară apoi borcanul cu o hârtie de ziar (bor­canul să fie legat cu celofan) și se lasă la ma­cerat 45 de zile. Trata­men­tul constă în ad­mi­nistrarea zilnică a unei lingurițe de miere (după ce mai îna­inte se ames­tecă) de trei ori pe zi, cu o oră înainte de cele trei mese prin­cipale. Acest tratament se ia tot restul vieții, pentru că Ginsengul închide și strânge celu­lele canceroase și nu le mai dă voie să se înmul­țească. Oricât de bine s-ar simți bolna­vul, nu are voie să în­trerupă trata­men­tul. Atenție: Este in­terzisă consu­marea ridichilor, la fel și con­tactul se­xual, timp de 30 de zile.

Fie ca bunul Dumnezeu să scape pe cât mai mulți bol­navi cu acest tratament, care este foarte eficace.

DOINA P. – București

Metastază carcinomatoasă în cancerul de sân

În paralel cu tratamentul instituit de medic, vă pro­pun două rețete verificate în familia mea:

Rețeta 1. – De trei ori pe zi, 1-2 lingurițe pul­bere de Năpraznic (Șovârf), ținută sub limbă 15 minute, apoi se înghite cu apă. – În loc de apă beți apă de argilă. – Un­geți nodulii (cicatricele) până la subțioară cu alifie de Filimică (Gălbenele). – Puneți pe ganglionii limfatici terci de frunze de Pătlagină. – Amestecați 300 g Gălbenele, 100 g Coada-șori­celului, 100 g Urzică și pen­tru fiecare cană de ceai, preparați o infuzie dintr-o linguriță cu vârf de amestec la o cană de apă-n clocot. Beți zilnic 1,5-2 litri de ceai, înghițitură cu înghițitură. – De trei ori pe zi, beți 1/2 cană din acest ceai cu adaos de o lingură Bitter sue­dez original, cu 1/2 oră înainte și după fiecare masă. – Băi de șezut cu Coada-șoricelului (100 g plantă pentru o baie). - Comprese pe zona dureroasă cu bitter suedez și Coada-ca­lului. – Com­prese pe zona organelor genitale cu Bitter suedez (înaintea compresei, se unge locul cu alifie de Filimică). – Consumați foarte multe crudități. – Interzis: tutun, alcool, zahăr, oțet alimentar, carne grasă, sare.

Rețeta 2. – Beți numai apă distilată. – Com­prese pe ambii sâni cu gaz (petrol dublu rafinat) în care se macerează Pătlagină. – Badijonări cu suc de Rostopască. – Regim vegetarian strict. După tra­tament, pot apărea exterior, pe sânul bolnav, pete brun-maro, ca niște arsuri, care dispar și se vindecă.

GH. LUNG – Satu-Mare

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian