Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Și totuși, cum slăbim?

– Sfatul specialistului DVR Pharm –

Foto: Dreamstime

În România, excesul de greutate afectează trei din cinci oameni. Și mai grav, un raport din martie 2023 arată că un copil din patru este obez! Ce înseamnă aceste date? Că foarte mulți români sunt „candidați” la boli cardiovasculare, diabet și probleme imunitare, în timp ce la tinerele generații obezitatea este asociată cu excluziune socială, incapacitate reproductivă sau depresie. Iar aceste probleme devin, treptat, o normalitate tristă în societatea noastră. Cine sau ce ar putea opri acest fenomen al mâncatului în neștire, al sedentarismului și al kilogramelor în plus? Ne răs­punde d-na Valentina Negu­lici, specialistul în comunicare al companiei DVR Pharm, spe­cializată în medicamente na­turale.

– Stimată doamnă, exis­tă o mulțime de oameni care s-ar bucura să afle dacă există capsule cu plante care să ajute la scăderea în greutate…

– Capsulele cu o simplă plantă pisată înăuntru au șanse foarte mici să ajute la pierderea surplu­sului de kilograme. În schimb, extractele vegetale concentrate sunt ajutoare reale în curele de slăbire. Avem zeci de mii de pacienți care au reușit să slăbească și să se mențină cu ajutorul produselor noastre. Nu deținem o pastilă miraculoasă, care ne ajută să slăbim oricât și orice am mânca, dar avem produse care ajută la scăderea în greutate, atunci când este urmată o dietă echilibrată.

– Reprezentați o firmă care produce zeci de preparate de slăbit. De ce ați conceput atât de multe suplimente alimentare pentru scăderea în greutate? Nu era mai simplu să faceți un singur medicament de slăbit, foarte eficient?

– Avem un colectiv cu peste 30 de ani de experiență în domeniul plantelor medicinale pentru slăbit. Inițial, s-a încercat găsirea unui fel de „reme­diu universal” pentru scăderea în greutate, dar practica a bătut teoria! Mai exact, cele mai bune rezultate nu le-am obținut cu un super-produs con­centrat, ci prin individualizarea trata­men­tului. Unii pacienți au răspuns la formulele pen­tru scăderea apetitului, alții, la cele pentru reglarea glicemiei sau pentru accelerarea tranzitului intestinal. Sunt multe cazuri în care, acționând îm­potriva anxietății cu produse ca TELOM-R Emoții sau CALMO­STA­BIL, am obținut progrese remar­cabile în lupta con­tra kilogramelor în plus. Și asta deoarece tot mai mulți dintre noi mâncăm exa­gerat nu pentru că ne e foame, ci ca anestezic pentru stres, însingurare sau nesiguranță…

– Aveți peste 20 de medicamente naturale pen­tru slăbit. Cum poate să știe o persoană care vrea să slăbească pe care să-l aleagă?

– În ultimii ani, comunicarea cu medicii s-a amplificat. Există, în tot mai multe zone ale țării, cabinete cu care colaborăm și la care pacienții pot apela. De la acești medici ei pot afla ce diete și ce suplimente sunt potrivite pentru fie­care. De multe ori, chiar clienții ne spun ce scheme de tratament sunt cele mai bune și ce noi formule de slăbit trebuie să creăm. Româ­nia este țara din Europa în care se consumă cele mai multe suplimente alimentare, formându-se o adevărată cultură în acest sens. Nu e de mirare că de la pacienții noștri am aflat durata optimă a curei cu KG-SLIM, efectele benefice ale KONJAK în sarcină sau ale APETIT DE­TOX la per­soanele care simt nevoia să „ron­țăie” încon­tinuu.

– Există un produs anume cu care ați obți­nut cele mai bune rezultate împotriva obezității?

– Formula KG-SLIM, pe bază de plante laxative și inhibitoare de apetit, a fost folosită cu succes de zeci de mii de pacienți. Produsul accelerează mult tranzitul intestinal, împiedicând parțial asimilarea hranei, ceea ce duce la pierderi în greutate rapide. Totuși, recomandăm administrarea KG-SLIM doar timp de două săptămâni, după care este necesară o pauză, pentru a nu apărea demineralizări în orga­nism.

– KG-SLIM dă rezultate doar dacă este însoțit de un regim de slăbire sau funcționează și în cazul unei alimentații normale?

– Fiind un laxativ puternic, mulți consumatori au slăbit cu KG-SLIM, chiar fără a-și regla cantita­tea și calitatea hranei. Dar dacă nu apare și un echi­libru în alimentație, mai devreme sau mai târziu kilogramele pierdute cu KG-SLIM se vor depune la loc. Cei care reușesc cu adevărat să slăbească cu acest produs îl iau, cel mai frecvent, la debutul curelor de slăbire. Mai ales la prima cură sau după o pauză lungă, cu KG-SLIM se pot pierde 1-3 ki­lo­gra­me pe săptămână, cu efort mo­derat. Or, aceas­tă scădere rapidă în greutate este un ajutor imens, deoarece dă încredere pacien­tului supraponderal în reușită. Pe de altă parte, de curând, o clientă mi-a relatat că a reușit să scadă 18 kilograme, în mai puțin de un an, folosind KG-SLIM, în pauzele regimu­rilor de slăbire. Fiind foarte ocupată, atunci când mergea în deplasări sau avea peri­oade încăr­cate la serviciu, trebuia să-și întrerupă regi­mul de slăbit. A reușit să nu se îngrașe în aceste perioade critice, luând KG-SLIM.

– Vorbeați anterior de inhibitorii de apetit. Aceștia au sens doar dacă este urmat un regim de slăbire. De ce ar avea nevoie un pa­cient care deja ține o cură alimentară, și de aceste capsule?

– Avem sute de paciente care ne-au relatat, după curele cu APETIT DETOX, că nu ar fi reușit să țină nici șapte zile cura de slăbire fără acest ajutor. Voi cita una dintre pacientele noastre: „Când țin cura cu APETIT DETOX, pur și simplu uit că trebuie să mănânc, iar la masă, nu mai am tendința să mă în­dop”. Formula noastră complexă conține extracte și uleiuri esențiale ce stimulează secreția de hor­moni ai sațietății, care la unii pacienți creează o inapetență evidentă. Însă, la majoritatea celor care iau APETIT DETOX, efectul de calmare a foamei este moderat, fiind necesară totuși și o anumită doză de voință.

– Există și cazuri în care APETIT DETOX nu funcționează, iar senzația de foame rămâne ridi­cată?

– Nu doar APETIT DETOX, ci și toate celelalte produse de slăbit, naturale sau de sinteză, NU func­ționează în toate cazurile. Vreau ca fiecare cititor să fie conștient că doar prin experimentarea diferi­telor combinații de diete și suplimente naturale se reușește un slăbit de durată. Am conceput atât de multe formule de slăbit, pentru ca fiecare persoană care vrea să slăbească să-și găsească remediul po­tri­vit. APETIT DETOX, din datele noastre, are efecte la 50-60% dintre cei care iau constant aceas­tă formulă, a cărei acțiune începe să fie mai vizibilă din a treia săptămână de cură.

– Există vreo alternativă pentru pofticioșii care suferă în timpul curelor de slăbire și la care APE­TIT DETOX nu dă rezultatele scontate?

– Avem formula DVR-SILUETĂ, care se ia înainte de fiecare masă, oricât de mică. Capsulele conțin o combinație de fibre alimentare care-și măresc de zece ori volumul atunci când ajung în sto­mac. Practic, DVR-SILUETĂ formează un „ba­lon gastric” din fibre nedigerabile în stomac, care are dublu efect: reține grăsimile și zaharurile din alimentele ingerate și dă rapid senzația de sațietate, reducând natural porția de mâncare.

– Ați pomenit anterior de vindecarea obezității, prin reglarea nivelului emoțional. Ne puteți da mai multe detalii?

– „Epidemia” de obezitate e greu de înțeles dacă nu luăm în calcul tensiunea psihică mare în care trăim. Așa-numita foame emoțională este o realitate demonstrată științific. Per­soa­­nele cu anxietate, de exemplu, au adesea ne­voie să ronțăie alimente, ca formă de „cal­mare”. Doar că aceasta aduce zilnic 300-500 kilocalorii în plus, care îngrașă cu două, trei kilo­grame pe lună. La persoanele anxioa­se, folosim cu mare succes curele de trei luni cu CALMOSTABIL sau RE­ZISTRESS ADAPTO­GEN, pentru facili­ta­rea slăbitului. După 3-6 săptă­mâni de cură, paci­en­ții își pot controla mai ușor foamea între mese. De ase­menea, capătă gradat încre­dere în regimurile alimentare și reușesc să fie mai consec­venți în ceea ce privește efor­tul fizic.

– Cum pot fi ajutați pacienții obezi cu episoade depresive?

– În cazul depresiei, apare „mâncatul de conso­lare”, pa­cientul oprindu-se foarte greu din consu­mul hranei și fiind predispus să se „arunce” asu­pra alimentelor care-i plac. De multe ori, și apetitul de dulce este foarte ridicat în aceste situații. Soluția este folosirea unor inhibitoare ale foamei emoțio­nale, cum ar fi APETIT DETOX sau DVR-SI­LUE­TĂ. Pentru îmbunătățirea fondului emoțio­nal și mobilizarea pacientului în demersurile de slă­bire, rezultate foarte bune s-au obținut cu ajutorul cu­relor cu EMO POZITIV sau OPTIMISM.

EDUARD COMAN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian