Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 19-25 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vestea îmbucurătoare a acestui interval este legată de planeta care stapânește acest an, respectiv Marte. În Rac, unde stă până duminică, nu s-a simțit deloc bine, răspândind tot felul de tensiuni în fa­mi­lie. Ne-a îndemnat și la excese la capitolul mâncare și băutură, care i-au făcut pe mulți să înțeleagă de ce Racul rimează cu stomacul. Acesta (stomacul) a de­venit deosebit de sensibil, chiar și în cazul persoa­nelor care urmează o dietă echilibrată. În con­se­cință, ar fi util dacă după Luna nouă din Taur, care ne sti­mulează la rândul ei apetitul, ne-am mărgini să mân­căm mai puțin și mai ușor. Sub influența ace­leiași Luni noi, vă vine ușor să vă exprimați senti­mentele, iar relațiile, de amor sau de prietenie, se anunță des­tinse și calde. Discordia dintre Marte în Leu și Plu­ton în Vărsător îi poate determina mai ales pe Ber­beci și pe Scorpioni să dorească să se impună cu tot dinadinsul, stârnind astfel împotriva lor o dușmănie fă­­țișă sau, mai rău, mascată. Ori ne putem trezi, ho­doronc-tronc, în mijlocul unui conflict care ne vi­zează direct.

Semnele cardinale:

BERBECII n-ar trebui să petreacă week­end-ul în familie, căci anumite tensiuni s-ar putea accentua. De duminică vă des­tindeți alături de persoana iubită sau copii, dar conflicte pot apărea în cercul de prieteni. Vă puteți păstra calmul, răsfățându-vă cu un cadou frumos.

RACII fac bine să-și aducă aminte că noaptea e mai neagră înaintea zorilor. Asta v-ar putea ajuta să nu vă luați la harță pe tema banilor pe final de săptămână. Gă­siți o abordare mai rezonabilă începând de joi. Pri­miți sfaturi bune sau chiar sprijin de la prieteni.

BALANŢELE suprasolicitate de șefi ta­man la sfârșitul săptămânii pot contempla soluții drastice, cum ar fi demisia. Găsiți însă variante mult mai constructive dacă vă țineți ner­vii în frâu. Vi se poate propune o afacere lucra­tivă din partea unei persoane binevoitoare și oneste.

CAPRICORNII, dintre care mulți și-au jurat în barbă să nu mai intre vreodată într-o relație stabilă, de cuplu sau asociere, încep să-și revizuiască această opinie, ca ur­mare a Lunii noi în Taur. În weekend puteți avea în­să încă o răfuială cu fostul. Chemați-vă întăriri.

Semnele fixe:

TAURII evoluează sub protecția ma­relui benefic Jupiter, proaspăt intrat în sem­nul lor. Luna nouă, tot în Taur, vă per­mite să petreceți un final de săptămână relaxant. Nu vă dedați însă exceselor. Luni și marți, mai ales, nu dați curs provocărilor la serviciu sau acasă.

LEII își înfoaie coama mai mult ca de obicei, ca urmare a intrării lui Marte în semnul lor. Dacă vă mărginiți la coamă, e bi­ne, dacă vă arogați arbitrar drepturi, o pu­teți încasa. Dacă intrați într-un război, nu fiți ero­ici, căutați-vă aliați, de preferință printre auto­rități.

SCORPIONII primesc din plin sprijin afectiv și chiar material de la partenerul de cuplu sau de afaceri, mai ales în urma Lu­nii noi de vineri. Aveți nevoie de susținere atât la serviciu, unde șeful poate fi coleric, cât și în fa­milie, unde cineva încearcă să vă submineze.

VĂRSĂTORII se simt rupți în două. Dvs. sunteți obișnuiți să judecați lucrurile cu detașare, dar Pluton în semnul dvs. scoa­­te la suprafață cu violență emoții adânc îngropate. Dacă nu le conștientizați, ele se pot mani­fes­ta necruțător în relația de cuplu sau afaceri.

Semnele mutabile:

GEMENII își mai reglează niște chestiuni financiare, dacă nu se lasă prinși de patima speculațiilor în weekend. Un îndrumător spiritual vă poate menține pe calea cea dreaptă. E însă important să nu vă supuneți presiunii anturajului pus pe rele, mai ales de luni încolo.

FECIOARELE, care se ceartă cu niște prieteni la finele săptămânii, trebuie să știe că aceștia se pot transforma în dușmani ascunși. E bine să fiți prudenți și la capitolul să­nătate. Respectați normele de protecție la serviciu.

SĂGETĂTORII au nevoie de un su­pli­ment de răbdare în weekend, pentru a nu se certa cu un partener de afaceri. Pier­derile pot fi considerabile. Călătoriile lungi și stu­diile universitare sunt presărate cu riscuri.   

PEŞTII se pot aștepta la un weekend cu turbulențe emoționale. De persoana iubită depinde dacă e mai degrabă împăciuitoare sau afurisită. Fiți îngăduitori. Lucrurile se petrec mai bine dacă vă frecventați împreună anturajul. La ser­viciu, tensiunile cresc rapid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian