Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Lipsurile sunt multe, iar banii, puțini”

Stimată doamnă Sânziana Pop,

Mă numesc Tucă Cornelia, și domiciliez în județul Teleorman, comuna Scurtu-Mare, sat Valea Poștei, numărul 40. Trimit această scri­soare în speranța că voi mai putea fi ajutată de către fundația și de cititorii dumneavoastră, care m-au scos la lumină, când credeam că mă înghite întunericul. Eu și familia mea suntem disperat de săraci, și dacă ne-ați mai întinde mâna o dată, v-ar binecuvânta Dumnezeu. Ase­menea fapte se împlinesc doar cu ajutorul lui.

Sunt mama a trei fete: Tucă Geanina în vârstă de 17 ani, Tucă Adina, 16 ani și Tucă Maria, de 7 anișori. Fetele mari învață la liceu, în oraș, unde tre­buie să le plătesc transportul zilnic și asta este foarte greu, deoarece eu și soțul meu și copiii ne des­curcăm doar din ajutorul de la stat, care este de 554 de lei, alocația de stat 768 de lei și supli­men­tul 173 lei. Cu acești bani de-abia    trăim de pe o zi pe alta. 800 de lei costă doar transportul la școală al fetelor. Necesitățile casei sunt multe, iar bănuții puțini. Și chinul nu se termină aici. O altă lovitură grea cu care ne-a în­cercat viața es­te că fetița mea cea mică, Ma­ria, su­feră de o boală grea nu­mită epi­lepsie, care cere, și ea, tratamente costisitoare, vizite regulate la doctor, la București, medica­men­te, plus encefalograma, care trebuie făcută constant, pentru a vedea evoluția bolii. Mă lupt din greu pentru a le face copiilor un trai mai ușor. Și eu, și soțul, mai muncim prin sat cu ziua, pentru un bănuț în plus. V-aș fi profund re­cunoscătoare dacă ne-ați putea oferi un ajutor cât de mic.

Vă atașez documentația necesară pentru cele afirmate mai sus. Le mulțumesc anticipat tuturor oamenilor cu suflet bun. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu recunoștință,

TUCĂ CORNELIA – sat Valea Poștei, numărul 40, comuna Scurtu-Mare,    jud. Teleorman, cod 147326Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Dumnezeu să vă lumineze” (Scrisoarea: „Ajutorul dvs. este vital pentru a putea supraviețui”, F. AS nr. 1553)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Vă mulțumesc foarte mult pentru aju­tor atât dumneavoastră, cât și susțină­to­rilor Fundației și cititorilor revistei. Dum­nezeu să vă ajute, să vă lumineze și să vă ocrotească, să fiți alături de El, cu gânduri și fapte bune. Mai jos, am să trec numele persoanelor care m-au ajutat și cărora le mulțumesc: Ma­ria B. – Iași, Irina C. – București, Melania D. – Huedin, Nicolae B. – Alba Iulia, Gheorghe I. – București, Măndița N. – București, Gabriela M. – București, Ele­na-Maria P. – Bucu­rești, Doina S. – București, Zoe M. – București, Hristiana Elena G. – București, Ru­xandra B. – Bucu­rești, Stela G. – Iași, Constantin I. – Bucu­rești, Ana A. – Constanța, Mihaela A. – București.

Vă mulțumesc! Dumnezeu să fie cu pace și sănătate!

ELVIRA DUMITRU – str. Tudor Vladimirescu nr. 11, bl. 1B, sc. B, ap. 15, Hațeg, jud. Hunedoara, cod 335500

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian