Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu o formațiune tumorală pulmonară”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, vă scriu cu lacrimi în ochi și vă cer ajutorul în a găsi un tratament naturist pen­tru tatăl meu, care a fost diagnosticat cu o for­ma­țiune tumorală pulmonară. Este singurul părinte în viața mea și nu vreau să-l pierd. Mulțu­mesc an­ticipat pentru ajutor! Cu mult respect,

CONSTANȚA M. – Râmnicu-Vâlcea

„Soția mea are Parkinson”

Stimată redacție „Formula AS”, sunt un cititor fidel al revistei dvs. de foarte mulți ani, iar acum apelez la dvs. și la cititorii revistei. Soția mea, în urma unor tratamente de sinteză, s-a îmbolnăvit de Parkinson cu rigiditate și pareză pe partea dreaptă, fiind imobilizată complet la pat. Îi este afectat și centrul vorbirii. Apelez atât la cititorii dvs., cât și la specialiștii colaboratori ai revistei, pentru a-mi recomanda medicamente naturiste (suplimente alimentare) pentru ameliorarea sau chiar vindecarea acestei boli. Soția mea nu poate suporta medicamen­tele alopate, pentru că îi dau mani­festări alergice. Vă mulțumesc! Cu stimă,

MARIN G.

„Am diagnosticul rinichi hidronefrotic, gradul III-IV”

În septembrie 2021 am suferit o intervenție chirurgicală la rini­chiul stâng (un cal­cul căzut în ure­ter). O perioadă nu am avut probleme, dar din martie au apărut durerile la rini­chiul stâng. Diag­nos­ticul pus după eco­grafie este rinichi hidronefrotic gr. III-IV. Mi s-a spus că este ne­ce­sară o nouă inter­venție chirurgicală, pentru a-mi fi extirpat rinichiul. Rog cititorii care s-au confruntat cu o asemenea afecțiu­ne și s-au vin­de­cat să-mi recomande un tratament na­turist. Aș vrea să evit operația. Vă mul­țumesc.

MARIA D. – București

„Soțul meu a fost operat de pterigion”

Soțul meu a fost diagnosticat cu pterigion și a fost operat la ochi de două ori, dar acea pieliță s-a refăcut după fiecare operație. Există vreun tra­tament naturist care să împiedice recidiva bolii? Vă mulțumesc.

LAVINIA – Iași

„Sufăr de sterilitate gr. II”

Vă scriu în speranța că mă veți ajuta să găsesc răspuns la întrebarea care mă frământă – voi putea sau nu să am un copil? În urma unei sarcini extraute­rine, am fost diagnosticată cu sterilitate gradul doi (mi-a fost extirpată trompa dreaptă, cea stângă fiind nepenetrabilă). Numeroasele tra­tamente făcute, spre disperarea mea, n-au dat niciun rezultat, singura soluție care mi-a fost sugerată fiind însă­mânțarea in vitro, cu o eficacitate de doar 10%. Încă n-am renunțat să spe­răm într-o mi­nu­ne, de aceea a­pe­­lăm la cititoarele dvs., printre care s-ar putea să existe per­soane care s-au confruntat cu ace­eași durere și ar putea să ne indice un tratament eficace sau o clinică de profil, un specialist în domeniu, pentru care sterilitatea nu mai constituie o problemă nerezolvabilă și ar putea să mă ajute să scap de gândul că diagnos­ticul meu este un impediment în marea noastră dorință de a avea un copil. Vă mulțumesc mult.

LAURA T.

„Fiica mea are cifoscolioză toracolombară”

Fiica mea are 16 ani și a fost diagnosticată cu cifosco­lioză toracolombară lejeră în „S”, cu pla­tourile primelor vertebre toracale neregulate. Me­dicul ne-a recomandat gimnastică și înot. S-a mai confruntat cineva cu această pro­blemă? Există și alte metode de vindecare? Multă sănătate!

DIANA – Craiova

„Ajutați-mă să mă vindec de osteoporoză!”

Am 58 de ani și în urma unei scin­tigrame și tomografii, mi s-a pus diagnosticul de osteo­po­roză. Am dureri mari la mijloc, coloa­nă, nu am putere să merg. Sunt mai mult imobilizată la pat. Pre­cizez că nu fumez (nu am fumat niciodată), nu consum alcool. Ali­mentația nu mi-e exclusiv vegetariană, dar îmi este destul de echilibrată. Apelez la cititorii acestei minu­nate reviste, care s-au confruntat cu o astfel de ma­la­die, să-mi comu­nice un trata­ment medicamentos, na­tu­rist sau un me­dic specialist care tratează această boală. Vă mulțu­mesc din suflet și Dumnezeu să vă binecu­vân­teze!

DANIELA S. – București

„Am în permanență stări de vomă”

Stimată redacție, am 57 de ani și acum cinci ani am fost operat la sto­mac (vagotomie bitron­culară subdiafragmatică, piloro­plas­­tie). M-am simțit bine câteva luni, apoi au înce­put stările de vomă și starea generală proastă. Am fost internat în spital de nenumărate ori, unde mi s-a spus că, din punct de vedere clinic, sunt sănătos, dar eu mă simțeam din ce în ce mai rău. După doi ani starea mea s-a mai îmbunătățit și am crezut că totul revine la nor­mal. Anul acesta, în iarnă, stă­rile de vomă au rea­pă­rut. Mi-e teamă să mai mă­nânc și am slăbit aproape 10 kilograme. Vă rog din suflet, dacă știți vreun remediu, să mi-l trans­miteți. Vă rămân profund recunoscător.

BOGDAN D. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian