Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Crucea pe care o duc este grea, dar Dumnezeu mă mai ține în viață”

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Stimată redacție,

Mă numesc Marica Marioara și domiciliez în comuna Davidești, sat Conțești, jud. Argeș. Am vârsta de 72 de ani împliniți cu multe suferințe și vă scriu această scrisoare la îndemnul vecinelor mele, care știu că ajutați oamenii nevoiași. Doar bunul Dumnezeu îmi mai dă un pic de putere, ca să pot duce suferințele pe care le am. Sunt bolnavă cu inima și mi-a recomandat doctorul să fac urgent un CT cu substanță de contrast, dar nu am bani s-o plătesc, costă 800 de lei. Am și dureri mari de picioare și încheieturi, de genunchi, coapse. Am fost la medicul ortoped. Am mai făcut fizioterapie și infiltrație în genunchi. V-am pus acte doveditoare. Asta îmi este crucea pe care o am de dus, dar bunul Dumnezeu vrea să mă mai țină pe acest pământ, îmi dă nădejde de viață. Soțul meu are 80 de ani, și el este suferind cu multe. Are o pensie de 1125 lei, eu nu am niciun venit. Ce să luăm mai întâi din acești bănuți? Me­dicamentele le luăm doar pe jumătate, ca să ne mai rămână și pentru mâncare.

Vă mulțumesc din tot sufletul că ați avut răbdare să-mi citiți scrisoarea. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să aveți împliniri pe plan profesional și familial, atât dvs., cât și cititorii revistei. Vă mulțu­mim că vă gândiți și la noi, oameni să­raci, care visăm la o bucată de pâine.

MARICA MARIOARA – comuna Davidești, sat Conțești, jud. Argeș, cod 117351

„Sunt amenințată să-mi pierd vederea”

Doamnă director,

Mă numesc Andronache Lili, sunt din Brăila, și vin cu o mare rugăminte la dumneavoastră. Sunt bolnavă cu ambii ochi și trebuie urgent să mă operez, dacă nu, îmi voi pierde vederea. Mă costă pentru un ochi 2500 lei, în total 5000 lei, bani pe care nu-i pot strânge. Locuiesc cu sora mea, care este și ea bolnavă. Toată munca din casă o fac nu­mai eu, văd ca prin ceață, e foarte greu. Vă rog să publicați și scrisoarea mea, în speranța că voi fi ajutată. Anexez copia cu rezultatul de laborator. Sunt programată la operație în luna iulie.

Cu stimă și respect pentru redacția „Formula AS”, pe care cu onoare o conduceți. Vă reamin­tesc că am mai fost ajutată în urmă cu trei ani. Cu spri­jinul dvs., am reușit să repar casa veche în care stau. Vă doresc multă sănătate dumneavoastră și minunaților cititori ai revistei.

ANDRONACHE LILI – str. Eftimie Murgu nr. 136, Brăila, jud. Brăila, cod 810179

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian