Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Intrarea Nodului lunar Nord (prescurtat NN) în Berbec ne confruntă cu o karma de o natură cu totul di­ferită decât cea legată de materialitate și instinc­tua­litate, pe care ni le-a ridicat în zodia Taurului. Un an și jumă­tate de acum încolo, provocările kar­mice se vor re­feri la capacitatea noastră de-a func­ționa cât mai in­dependent, fără a căuta mereu ajutorul altora. Acum se cer echilibrate situațiile din trecut, pe par­cursul cărora nu am fost capabili să luăm atitudini sau ho­tă­râri ferme. Această poziție a NN are și o parte fru­moasă, deoarece ne poate reconecta cu preocupări artistice. Deocamdată însă, tensiunea între NN, în Berbec, și Pluton în Ca­pri­corn, poate aduce la suprafață probleme privind raportul pe care îl avem cu autoritățile. Mai poate fi vorba și despre felul în care noi înșine ne-am ex­primat autoritatea până acum. Combinația dintre ener­giile lui Venus și Mercur în Leu ne amplifică puterea de seducție, dar ne și înmulțește tentațiile. Și știm ce se întâmplă cu cei care aleargă după doi ie­puri. Deci, n-ar fi cazul să ne asumăm angaja­men­te. La capitolul creativitate, această combinație ne ajută însă să dezvoltăm mai multe proiecte diverse.

Semnele cardinale:

BERBECII se concentrează asupra unor chestiuni privitoare la muncă sau sănătate. Profesional vorbind, puteți găsi soluții mai eficiente în privința unor detalii semnificative. NN în semnul dvs. vă provoacă să vă redefiniți auto­nomia. Viața emoțională se desfășoară armonios.

RACII dispun de ocazia de a încheia mai multe contracte. Nu ezitați să acceptați angajamente pe termen scurt sau mediu, acestea se pot prelungi. NN în Berbec eva­luează maniera în care interacționați cu șefii. Nu cumva ezitați să vă exprimați opiniile fără echivoc?

BALANŢELE se simt ca peștele în apă în orice mediu social pe care aleg să îl frec­venteze. Comunicați cu ușurință cu oa­meni diferiți, cu care puteți deveni prieteni. Pri­viți-vă atent partenerul de cuplu sau de afaceri, care începe să își redefinească rolul.

CAPRICORNII care pleacă la drum lung în interes de serviciu pot pune la punct multe detalii importante, câștigând astfel prestigiu. Ori puteți trece cu brio examene. E opor­tun să semnați contracte de afaceri. Ar fi cazul să exa­minați autoritatea pe care o aveți în familie.

Semnele fixe:

TAURII solitari se pot arunca într-o aventură pasională sub influența lui Marte în Fecioară ori pot avea o sclipire de cre­ati­vitate. E de asemenea o perioadă productivă pen­tru discuții familiale.

LEII combină farmecul lui Venus cu agerimea lui Mercur și sunt cuceritori. NN în Berbec vă dă ghes să vă definiți perso­na­litatea publică într-o manieră nouă. Vă concentrați de asemenea asupra unor noi surse de câștig.

SCORPIONII duc discuții amicale și creative cu șefii. Asta în măsura în care nu sunt plecați în călătorii. Odată cu intrarea NN în Berbec e bine să vă revizuiți relațiile cu co­legii și problemele de sănătate. Nu vă ambalați în dis­cuțiile cu prietenii, mai ales cu cei mai în vârstă.

VĂRSĂTORII au tendința să se arun­ce cu capul înainte într-o afacere care poate deveni profitabilă, dacă nu îi anta­gonizați pe seniorii impli­cați. Riscul există de luni. Relația cu par­te­­nerul de cuplu sau de afaceri e armo­nioasă.

Semnele mutabile:

GEMENII riscă să se ia la harță cu un băr­bat mai tânăr din familie, de luni în­colo. Dacă purtați discuția într-un cadru fa­milial mai larg, ea decurge mai rezonabil. În cercul dvs. de prieteni se schimbă niște raporturi. Obser­vați-le și orientați-vă în funcție de ce constatați.

FECIOARELE, mânate de puternica energie marțiană, simt nevoia de a se impune cu tot dinadinsul. Bumerangul se întoarce de la cei mai în vârstă, începând de luni. Într-un parteneriat de afaceri se schimbă raportul de putere. E cazul să vă adaptați.

SĂGETĂTORII sunt cuprinși de ambiție ca urmare a intrării lui Marte în Fecioară. Pentru a reuși, e bine să luați proiecte in­dividuale, căci nu funcționați bine în echipă. Faceți figură bună în public.

PEŞTII se bucură de o formă fizică bună și de simpatie printre colegi. Mai puțin ar­monioase sunt raporturile cu partenerul de cuplu ori de afaceri, dacă abordați un comportament autoritar. E posibil să cochetați cu ideea antrepre­no­riatului. E un test de autonomie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian