Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Am 71 de ani, sunt grav bolnavă și singură”

Bună ziua, doamna Sânziana Pop,

Mă numesc Bruj Angelica, locuiesc în satul Bistrița Bîrgăului, str. Păvălenilor nr. 1047, jud. Bis­trița Năsăud. Vin la dumneavoastră cu urmă­toa­rele necazuri: vă fac cunoscut că sunt operată de glandă tiroidă din 2015 (aveam gușă endemică) și sunt rămasă cu urmări rele, obosesc foarte tare. Un ne­caz și mai mare este că am cancer la sânul stâng, am făcut tratament 6 luni, m-am operat în 2021, dar nu mă simt bine, sunt foarte slăbită. Am o pensie mică, de 449 lei, bani care nu îmi ajung pen­tru medicamente, mâncare, lemne de foc și altele. Am 71 de ani, nu pot să lucrez, sunt singu­ră. După operație, medicii mi-au zis să fac gim­nas­tică, dar când o fac mă doare tot corpul. Fac exerciții ajutătoare pentru femeile operate de sân. Am mai făcut și chimioterapie după operație, 6 luni.

Vă rog frumos să mă ajutați cum puteți, că tare mi-e greu. Vă rog să mă scuzați că nu am putut scrie mai clar, ca să înțelegeți. La revedere, vă mul­țumesc, să aveți o săptămână cu bucurii!

BRUJ ANGELICA PARASCHIVA – com. Bistrița Bârgăului, sat Bistrița Bîrgăului, str. Păvălenilor nr. 1047, jud. Bistrița Năsăud, cod 427005, tel. 0754/90.75.99

„Mă amenință orbirea”

Doamnă directoare

Stimată redacție „Formula AS”,

Mă numesc Istrate Ștefana, am 67 de ani, sunt din orașul Rovinari, jud. Gorj. Acum aproape 11 ani am fost operată de cancer uterin. Aflându-mă într-o situație groaznică, v-am cerut ajutorul și dumneavoastră mi l-ați acordat, și cu banii primiți de la cititorii dvs. cu suflet bun, și cu donații prin Fundație, am putut să mă lupt pentru sănătate și să merg mai departe, așa cum a vrut Dumnezeu. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot. Acum mă con­frunt cu o altă problemă: pe lângă faptul că toa­tă viața voi face de patru ori pe an, analize de markeri tumorali și voi lua tratament permanent, am făcut glaucom și mă amenință orbirea. Am fost la medicul oftalmolog, am făcut control și mi-a recomandat operație, dar este foarte scumpă și nu reușesc să strâng banii necesari pen­tru ea. Am o pensie foarte mică, abia mă descurc să plă­tesc (cu mare eco­nomie) apa, ga­zele, curentul. Am ajuns să nu mai aprind becul în ca­să, să fac economie la mâncare, mă descurc foarte greu, cu ce este mai ieftin. Am observat că din zi în zi vederea la ochii mei se diminuează și mă su­pără foarte mult. Vă rog din suflet, pe dumnea­voastră și pe cititorii revistei, să-mi dați o mână de ajutor, ca să-mi pot salva vederea. Nu am la cine să apelez, sunteți singura mea speranță. Sunt văduvă de 19 ani, nu am pe nimeni. Pensia mea este de 1260 lei. Vă rog ajutați-mă! Mi-e tare frică să nu-mi pierd vederea. Vă rog, vă rog, fie-vă milă de mine.

Vă doresc multă sănătate! Cu multă stimă,

ISTRATE ȘTEFANA – str. Tineretului, nr. 9, bl. F1, sc. 1, ap. 14, Rovinari, jud. Gorj, cod 215400

„Trebuie să mă operez urgent a treisprezecea oară”

Doamnă director Sânziana Pop,

Cu respect și recunoștință revin în fața dvs. a treia oară, având în vedere situația critică a sănă­tă­ții mele. Am diagnosticul de hernie femurală multi-recidivantă, și trebuie să fiu operată urgent pentru a 13-a oară, altfel risc să rămân fără picio­rul stâng. Am făcut apel peste tot pentru ajutor, la di­verse asociații umanitare, dar n-am primit niciun răs­puns. Unicul meu sprijin a venit din partea dvs. și a cititorilor dvs., oameni deosebiți care înțeleg su­fe­rința, într-o lume care parcă abia așteaptă să mori.

Vă rog din tot sufletul, mai dați-mi o speranță la viață, încât să mă pot opera și să pot achita și cheltuielile preoperatorii. Anexez toate actele care dovedesc prin ce am trecut, precum și costurile noii operații. Vă rog din suflet, nu mă lăsați în su­fe­rință. Vreau să mai trăiesc, o dorință care se află cu totul la mila dvs. La încheiere vă transmit tot respectul și mulțumirile. Și sper ca bunătatea dvs. să îmi fie alături în încercările care mă așteaptă. Vă rog din tot sufletul, ajutați-mă! Mulțumiri! Doam­­ne ajută!                                                                                                         

Am cont deschis la Banca Comercială Română, RO41RNCB0262053235940005.

ȘUIU CONSTANȚA – sat Vulturești, com. Vulturești, jud. Vaslui, cod 737615

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian