Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Întrebările care se ridică acum, atât cele de ordin practic, cât și sufletesc, sunt provocate de dialogul dintre Mercur în Fecioară, în opoziție cu Saturn retrograd în Pești. Însă privind înapoi,n-ar trebui să ne lăsăm des­cu­rajați de ceea ce constatăm. Ne putem concen­tra asupra unor probleme dificile, pe care le putem corecta cu succes, dacă avem o ati­tudine cons­tructivă, nu una critică. Putem cere și primi sfa­turi va­loroase sau chiar ajutor practic din partea unor oa­meni cu experiență. Aspectul ten­sionat între Venus retrogradă în Leu și Uranus în Taur ne avertizează că nu e bine să fim impulsivi, nici în privința sentimentelor noas­tre, care ar putea să stri­ce o prietenie, dacă cedăm unei atracții de mo­ment, și nici în privința banilor, căci oportu­nitățile nu sunt ce par a fi.

Semnele cardinale:

BERBECII muncesc cu râvnă, dar au încă nevoie de răbdare, căci mai durează până când vor vedea rezultate pe măsura muncii lor. N-ar fi o idee bună să cedați tentației speculațiilor bănești și nici celor emoționale. E un moment bun să vă consolidați echipa de la serviciu.

RACII sunt prinși cu o sumedenie de chestiuni practice, care-i țin pe drumuri. Dacă e vorba despre reglarea situației unor documente, mai ales de studii, nu vă enervați, luați lucrurile metodic și veți reuși. În ches­tiunile bănești, nu e cazul să vă luați după ce vă spun prietenii.

BALANȚELE au cu atât mai mult de câș­tigat, cu cât sunt mai discrete cu privire la secretele celor din cercurile de prieteni. O indiscreție ar putea declanșa un adevărat tsunami. Dacă vă folosiți însă de informații preferențiale la serviciu, puteți drege o situație mai veche.

CAPRICORNII, mai ales cei născuți în ultimele zece zile ale zodiei, pot face o pasiune periculoasă ori se pot lansa într-o afacere riscantă. Celor născuți la mijlocul zodiei le poate surâde însă norocul, cu condiția să pună la punct niscaiva documente administrative.

Semnele fixe:

TAURII ar fi probabil surprinși să afle că unii dintre prietenii lor încearcă să le submineze relația de iubire sau un proiect creativ. Poate fi vorba despre cineva mai în vârstă, care se sim­te neglijat.

LEII simt probabil nevoia de-a câștiga simpatia în ochii șefilor, procedând altfel decât până acum. Ei sunt impresionați de rezultate, nu de atitudini, care-i pot chiar deranja, cum ar fi familiaritatea excesivă sau tendința de-a dramatiza anumite situații banale.

SCORPIONII au de profitat în urma discuțiilor cu prietenii mai direcți de fel, care nu se sfiesc să spună ce le displace în com­portamentul persoanei de care sunteți în­dră­gostiți. Sunt lucruri care pot fi re­mediate. Prietenia șefilor poate fi în mare măsură jucată.

VĂRSĂTORII, care, exasperați de insuficiența veniturilor lor directe, doresc să se lanseze într-o afacere și care sunt susținuți și de familie, au șanse serioase de reușită. Mai puțin bine stau lucrurile cu perechea dvs., care ba vă sufocă, ba vă respinge.   

Semnele mutabile:

GEMENII și-ar putea da seama că anu­mite deficiențe legate de atenție și disci­plină, care îi costă, în carieră, sunt urmarea unor carențe în educația primită acasă. Începeți și le corectați. Nu credeți toate complimentele care vi se fac, o parte dintre ele sunt interesate.

FECIOARELE duduie de energie, cu Mercur și Marte în semnul lor. Depinde doar de dvs. să o orientați cât mai cons­tructiv. Nu vă lăsați influențați de pesimismul de care dă dovadă partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri, căci rezultatele bune nu sunt departe.

SĂGETĂTORII sunt mânați de ambiția de a reuși, iar șefii vă pot încuraja. Dar vă vine greu să lucrați în echipă. În plus, aca­să ar putea interveni niște probleme. Nu faceți pro­misiuni dacă nu sunteți siguri că le puteți onora.

PEȘTII sunt confruntați cu vioiciunea și energia unui partener de cuplu sau de afa­ceri, care, în loc să-i motiveze, îi deprimă. Vă simțiți dezenergizați și lipsiți de încredere. Dar aveți prieteni care vă susțin afectiv, a căror energie vă poate determina să perseverați. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian