Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Încerc să lupt cu un cancer amigdalian agresiv”

Foto: Shutterstock

Am 55 de ani și acum doi ani am fost diagnos­ticată cu carcinom spi­nocelular la amigdala stân­gă. La recomandarea medicilor am făcut co­bal­toterapie și apoi trata­ment naturist pentru creș­terea imu­nității. Totul a fost bine până acum 2-3 săptămâni, când a apă­rut o jenă la amigdala dreap­tă, ca o răceală, care mă sâcâie și nu trece cu ni­mic. Mă tem de repetarea chimioterapiei, deoa­re­ce nu sunt o persoană robustă. De aceea, cu deosebit respect, îi rog pe specialiștii revistei și pe cititorii care s-au confruntat cu așa ceva să mă ajute cu un tratament naturist.

Mulțumesc tuturor celor care trudesc la aceas­tă revistă și le mulțumesc și celor care mă vor ajuta cu un răspuns.

CRISTINA

(Luați legătura cu cabinetul „Lacrima Na­turii”, tel. 0744/87.01.94. Există multe apre­ci­eri de la cititori.)

„Caut un remediu pentru cangrenă diabetică”

Fratele meu suferă de diabet și cangrenă diabetică. De două luni i se tot taie câte un deget de la picior, iar medicul este sur­prins că, deși are circulația bună, nu se vindecă. Vă rog din tot sufletul, dacă știți un leac naturist sau orice alt­ceva pentru vindecare, să ne răspun­deți pe adresa redacției. Sunteți ulti­ma noastră speranță. Vă mulțumesc anticipat!

MIOARA – Zalău

„Caut un leac pentru tromboflebită profundă ”

Am 30 de ani și după nașterea prin cezariană am fost diagnosticată cu tromboflebită profundă. Aveam dureri în tot piciorul și o umflătură în partea de sus a gambei. Fac tratament cu sintrom și port ciorapi compresivi, dar de două săptămâni îmi simt pi­ciorul greu și când îmi scot ciorapii, am dureri, pulsații pe venele profun­de și îmi simt tălpile fierbinți. Aș vrea să încerc și o terapie naturistă, în care am mare încredere. Vă mulțumesc!

MINODORA – Iași

„Am fost diagnosticată cu intoleranță la histamină”

În vara aceasta am fost diagnos­ticată cu intoleranță la histamină. Am făcut tratament cu Daosin, dar nu mă simt deloc bine. Orice mănânc îmi provoacă mâncărimi pe față, mi se înfundă nasul și simt cum îmi arde sân­gele în vene. O senzație groaznică! Aș avea ma­re nevoie de un tratament naturist, ca să pot scăpa de această problemă. Vă mulțumesc din suflet pentru eventualele sfaturi!

IZABELA

„Toate articulațiile de pe partea dreaptă a corpului mă dor”

Sunt pensionar, am 65 de ani și am o pro­blemă care mă deranjează de câteva luni: articu­lațiile de pe partea dreaptă (umăr, cot, șold, ge­nunchi) – par a fi mai uzate. Le simt mai du­re­roase la efort sau la schim­bare de vreme, au o mai mică fle­xibilitate de­cât cele de pe par­tea stângă a cor­­pului; umă­rul drept este mai jos de­cât cel stâng și este mai puțin mo­bil; piciorul drept este mai scurt decât stân­­gul; la ochiul drept am făcut glaucom și ve­derea mi s-a dete­riorat foarte mult; cu urechea dreaptă aud mai slab decât cu cea stângă; o pneu­monie de care am suferit mi-a ata­cat mai puter­nic plămânul drept. Am consultat ne­numărați me­dici, dar fără rezultat. În ciuda vârs­­tei, sunt o per­soană activă, fac miș­care, nu fu­mez, nu consum alcool și mă străduiesc ca ali­mentația să fie cât mai naturală. Vă rog să-mi spu­neți cum pot ame­liora această „anomalie” și care ar putea fi cauza. Cu mii de mulțumiri!

TRAIAN – Brașov

„Am nefroangioscleroză și vreau să-mi salvez rinichii”

Am 45 de ani și am fost diagnosticată cu ne­fro­an­­gio­scleroză, dimensiune rinichi drept 4,3 cm și ni­­sip, rinichi stâng – 5,3 cm. Ana­lize: creatinină – 0,95 mg/100 ml, acid uric – 56 mg/100 ml. Fac tra­tament cu Pritor, Metoprolol, Nitropector, Aspirină, Panangin, Helicid, Euthyrox. Am hiper­ten­siune, angor la efort, hi­potiroidie, gastrită cronică, poli­disco­patie, obezitate cronică. Mi-e teamă că îmi pierd rinichii, pentru că tensiunea arterială a lu­at-o razna. Am făcut urmă­toarele in­tervenții chirurgicale: histerec­to­mie subto­tală, colecis­tec­tomie. Îmi pun speranța că mă puteți ajuta cu un tratament naturist, pentru că nu mă pot interna (ma­ma mea este imobilizată la pat din cauza unui AVC) și de­pinde de mine.

GEORGETA – Slatina

„Mă dor sânii și sângerez, chiar dacă sunt la menopauză”

Dragi cititori ai „Formulei AS”, vă rog să mă ajutați în problema de sănătate pe care o am. Am 62 de ani și, deși am in­trat la menopauză acum 10 ani, de câteva luni am dureri de sâni și, uneori, chiar sângerări va­gi­nale. Mi-am fă­cut de cu­rând examenul Ba­beș-Papa­nicolau și a ieșit foar­te bine. Mi-aș dori să găsesc un leac pentru aceste neplăceri. Cu mulțu­miri,

VERONICA – Cavnic

„Mă chinuie o unghie încarnată”

Am 91 de ani și mă chinui de ani de zile cu unghia de la degetul mare, care se încar­nează. Se învinețește degetul și nu mă mai pot încălța de du­rere. Mă doare foarte rău și atunci când vreau să o tai. Am încercat să o înmoi cu sare și apă caldă, dar degeaba. Fie-vă milă de un moșneguț și sfă­tuiți-mă și pe mine! Vă mulțu­mesc!

VICTOR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian