Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Discordia dintre Venus și imprevizibilul Uranus ne poate de­termina, mai ales până luni, să facem greșeli atât din punct de vedere bănesc, cât și emo­țional. Primul scenariu s-ar manifesta, de exemplu, printr-o invitație la un poker, făcută de prieteni, unde puteți pierde sume considerabile. Al doilea ar putea fi un foc de paie, o pasiune de moment față de o persoană care ul­terior vă trezește repulsie. E bine să evitați con­sumul de alcool dacă ieșiți în lume, pentru că altfel cresc riscurile unor astfel de greșeli. În schimb, de­ciziile pe care le luați la serviciu sau cu privire la să­nătate pot fi deosebit de inspirate. Puteți găsi so­luții eficiente problemelor profesionale și remedii la fel de rapide la diverse afecțiuni. Luna nouă, care se petrece miercuri în Leu, vă pune pe gânduri cu privire la activitățile dvs. mondene. E o zi în care ar trebui să evitați cu strictețe eforturile fizice mari. De asemenea, nu e cazul să dați curs, în familie sau față de persoana iubită, emoțiilor puter­nice stârnite de posesivitate.

Semnele cardinale:

BERBECII se reîntâlnesc cu trecutul. Puteți relua o îndeletnicire creativă ori întâlni o persoană iubită cândva, ceea ce vă ajută să integrați trecutul, după Luna nouă de miercuri. Dacă nu vă lansați în dispute cu colegii și lucrați singuri la proiecte, faceți treabă bună.

RACILOR dornici să schimbe mediul în weekend le-ar prinde bine o ieșire, cu con­diția să nu se așeze ei la volan și să se ab­țină de la cheltuieli. Din discuțiile dvs. cu prietenii vă puteți alege cu idei deosebit de inte­re­sante și practice. Dar să nu le susțineți vehement.

BALANȚELE au de câștigat ascultând ce se vorbește în jur, mai ales de colegi, des­pre oportunități financiare. Ascultați și acționați, vă e de folos. Dar nu vă alăturați bârfelor privind viața personală a altora. Interacțiunile cu prietenii vă pot trezi emoții puternice.

CAPRICORNII, de obicei reținuți, se pot trezi cuprinși de o pasiune instantanee sau atrași de un proiect excentric. Grăbiți-vă încet, lăsați-vă timp până miercuri pentru a vă lămuri ce și cum. Feriți-vă să expuneți public idei radicale.

Semnele fixe:

TAURII sunt de nerecunoscut în aceas­tă perioadă. Doriți să faceți mai mul­te deodată, lucruri noi, care vă scot din rutină. Vă puteți descoperi calități de care nu aveați habar. Cei din familie pot fi însă bulversați de noua dvs. atitudine.

LEII sunt într-un proces de rein­ven­tare. Doar că e vorba despre trecut, nu des­pre viitor – puteți reveni la anumite valori sau atitudini care v-au caracterizat în 2015 și acum le reintegrați. În carieră este posibil să fa­ceți un salt, dacă nu pretindeți prea mulți bani.

SCORPIONII rămân surprinși de ac­țiunile partenerului de cuplu sau de afaceri. Dacă e vorba despre pereche, vă puteți gândi la o sur­priză pusă la cale împreună cu prietenii dvs., dacă e asociatul, vă poate ajuta, cum a mai fă­cut-o, într-o problemă legată de autorități.

VĂRSĂTORII, maeștri ai surpri­ze­lor, pot pune la cale ceva menit să-i lase cu gura căscată pe cei din familie. Sau aceștia sunt cei care vă pregătesc o surpriză plăcută. Partenerul vă cere multă atenție, e nostalgic, vă poa­te reproșa că nu mai sunteți ca altădată.

Semnele mutabile:

GEMENII au o mulțime de treburi legate de familie și gospodărie. Dacă vă apucați de reparații, aveți grijă să le eșalonați, să nu vă treziți cu casa plină de trei feluri de meșteri. Amicii dvs. își doresc să petreceți timp alături de ei, ceea ce e bine dacă nu cheltuiți excesiv.

FECIOARELE se mișcă cu viteza lu­mi­nii, vor să rezolve o mulțime de treburi, dar la capitolul comunicare nu stau grozav. Controlați-vă repezeala, căci așa veți obține ceea ce doriți. Fără să știți, există oameni care vă laudă.

SĂGETĂTORII sunt tentați să reia niște cursuri pe care la un moment dat le-au în­trerupt (probabil prin 2015) ori să revizi­teze niște locuri care i-au inspirat. E bine să faceți una sau alta, dar nu brusc, pregătiți-vă cum trebuie. La fel și pentru întrevederile cu șefii.

PEȘTII nu mai știu cum să facă față rit­mului pe care se străduiește să li-l impună partenerul de cuplu ori de afaceri. Pe cât de dinamic este acesta, pe atât de dezenergizați sunteți. La serviciu e necesar să revedeți felul în care interacționați cu colaboratorii dvs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian