Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„De 20 de ani sufăr de mastocitoză cutanată”

Foto: Shutterstock

Am 52 de ani, sunt pensionară și de aproape 20 de ani sufăr de o boală de piele rară, care se manifestă prin apariția unor pete. Medicii mi-au pus diagnosticul mas­tocitoză cutanată și mi-au dat tratament cu Predni­son, pe care nu l-am su­portat. Acum petele s-au extins pe toată su­prafața corpului și medicii spun că nu au leac pentru această boală. Mă puteți ajuta cu un trata­ment natu­rist? Vă mulțumesc.

GEORGETA – București

„Fetița mea elimină proteinele prin urină”

Sunt mama disperată a unei fetițe de 5 ani și ju­mă­tate care suferă de sindrom nefrotic (elimină proteinele prin urină). Am făcut trei luni tra­tament cu Pred­nison, dar după întreruperea trata­mentului a în­ceput din nou să elimine proteinele. Dacă știe cineva un tratament naturist, îl rog din suflet să mă ajute să-mi salvez fetița. Vă mulțu­mesc anticipat.

IRINA– Blaj

„Cum pot vindeca recidiva cancerului vezical?”

Am fost operată de o tumoră vezicală pe data de 19 mai 2003. Rezecția endoscopică a fost efi­cace, dar există posibilitatea ca boala să re­cidiveze, la analiză ieșind fran­juri tu­morali din car­cinom tranzițional papilar cu po­tențial crescut – G3. Doresc de ur­gență un tratament natu­rist. Vă mulțumesc din suflet că exis­tați.

ELENA – Târgu-Jiu

„Caut tratament pentru infecție cu aspergilius niger”

Am aspergilius niger. Această ciupercă mi-a fost depistată în urma unui lavaj faringo-laringian. Tra­tamentul pe care l-am ur­mat în mod corespun­zător nu a dat rezul­tate. Mă simt foarte rău, am stări de febri­litate, obo­seală, greu­tate în respira­ție, expec­to­rații neplăcute, colma­ta­rea trac­tului respirator. Îi rog pe cei care au avut probleme si­milare să-mi indice un trata­ment eficient, de preferință naturist. Cu mul­țumiri,

MARA – Deva

„Nepoata mea suferă de hiperkeratoză epidermolitică”

Nepoata mea în vârstă de 11 ani suferă de hiper­keratoză epidermolitică (genodermatoză) și, cu toate că a fost internată de multe ori, nu s-a văzut nici un rezul­tat. Așteptăm un leac de la cititorii care s-au confruntat cu această boală și s-au vindecat. Cu mulțumiri,

ION – Slobozia

„Soțul meu are candida pe trahee”

Soțul meu are 41 de ani și de câțiva ani are o ciu­per­că pe trahee, numită candida. A urmat un tratament me­di­camentos, dar situația nu s-a ameliorat. Are mari du­reri de gât, o secreție și o ex­pectorație abun­dente, atât ziua cât și noaptea. Îi rog din suflet pe cei care știu un tratament naturist sau care au avut aceeași pro­ble­mă de sănătate și au reușit să se vindece să ne întindă o mână de ajutor. Cu mulțumiri,

CARINA – București

„Dacă îmi folosesc mâinile, încep să tremur din tot corpul”

De câțiva ani mă chinuie o sufe­rință care în ultima vreme s-a acu­tizat. Am fost la medici, am făcut nenu­mărate analize, dar mi se spune că nu am nimic. Cum să nu am nimic, când eu nu pot să vorbesc și nu îmi pot folosi mâinile? Cum am spus câteva cuvinte, mă blo­chez. Nu pot nici să scriu, ce să mai zic de gătit, de cu­sut, de tricotat, de săpat în grădină. Imediat ce-mi mișc mâinile simt că nu mai am aer, corpul începe să-mi tre­mure, dinții să-mi clănțăne și toate astea țin cam o oră. După aceea, pot respira mai bine și mă liniștesc. În rest, pot merge kilometri pe jos, pot duce greutăți în mâini. Am mers și la bi­serici, am fă­cut și acolo cri­ze. Un preot m-a trimis aca­să, spunân­du-mi că nu poate să mă aju­te. Vă rog frumos, ajutați-mă dvs.! Am ajuns la ca­pătul pu­te­­rilor!

CHIRA– Buzău

„Sufăr cumplit de la instalarea menopauzei”

Am 51 de ani și sufăr cumplit de la instalarea meno­pauzei. Cel mai greu de suportat sunt insom­nia, neli­niș­tea și stările de agitație. Urmez un tratament medi­ca­­men­tos cu rezultate foarte slabe, aproape inexistente în cazul in­som­niei. Aș dori să știu dacă exis­tă vreo șan­să de vindecare urmând un tratament naturist. Vă mul­­țu­mesc.

VIORICA – Târgu-Jiu

„Am carcinom spino-celular”

Am fost diagnosticată cu car­cinom spinocelular (plan­șeu bu­cal) cu celule bine diferențiate. Mi s-a reco­man­dat radioterapie, nu prezint metastaze la organele in­terne și sistemul osos. Dacă s-a mai confruntat cineva cu acest diagnostic, îl rog să-mi transmită sugestii pen­tru un tratament alo­pat sau naturist. Vă mulțumesc.

ANA-MARIA – București

„Soțul meu are cardiomiopatie infiltrativă (amiloidoză)”

Soțul meu are 60 de ani și are cardiomiopatie infil­trativă (amiloidoză), iar boala evoluează cu o insuficiență cardiacă progresivă, în prezent Nyha III. Obosește la efor­turi foarte mici, tu­șește, expectorează. Are și un dia­bet zaharat echi­librat numai prin alimentație. Aș dori să știu dacă cineva s-a mai confruntat cu această boală și ce tratament a urmat. În speranța că cineva îmi va răs­punde, îi mulțumesc anticipat.

VERA – Iași

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian