Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Multă sănătate de la Bunul Dumnezeu” (Scrisoarea: „Din banii pe care-i primim, abia putem cumpăra de mâncare”, F. AS nr. 1581)

Stimată doamnă directoare,

Foto: Shutterstock

Suntem familia Orjan din Movila Miresii, județul Brăila. Cu ajutorul dvs., am reușit să cum­părăm o parte din materialele necesare pen­tru a face reparații casei în care trăim. Poate vom re­uși să facem și o sobă, deoarece iarna este foar­te frig. Mulțumim în primul rând Fundației „For­mula AS” și cititorilor revistei care ne-au ofe­rit sprijin financiar și moral. Mulțumim, de asemenea, asociației umanitare din Cluj, care ne-a trimis un pachet cu haine. Nu în ultimul rând, le mulțumim din suflet cititorilor: Angela P., Mar­cel M., Mandita N., Mihaela A., Dumitru D., Ioan C.A., Iulian A.. Să vă dea bunul Dum­nezeu multă sănătate pentru banii trimiși prin poștă.

ORJAN DANA MĂDĂLINA – sat Movila Miresii, str. Zorilor nr. 152, jud. Brăila, cod 817100

„Eu, Marioara, nu-mi găsesc cuvintele potrivite” (Scrisoarea: „Crucea pe care o duc este prea grea, dar Dumnezeu mă mai ține în viață”, F. AS nr. 1575)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Dragi cititori ai revistei minunate „Formula AS”,

Ne numim Marica Marioara și Marica Ma­rin, și suntem foarte emoționați când scriem aceas­tă scrisoare. În primul rând, mulțumim Fun­dației „Formula AS” pentru ajutorul acordat, de ase­menea, le mulțumim cititorilor care ne-au înțeles suferința. Este dureros să știe o lume în­treagă durerea ta, dar uneori, în jurul tău se ridică zi­duri pe care nu le poți dărâma singur. Eu, Ma­rioara, nu-mi găsesc cuvintele potrivite de mul­țumire. Fiecare ne-a ajutat după puterile lui, dar puținul lor, nouă ne-a fost de mare folos! După multă vreme, am avut ce pune pe masă. Nu avem să vă uităm toată viața și o să fiți în rugăciunile noastre, zi de zi.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să vă fie toate drumurile presărate cu flori. Nu am mai scris numele celor care ne-au ajutat. Îi știe Domnul pe toți. Doamne ajută!

MARICA MARIOARA – sat Conțești, com. Davidești, jud. Argeș, cod 117351

Conturile FUNDAȚIEI DE CULTU­RĂ ȘI PRE­­­SĂ „For­­mula AS” des­­­chise la Ban­ca Tran­­sil­vania, Sucur­sala Obor:

Cont în lei RO80BTRLRONCRT0567688001(RON)

Cont în euro RO30BTRLEURCRT0567688001(EUR)

Cont în dolari RO34BTRLUSDCRT0567688001(USD)

Cod fiscal 13595911

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian