Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 3-9 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Atmosfera belicoasă ia amploare, odată cu apro­pie­rea dintre Marte, guvernatorul acestui an, și Soa­re, simbolul autorității, în Scorpion, semnul puterii ascunse. E cazul să ne străduim să evităm conflicte de orice fel, dar în mod special cele legate de bani și putere, altfel ele pot escalada sau chiar scăpa de sub control. Spre norocul nostru, comunicarea mer­ge bine, după cum o arată aspectul armonios dintre Mercur în Scorpion și Venus în Fecioară, care du­rea­ză până marți. În acest interval putem găsi so­luții practice care, chiar dacă privesc doar parțial pro­ble­mele de fond, pot constitui un prim pas în re­zolvarea lor. Venus devine și mai eficientă în iposta­za de mediator diplomatic, de miercuri, când intră în Balanță. Du­minică, marele disciplinator Saturn re­­vine în mișcare directă în semnul Peștilor. E im­por­­tant să reținem că acest lucru se întâmplă la zero grade în Pești, deoarece acest grad se cheamă și grad critic. Este ca și când am fi într-o intersecție vastă, am luat-o deja într-o direcție care s-a dovedit con­tra­productivă, ne-am reîntors în centrul intersec­ției și putem alege acum o variantă mai potrivită. Există două posibi­lități mai accentuate. Prima se referă la reconsi­derarea opțiunilor noastre în ca­rieră, a doua la transformarea unui talent într-o profesie.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt prinși fie într-o poveste emoțională de o intensitate covârșitoare, fie într-un proiect financiar extrem de solicitant. Grăbiți-vă încet și rezolvați detaliile-cheie de ordin practic până miercuri. De luni, vă va fi mai clară direcția în care doriți să evolueze lucrurile.

RACII investesc energie într-un proiect creativ, într-un amor pasional sau ocupân­du-se de copiii talentați, dar greu de stă­pânit. Unii dintre dvs. pot fi tentați să-și încerce norocul. Puteți face asta până miercuri, cu ma­ximă moderație. Apoi familia trece pe primul plan.

BALANŢELE    sunt cam lenevoase până miercuri, dar nu într-atât încât să neglijeze punerea la punct a unor chestiuni bănești. Negociați cu abilitate. Miercuri, Venus intră în semnul dvs. și urmează una dintre cele mai plăcute perioade ale anului, și anume până pe 4 decembrie.

CAPRICORNII care pleacă la drum lung compar în fața publicului sau au de sus­ținut examene pot face impresie prin ca­pacitatea lor de a combina simțul analitic cu sinteza. Structura cea potrivită v-o ordonează Sa­turn începând de luni, când se află în mișcare di­rectă.

Semnele fixe:

TAURII pot relua în weekend, în con­diții mai bune, o relație de parteneriat, de cuplu ori de afaceri. Discuțiile pot fi deo­sebit de productive până miercuri, când, dacă e vor­ba despre afaceri, actele ar trebui să fie încheiate.

LEII care au de negociat anumite con­diții de muncă, care să le faciliteze atât eficiența, cât și câș­ti­gurile directe, pot face asta până mier­curi, eventual sfătuindu-se cu cineva din fa­milie. E bine să dați curs invitațiilor celor din anturaj, începând cu ziua de miercuri.

SCORPIONII trec printr-o perioadă pro­ductivă, cu condiția să fie în stare să-și do­zeze energia năvalnică. Aten­ție la felul în care vă impuneți în fața par­tenerului de cuplu sau de afaceri. Până miercuri v-ar fi de folos ca unii prieteni să vă devină intermediari.

VĂRSĂTORII sunt cuprinși de o puternică nevoie de afirmare profesională, ori devin pasionați de un proiect propus de șefi. Puteți accede la informații secrete ori începe în secret o relație. Venus contribuie, de miercuri, la sporirea vizibilității sau prestigiului dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII reușesc să coordoneze bine atât acțiunile colaboratorilor lor de la ser­viciu, cât și întâlnirile familiale. De altfel ar fi o idee bună să vă invitați prietenii acasă, ideal până miercuri.

FECIOARELE sunt însoțite de micul benefic Venus până miercuri inclusiv. Asta explică succesul întâlnirilor cu amicii și al deplasărilor zilnice. Nu luați prea în serios victimi­zările perechii dvs., decât, eventual, de luni.

SĂGETĂTORII interacționează armo­nios cu șefii până miercuri inclusiv. Unii colegi fac însă la adresa dvs. comentarii pe la spate. Nu-i băgați în seamă. Nici pe cei vârstnici din familie, care pot încerca să vă manipuleze.

PEŞTII se simt ei înșiși victime, senzație care poate fi acută în weekend. Ar fi greșit să vă luați în serios sau să profitați de cei care se oferă să vă sară în ajutor, că altfel nu vă puteți con­știentiza și folosi propriile resurse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian