Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Emoție fără granițe… ADRIAN ENACHE și AURELIAN TEMIȘAN

Într-o toamnă care uită să vină, cu păduri care uită să îngălbenească și frunze care uită să cadă pe asfalt, doi artiști cunoscuți, cu domiciliul în Bucu­rești, se oferă să aducă ei nostalgia lipsă a anotim­pului. Dacă își vor ține promisiunea, Capitala va trăi o experiență aparte, în care muzica bună va stinge dorul de toamnele care nu mai vin. Cheia succesului se află la ADRIAN ENACHE și AURELIAN TEMI­ȘAN.

Adrian Enache

Un spectacol „o nebunie”

„Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!” – așa se numește un eveniment muzical pe cale de a deveni tradiție de toamnă în Capitală.

După spectacolul cu succes peste așteptări de anul trecut, atunci când nu s-au mai găsit bilete pentru câte solicitări au existat, scena Sălii Palatului va fi pregătită din nou, pentru „O nebunie”cu multe surprize, marca Adrian Enache.

Cu o carieră de peste 30 de ani, patru discuri de succes și numeroase premii, Adrian Enache nu mai are nevoie de prezentări. Și ca să nu se dezmintă, gălățeanul în vârstă de 57 de ani a pregătit și toam­na aceasta un show electrizant, cu un repertoriu pop-rock ce va cuprinde piese naționale și interna­ționale de succes. A pregătit o mare de surprize, dar cu siguranță că cea mai mare dintre ele este prezența, ca invitată în spectacol, a Didei Drăgan, cea mai mare voce a muzicii ușoare românești.

„Sunt onorat, emoționat și profund recunos­cător să o am alături de mine pe scena Sălii Pa­latului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împleteşte forţă şi sensibilitate, în melodii ca «Rug» sau «Deschideţi poarta soarelui», incon­fundabila Dida Drăgan!”, declara el.

Alături de Adrian vor mai urca pe scenă, în cadrul acestui spectacol, și alte trei fete aflate acum în topuri: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago.

Nu vor lipsi șlagărele reorchestrate în manieră proprie, din repertoriul Adrian Enache’s project, rea­­li­zate cu Diana Enache și Rareș Varniote; mo­mente de virtuozitate cu Nicu Patoi, la chitară, și Flavius Teo­dosiu la saxofon; sau surprize precum partici­parea extraordinară a trupei Krypton și a corului de copii condus de Cristina Manoliu. Eve­nimente muzicale autentice, ce vor fi acompaniate live, de trupa condusă de Dan Dimitriu și de baletul High Class.

„Va fi un show «o nebunie»! A mai rămas atât de puțin timp până pe 14 noiembrie… emoțiile cresc și noi încercăm să fa­cem totul pentru ca spectacolul să fie peste ceea ce ați văzut anul trecut, la Sala Palatului. Vă aș­tept să trecem de la rock la pop și invers, cu artiști unul și unul. Cu același inegalabil re­gizor, Daniel Iordă­chioae!”, scria Adri­an pe pagina lui de socializare.

(Biletele se pot achiziţiona în format electronic, din rețeaua iaBilet și au preţuri cuprinse între 64 lei și 159 lei categoria VIP. Spectacolul marca Tandem Production în cola­bo­rare cu Asociația Cul­turală Valahii îl va purta anul aceasta pe Adrian Enache, de la București, și la Ba­cău, unde va cânta pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan”, pe 24 noiembrie.)

Aurelian Temișan

Un concert cu amintiri

Cu o carieră mu­zicală de peste trei de­cenii, Aurelian Te­mișan se numără prin­tre cei mai populari artiști din România. Juratul emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, de la Antena 1, s-a născut la Craiova, în urmă cu 51 de ani, și a fost tentat mai întâi de o carieră în sport, fiind pasionat de hand­­bal și box, asta, până ce a descoperit muzica. S-a lansat la finalul anilor `80, a cochetat cu teatrul, cinematografia și televiziunea, dar nu a re­nunțat niciodată la muzică. Anul acesta Temișan își continuă periplul întâlnirilor muzicale și vă invită să cântați împreună cu el, melodii reorchestrate din repertoriul propriu.

„Acest concert este o reflexie a ceea ce sunt ca artist, de când am debutat și pană în prezent. Me­lodiile, 99% din repertoriul propriu, dar și câteva care mi-au influențat cariera, sau aș fi vrut să mi-o influențeze, reprezintă ascensiunea și incursiunea mea în această lume absolut minunată a muzicii. Povestea vorbită și interactivitatea cu publicul în anu­mite momente, felul în care le forțez amintirile, punându-i să dea timpul înapoi, atunci când urmea­ză câte o melodie care a fost un reper la vremea res­pectivă, va crea nostalgii în rândul spectatorilor și emoții pe măsură… Da! După 31 de ani, de când știu că «eu nu mai sunt cel de ieri», am ajuns să mă întreb «cine sunt». Știu ci­ne sunt! Și ca să vedeți că știu, veniți pe 14 Noiem­brie, la Opera Națională, la concert. Acolo am multe să vă spun. Voi cânta piesa lui Cornel Fugaru, scrisă în 1991, «Eu nu mai sunt cel de ieri» și, evident, cea mai recentă dintre cele de­dicate vouă, cea a lui Geor­ge Hora… «Cine sunt?»… Vă aștept la un concert al amintirilor, unde tot muzica va fi liantul între trecut și prezent, și unde emoția nu are granițe…” declara artistul.

Va fi o seară de toam­nă cu atmosferă intimă și re­frene pe care le veți fre­do­na cu plăcere!

(Biletele se găsesc în rețeaua iaBilet, sau la sala Operei Naționale din Bucu­rești. Au prețuri cu­prinse între 111 și 167 lei.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian