Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Tratamentul homeopatic al d-lui dr. RAREŞ SIMU a învins hepatita cu virus C de care sufeream”

Foto: Shutterstock

Stimată redacţie, vă scriu aceste rânduri pentru a-i mulţumi d-lui dr. Rareş Simu (despre care am aflat din paginile revistei „Formula AS”), care m-a salvat de hepatita cu virus C. Când eram însărcinată cu pri­mul copil, am aflat că am virusul hepa­ ti­ tei C. Me­dicul ginecolog m-a asigurat că riscul de transmitere a virusului de la mamă la copil este foarte mic. După naş­terea primului copil (prin ceza­ riană), medicul pe­diatru mi-a spus că nu are rost să fac in­ ves­ tigaţii cu privire la posibila transmitere a bolii. La un an şi zece luni distanţă, am năs­ cut şi cel de-al doilea copil, tot prin cezariană. La câteva luni după aceea, m-am decis să fac analizele specifice pentru mine şi copii. Mie mi s-a reconfir­ mat pre­ zen­ ţa afecţiunii, la cel mic tes­tul a fost negativ, dar – din nefericire – la co­ pilul cel mare, testul a ieşit pozitiv. M-am interesat ce trata­men­te se fac îm­ po­ triva virusului C la adulţi şi m-am hotărât să urmez tratamentul cu Inter­ feron. Însă în privinţa copilului am fost tare speriată, nu ştiam ce să fac, deoarece medicul specia­ list în boli infec­ ţioase mi-a spus că cei mici nu pot face tratament cu Inter­feron. Dat fiind că dosarul meu pentru tratamentul cu Interferon avea să-şi mai aştepte rândul câteva luni bune până la aprobare, am decis să urmez un trata­ment homeopat, recomandat de d-l dr. Rareş Simu. Un motiv în plus să optez pentru acest tip de terapie a fost faptul că d-l dr. Simu mă vindecase de o rinită alergică foarte supărătoare, acum câţiva ani. Aşadar, am pornit tratamentul când aveam o viremie de 653.000 UI, ajungând până la 43 UI în aproape un an, când mi-a venit rândul la tratamentul cu Interfe­ron… Homeopatia dădea rezultate vizibile (după analizele de laborator), dar dorinţa mea era să fiu din nou sănătoasă cât mai rapid (nu mă puteam împăca cu gândul că mai am acel virus în corp!). Aşa că am continuat în para­ lel cele două tratamente, iar la finalul administrării Interferonului, aveam 171.702 UI!, ceea ce, în mod evident, nu dovedea o scă­ dere a viremiei! Vă­ zând că tratamentul cu Interferon nu are niciun efect, am luat decizia să ur­ mez în continuare doar tratamentul homeopat, care a dus în timp la atingerea valorii nedetectabile a virusului. Şi în cazul copilului meu, am optat pentru homeopatie. Tratamentul urmat de el a fost de mai lungă durată, dar cu rezultate no­tabile, în prezent viremia fiind de numai 37.858 UI. Chiar şi medicul specialist în boli infecţioase pe­diatrice a recunoscut că rezultatul este neaşteptat de bun şi că nu se mai justifică un alt trata­ men­ t, în aceste condiţii.

Îi mulţumesc din inima mea de mamă d-lui dr. Ra­reş Simu pentru profesionalism, pentru încu­ rajarea permanentă cu care m-a susţinut şi pentru tratamentul său homeopatic, care a învins hepatita cu virus C de care sufe­ ream. Din păcate, mai am de dus o bătălie cu o boală autoimună (hipoti­ roi­ dism), dar sunt convinsă că alături de d-l dr. Simu o voi câştiga, prin aceeaşi perse­ ve­ renţă!

ALINA – Bucureşti

D-l dr. Rareş Simu poate fi contactat la Centrul de Sănătate şi Viaţă „Armonia”, Bucureşti, Strada Italiană nr. 13, parter, ap. 3, tel. 0766.29.84.58

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian