Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Ce este mai frumos pe lumea aceasta, decât să ajuți un om să-și redobândească vederea?” (Scrisoarea: „Mă amenință orbirea”, F. AS nr. 1577)

Stimată doamnă directoare,

Stimată redacție „Formula AS”,

Dragi cititori ai „Formulei AS”,

Consider că nimic nu este mai frumos pe lu­mea asta, decât să ajuți pe cineva să-și redo­bân­dească vederea ochilor. Am fost operată la ochiul drept, cu succes (am pri­mit cristalin), ceea ce ar fi fost imposibil fără aju­torul dvs.

Vă mulțumesc din suflet d-na directoare pentru banii trimiși de Fundația „Formula AS”. Cu ei am putut să plă­tesc acest cristalin care a costat mult. Nu știu ce m-aș fi făcut fără acest ajutor din partea „Formulei AS”. Le mulțumesc fru­mos și tuturor oamenilor care mi-au trimis bă­nuți, din puținul lor. Le mulțumesc cu toată inima următorilor binefăcători: Hristina G., Ion D., Ioan Crăciun A., Doina Maria S., Simona An­toaneta M., Emilia M., Maria S., Maria B., Jana S. Dumnezeu să vă dea tot binele din lume. Mereu vă voi trece în acatistele de sănătate pe care le pun la o bisericuță din lemn, de la 1840, din centrul orașului meu. Mi-am cumpărat și oche­­lari de distanță, cu care văd foarte bine. Din păcate, pentru cei de aproape nu mi-au mai rămas bani. În plus, în această perioadă folosesc un tra­tament foarte costisitor. Sunt medicamente foarte scumpe pentru puterea mea de cumpărare. Poate oameni cu suflet mare mă vor ajuta din puținul lor să-mi fac și ochelarii de aproape. Vă rog doam­na directoare mai publicați în revistă si­tuația mea. Am mare nevoie de acești ochelari, precum și de tratament. Vă mulțumesc, vă respect și vă doresc multă sănătate.

ISTRATE ȘTEFANA – str. Tineretului nr. 9, bl. F1, sc. 1, ap. 14, Rovinari, jud. Gorj, cod 215400, tel. 0767/94.44.39

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian