Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mama mea are cancer de col uterin stadiul III B” (Răspuns pentru RENATA – Sibiu, F. AS nr. 1586)

Foto: Shutterstock

Cu trei ani în urmă, mama a fost diagnosticată cu virusul HPV, pe care nu l-a tratat la timp și care a dus la un cancer de col uterin stadiul 3. A în­cercat diferite tratamente clasice, dar pentru că rezultatele întârziau, a început, disperată, să caute alternative naturiste. Cu ajutorul unei prietene, care a avut aceeași suferință și s-a vindecat, am aflat de adresa unui cabinet naturist, Lacrima Na­turii, care oferă tratamente alternative eficiente, pentru această boală. Mama a urmat tratamentul prescris, cu diferite pulberi din plante și ciuperci terapeutice (miceliu de ciuperci japoneze și un antibiotic natural, Antibi) și s-a simțit din ce în ce mai bine. În octombrie, a mers la doctorul care i-a pus primul diagnostic. Când i-a prezentat ulti­mele analize făcute, acesta a fost foarte uimit de re­zultat: virusul HPV dispăruse complet, analizele erau perfecte.

În speranța că acest răspuns vă poate ajuta, în cazul că doriți amănunte, mă puteți suna la numă­rul de telefon 0760/80.17.21.

Sper să vă fie de folos și multă sănătate!

LUMINIȚA – București

„Încerc să lupt cu un cancer amigdalian agresiv” (Răspuns pentru CRISTINA, F. AS nr. 1580)

După mai mulți ani de chin, la început cu un diagnostic de cancer bucal, apoi de carcinom, aveam, totuși, o speranță în mine, că voi găsi și eu un remediu pentru boala mea, și bunul Dumnezeu nu mă va lăsa. Așa s-a și întâmplat. Într-o zi, când am cumpărat ziarul „Formula AS”, cineva scria des­pre un cabinet naturist din București, care trata bolile canceroase, cu remedii fin­lan­deze. Eu locuiesc în Suceava, des­tul de departe, ca să vin până la Bucu­rești, dar am sunat la acest ca­binet, Lacrima Naturii, de unde mi-a fost tri­mis tratamentul acasă, cu tot ce aveam de făcut, inclusiv recomandări despre ali­mentele ce trebuiau evitate. Incre­dibil, dar adevărat: după prima lună am început să mă simt mai bine, iar după 3 luni au început tumorile să dea înapoi. Acum sunt bine, nu mai am nimic, pot mânca, iar medicul spune că am avut noroc. O fi fost și noroc la mijloc, dar eu sunt sigură că Dumnezeu a fost cel care mi-a descoperit acest cabinet. M-am vindecat și de aceea vă scriu, pentru ca să afle și alți suferinzi, că în lupta cu cancerul există și biruință.

Vă îmbrățișez cu drag și vă mul­țumesc că existați! Dumnezeu să fie cu voi, cu toți, cei din redacția revistei Formula AS.

LAURA CONSTANTIN – Suceava, tel. 0731/19.42.84

„Băiețelul meu face convulsii” (Răspuns pentru CARMEN M. – Bârlad)

Udați părul copilului în zona occipitală cu un tam­pon umezit cu Bitter suedez și masați ușor câteva minute, apoi protejați cu o căciulă sau un fular; dați copilului polen granule, 2-3 lingurițe pe zi; vitamine. Faceți o cură cu ceai (infuzie) de Sunătoare și Vâsc astfel: 1 săptămână – o cană pe zi, a doua săptămână – 2 căni pe zi, a treia săptă­mână – trei căni pe zi, pauză trei săptămâni și apoi se repetă cura. Trebuie să mergeți cu copilul la 12 sfinte masluri la rând și al 13-lea de mulțumire. Citiți Aca­tistul Sfântului Spiridon și Acatistul Bu­nei Vestiri. Multă sănătate și să vă ajute Măicuța Domnului!

GABRIELA    – București

„Cum mă pot vindeca de cistalgie?” (Răspuns pentru RODICA – Cluj)

Dragă Rodica, și eu am suferit de iritații ale ve­zicii, până am făcut un tratament cu planta numită Ciocul cucoarei (a fost prezentată în F. AS), și de atunci nu mai am nimic. Îți doresc multă sănătate!

DOINA – București

„Caut urgent tratament pentru tumoră pe ovar, noduli tiroidieni și mamari” (Răspuns pentru IOANA V. – Oituz)

Pentru noduli la sân: * beți până la 2 l de ceai în ames­tec (Gălbenele, Coada-șoricelului și Ur­zi­că), în care, de două ori pe zi, puneți câte o lingură de bitter suedez.

* Ungeți nodulii zilnic cu alifie de Gălbenele. Nu după multă vreme, nodulii dispar.

* Mâncați zilnic doi-trei căței de usturoi.

Sănătate vă doresc!

ANCA – Sibiu

„Cum pot trata naturist hipertensiunea? Nu suport tratamentul clasic” (Răspuns pentru ANA M. – Târgoviște)

Tratamentul pe care vi-l propun l-am folosit cu suc­ces: dimineața, pe stomacul gol, o jumătate de lin­guriță de semințe de Mărar, cu puțină apă. Du­pă jumătate de oră, se poate mânca. Am urmat acest tratament cam 7 zile. Am verificat zilnic ten­siunea. Cam după 3 zile, a revenit la normal, deși doctorul îmi spusese că trebuie să mă obișnu­iesc cu ideea bolii (vârsta, greutatea, antecedente în fa­milie). Au trecut 3 ani. Ten­siu­nea e bună și în prezent.

MARIANA – Arad

„Nu știu cum să scap de constipație” (Răspuns pentru MARIA S. – Bacău)

Am trecut și eu prin această fază de căutare a unui remediu funcțional pentru constipație. Teo­retic, știam că dacă beau multă apă și recurg la o alimen­tație bazată pe fructe, legume și cereale cu multe fibre, problema se va re­zolva fără alte reme­dii. Prac­­tic, lucrurile nu au stat așa. Am luat, ca și dvs., tărâțe de grâu și de ovăz, dar am întrerupt în momentul în care am aflat că, dacă nu provin din cul­turi biologice, în tărâțe se concentrează o can­titate mare de pesticide, care otră­vește organismul. Aju­to­rul meu a venit de la o doam­nă specialistă în nutriție, care mi-a reco­mandat să iau, înainte de fiecare ma­să, câte o linguriță de pulbere minera­lizată de ri­diche nea­gră. Problema constipației s-a rezolvat din prima zi, după ce am început să iau ridiche nea­gră, dar am continuat trata­mentul 3 săptă­mâni. Acum fo­lo­sesc această pulbere doar la nevoie, atunci când consum mul­te alimente rafi­nate sau de origine animală. Am desco­perit că, în orga­nism, ridichea neagră nu acționează doar ca un simplu laxativ, ci intervine la cauza consti­pa­ției, prin asa­narea tu­bului digestiv și prin stimu­larea se­creției bilei și a sucului pancreatic. Vă puteți procura pulberea mineralizată de ridiche neagră de la firma Ali­mente Geriatrice.

CRISTINA – Aiud

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian