Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 2-8 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Cele trei planete aflate în Capricorn ne permit să facem alegeri lucide, mai ales pe subiectul ca­rieră. Una dintre planete, și anume Mercur, pără­sește însă marți zodia, deci dacă sunt documente de semnat, în special dintre cele legate de profesie, ideal ar fi să o faceți până atunci. Marte, care este „în exaltare” în Capricorn, ne face capabili să luăm decizii îndrăznețe, cu bătaie lungă. În plus, el este secondat de Venus, care are grijă ca totul să se pe­treacă într-un mod civilizat, poate un pic formal. Conjuncția celor două planete se face simțită înce­pând de miercuri și poate duce de asemenea la declanșarea subită a unei atracții, cel mai probabil față de cineva dintre șefi.    Chestiunile de ordin prac­tic, mai ales cele legate de bani, se pot rezolva într-o manieră surprinzătoare, poate prin inter­venția unui prieten sau cu ajutorul unei idei bune, venite exact în momentul oportun. Către sfârșitul interva­lului ar fi indicat să căutăm să ne exprimăm nevoia de nou, de inedit, de original, într-o manieră cons­tructivă, căci altfel putem intra în conflict cu per­soane ciudate sau putem avea probleme legate de aparatura electrică.

Semnele cardinale:

BERBECII au câștigat încredere în capacitățile lor și pot face pasul următor în carieră. Până luni inclusiv este con­textul optim pentru semnarea de contracte. Ar fi însă contraindicat să vă lansați în afaceri cu prietenii, să le dați sau să cereți bani împrumut de la ei.

RACII trăiesc în armonie cu partenerul de cuplu, dar poate fi vorba de asemenea des­pre un partener de afaceri care reușește să aducă noi asociați. Aceștia se anunță a fi persoane serioase, implicate. Nu vă lăsați convinși de un prieten insistent să faceți vreo speculație.

BALANŢELE se simt cel mai bine dacă petrec sfârșitul de săptămână în sânul familiei, căci puteți discuta cu folos di­verse chestiuni și lua hotărâri importante, de comun acord. Țineți-vă departe de orice tip de distracție ce presupune riscuri bănești, că puteți pierde mult.

CAPRICORNII s-au adunat și s-au pus pe treabă. Puteți încheia contracte impe­cabil concepute, până luni. Ulterior, Marte și Venus vă conferă un bun echilibru între autoritate și farmec. Dvs. nu sunteți, din fericire, atrași de speculații, care acum ar putea fi dezastruoase.

Semnele fixe:

TAURII cei atât de conservatori simt o nevoie imperioasă de schimbare. Dar nu acționați încă. A plănui o schimbare e una, a acționa impulsiv, cu totul altceva. Lăsați-vă timp sau consultați-vă cu prietenii.

LEII n-ar trebui să se lase influențați de dorințele de mărire pe care cineva din fa­milie le proiectează asupra lor. Și ce dacă tata a vrut să ajungă director și n-a reușit? E vi­sul lui sau al dvs.? În sensul acesta, vă puteți orien­ta după rezultatele și simpatia colegilor de la serviciu.

SCORPIONII nu știu cum să se poarte față de partenerul de cuplu ori de afaceri, care ba se comportă impecabil, ba face câte o nefăcută. Nu vă pierdeți răbdarea cu el, dar explicați-i cum vă afectează incon­secvențele. Rezolvați eficient multe chestiuni administrative.

VĂRSĂTORII, mânați de Soare și Pluton în semnul lor, își revendică puterea personală într-un mod surprinzător și de luni deranjant, mai ales pentru cei de-acasă. Nu vreți conflicte în familie. În schimb, cei care au preocupări spirituale pot avea parte de veri­tabile revelații.

Semnele mutabile:

GEMENII n-ar trebui să-și încredințeze secrete care îi pot face vulnerabili unor oameni pe care-i consideră prieteni. Aceștia le pot discuta cu terți, ceea ce v-ar afecta buna reputație.   

FECIOARELE care călătoresc sau stu­diază trebuie să fie deosebit de atente. În primul caz, să nu se întâmple ceva la par­tea electrică a mașinii, în cel de-al doilea, să nu-i șo­cheze pe profesori cu idei radicale.

SĂGETĂTORII au tendința de-a face brusc eforturi prea mari. Dacă practicați vreun sport, nu săriți peste încălzire. Glez­nele, gambele și vasele de sânge sunt vulnerabile. Aceia dintre dvs. care se pregătesc pentru un nou loc de muncă ar trebui să semneze hârtiile până luni.

PEŞTII se înțeleg din ce în ce mai bine cu rudele și vecinii, în schimb, unul dintre amici vă poate supăra atât de tare, încât să-l scoateți din cărți. Prietenii apropiați vă pot în­curaja, în schimb, să luați anumite decizii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian