Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

“Sufăr de cancer uterin”

Foto: Shutterstock

Am 44 de ani și am fost diagnosticată cu can­cer uterin, carcinom pavimentos Pap V. Mi s-a re­coman­dat de urgență operația, dar eu am refu­zat. Dacă s-a mai confruntat cineva cu asemenea boală și mă poate ajuta cu indicații pe cale na­turistă, îl rog din inimă să-mi dea răspuns prin in­termediul revistei, cu tot ce trebuie să iau sau să fac. Sunt dis­perată de mulțimea ca­zurilor de femei care se simt mai rău după ope­rație. Vă rog din suflet să mă ajutați.

ANA T. – Galați

“Caut un tratament naturist pentru tumoră la plămâni”

Soțul meu, în vârstă de 57 de ani, a fost de­pistat de curând cu o tumoră de 8 cm diametru la plămânul drept. Deocamdată nu se poate opera, din cauza di­men­siunii prea mari. Pe lângă trata­men­tul prescris de medic, am dori un tratament natu­rist, care să ajute la redu­cerea dimensiunii tumorii. Dacă cineva a depășit o experiență simi­la­ră, îl rugăm să răspundă prin inter­m­ediul revis­tei. Cu mulțumiri anticipate,

ALEXANDRA – Deva

“Sufăr de litiază prostatică”

Mă bucur că alinați suferința a mii de oameni ne­voiași prin rețetele naturiste pe care le publi­cați. De aceea vă rog să publicați și scrisoarea mea, în spe­ran­ța că cineva care a suferit de aceeași boală și nu a vrut să se ope­re­ze s-a vin­decat prin alte metode. Este vorba de litiază pros­tatică (pia­­tră în prostată), de­pistată în anul 2018 și am fost pro­pus pen­­tru operație. Cu mulțu­miri anticipate și speranțe,

VASEA – Huși

“Caut tratament pentru eritem nodos”

Am 51 de ani și vă scriu sperând că există cineva care ar putea să mă ajute într-o problemă de sănătate. Diagnosticul pus de medicii de la Spitalul Militar Bu­curești este eri­tem nodos. El se manifestă prin no­­duli subcutanați, profunzi, dure­roși, calzi, acoperiți cu o piele roș­cată, amplasați pe fața antero-inter­nă a gam­belor și a membrelor su­perioa­re. Am urmat trata­ment cu Pen­to­xifilin, Lioton gel – fără a fi efi­cient. Vă mul­țumesc pentru înțe­le­gere și aș­tept răspunsul dvs.

IANA – Târgoviște

“Băiețelul meu are un ușor retard psihic, cu deficiențe de vorbire”

Acum opt ani, după o sarcină normală (în primele 4 luni a fost toxică), am născut un băiețel. De atunci a început calvarul. Copilul s-a năs­cut cia­nozat, cu cor­donul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Ca urmare, nu a vorbit până la vârsta de 3 ani, când i s-a pus diag­nosticul sindrom hiper­kinetic, retard psihic cu defi­ci­ențe de vorbire și comportament. În urma tra­ta­men­tului, crizele de violență au trecut, s-a liniștit și încet, încet, a început să vorbească. Când speranța în­cepuse să “înflorească” și în familia noas­tră, medicul ne-a spus că nu se mai poate face nimic, va ră­mâ­ne în acest sta­diu și dacă va ter­­mina patru cla­se, să fim fe­ri­­ciți. Din pă­cate, diag­nos­ti­cul medicului se confirmă: es­te în clasa I și deși este un copil foarte isteț și bun, nu poate citi (doar literele, cuvântul nu-l poate citi), nu se poate concentra și deci nu poate învăța. Deși merge la logoped de la 4 ani, nu vorbește nici acum prea gro­zav, iar dictările de la școală sunt un de­zastru. Diag­nosticul actual: ușor retard psi­hic, cu defi­ci­ențe de vor­bire. Voi reuși să-mi ajut vreodată co­pilul să scape de această neno­rocire și să fie un copil normal ca toți cei­lalți? Aștept răs­punsul și sugestiile dvs., rugându-mă la Bunul Dumnezeu să ne lumineze min­țile și sufle­tele pentru a-i pu­tea ajuta pe toți cei care au nevoie. Vă mulțumesc din suflet!

MARIA – Ploiești

“De 10 ani mă confrunt cu dureri lombare”

De 10 ani mă confrunt cu dureri lombare, care nu au scăzut în intensitate, cu toate că am făcut tra­tament medicamentos, acupunctură, fizio­tera­pie și am urmat numeroase cure în stațiunile bal­neare reco­man­date pentru această boală. În urma exame­nului RMN, mi s-a stabilit următorul diag­nostic: protruzie cir­cum­ferențială L5 cu fragment pos­terior migrat cranial; osteo­condroză verte­bra­lă toraco-lombară. Vă rog din su­flet, dacă a tre­cut cineva prin aceeași situație și cunoaș­te un tra­ta­ment eficient, să mi-l comunice și mie.

DORINA MOGA – Caracal

“Soțul meu are o formă de stomatită care nu cedează la tratament”

Sunt o cititoare fidelă a re­vistei dvs. și, având de­plină în­credere în tratamentele natu­ris­te, ape­lez la dvs. pentru a-l ajuta pe soțul meu. De foarte mult timp are în gură niște bubițe alb-gălbui, foarte dureroase și urât miro­si­toare. Nu poate să mănânce și se chinuie mereu, ungându-se cu fel de fel de preparate farmaceutice. A fost la mai mulți doctori, dar fiecare a pus alt diag­nostic: sto­matită ulceroasă, stomatită aftoa­să… Dacă a mai trecut cineva prin această suferință, îl rog să-mi spună și mie cum s-a vindecat. Să vă dea Dumnezeu sănătate!

INA G. – Craiova

“Am dureri abdominale și simt ceva tare în intestinul gros”

Am 28 de ani și vă scriu pentru că am o pro­blemă de sănătate: am dureri abdominale. În partea stângă, în intestinul gros, simt ceva tare, care se mișcă. Am făcut foarte multe analize, dar nu mi s-a pus niciun diagnostic. Am urmat și tra­tamente pentru viermi in­testinali, dar fără niciun rezultat. Dacă cineva s-a con­fruntat cu o astfel de problemă, l-aș ruga foarte mult să-mi dea un sfat. Vă mulțumesc foarte mult.

GIANINA – Piatra Neamț

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian