Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 23-28 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Luna plină din Fecioară, de sâmbătă, ne face sis­temul digestiv mai sensibil, deci e recomandabil să ne ferim să consumăm mâncăruri grele. Ne priesc ali­mentele bogate în fibre și cele care conțin amidon, deoarece aciditatea gastrică e mare. Faceți câteva exer­ciții de gimnastică, ori mergeți la un masaj. Sim­țul analitic e pronunțat și puteți face o muncă exce­lentă de documentare, dar dacă se transformă în simț critic, atunci pot să apară discuții neplăcute în familie ori relația de parteneriat. O plimbare sau o ieșire la cumpărături, înarmați cu o listă inteligent întocmită, pot preveni cârcotelile, dând o orientare diferită energiei. Capacitatea de concentrare e mai mare ca în alte zile, puteți asimila cunoștințe abs­tracte. Soarele, Mercur (de sâmbătă) și Saturn se în­tâlnesc în semnul Peștilor, reușind să îmbine împre­ună creativitatea cu comunicarea inteligentă și o structură bine gândită. Conjuncția dintre Venus și Marte în Vărsător, potențată și de magneticul Plu­ton, ne predispun la pasiuni intense, ce ne pot lua complet pe neașteptate.

Semnele cardinale:

BERBECII, care se îngrijesc sâmbătă de sănătate sau se ocupă, măcar o oră-două de analizarea unor probleme de serviciu, au numai de câștigat. Fiți atenți la vise, care pot fi remarcabile, și căutați să le interpretați. O persoană din cercul amicilor vă poate trezi o pasiune.
RACII care se văd cu rudele sau vecinii în weekend pot avea parte de conversații instructive sau pot eșua, pentru că fiecare participant vrea să aibă dreptate. Cei care lucrează la o prezentare sunt inspirați. O idee origi­nală poate duce brusc la rezultate concrete.
BALANŢELE ar face bine să facă abs­tracție de remarcile critice ale unei femei, mai ales dacă face parte din familie, altfel pot trezi o dușmănie nedeclarată. La serviciu găsiți modalități noi de-a eficientiza lucrul. Viața dvs. emoțională poate lua o turnură cu totul neașteptată.
CAPRICORNII care-și expun public opi­niile sâmbătă pot face o impresie ex­celentă, dacă nu se pierd în detalii, mai ales dintre cele cu tentă critică. În acest interval pu­teți rezolva eficient diverse probleme administrative. Veniturile directe pot crește pe neașteptate.

Semnele fixe:

TAURII au mare poftă de mâncare în weekend. Evitați să certați copiii pentru nimicuri. În relația de amor, tandrețea coexistă cu tendința de-a face observații. Un proiect de grup vă pune în valoare creativitatea.
LEILOR le vine ușor să facă soco­te­lile bănești, mai ales cele legate de fa­milie și gospodărie, înaintea Lunii pline. Mai ales că vă pot veni și idei privind dezvoltarea unei afaceri mai vechi, ce se cere reorganizată. Perechea e pasională și vă poate face surprize. Plăcute.
SCORPIONII care se văd sâmbătă cu prietenii au de câștigat dacă le cer sau le dau sfaturi practice. Cei care au avut probleme cu comunicarea și struc­turarea programului copiilor ori cu persoa­na iubită găsesc soluții. Rela­țiile de familie vă surprind prin căldura lor.
VĂRSĂTORII pregătesc surprize celor dragi. Mai e posibil și să stârniți vreo pasiune, fără să vă dați seama. Și să nu vă displacă persoana. Începând de sâmbătă, vă puteți face pla­nuri realiste, bine    gândite, privi­toa­re la bani și serviciu. Poate fi vorba despre o colaborare.

Semnele mutabile:

GEMENII trebuie să fie atenți, sâmbătă, să nu se ia la harță cu o femeie din familie, nici dacă aceasta le face observații. Puteți replica, dar cu umor. Călătorind, sau printre colegi, puteți descoperi o pasiune neașteptată. Cariera e pe o pantă ascendentă, renumele dvs. e stabil.
FECIOARELE sunt mai emoționale ca de obicei sâmbătă, pe Luna plină. Dar pentru că nu vor să o arate, se pot ascunde, criticând. Mai puțin în discuțiile cu partenerul de cuplu ori de afaceri, cu care aceste discuții pot fi practice și productive.
SĂGETĂTORILOR nu le cad bine unele comentarii ale șefilor, mai ales dacă se re­feră la detalii, care pentru semnul dvs. sunt adesea nesemnificative. Împreună cu familia, puteți face planuri bune pe termen lung.
PEŞTII au de profitat dacă se ocupă îm­preună cu partenerul de chestiuni practice sau de analizarea unor situații, dar nu cău­tați nod în papură. Discuțiile cumpătate pot fi de ma­re folos pe termen lung. Puteți fi tentați să vă înșelați partenerul, chiar dacă îl iubiți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian