Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am nefroangioscleroză și vreau să-mi salvez rinichii” (Răspuns pentru GEORGETA – Slatina, F. AS nr. 1580)

Mesteacănă

Dragă Georgeta, dragă redacție „Formula AS”,

La un pas să intre în dializă a fost și cumnatul meu. Avea creatinina crescută și șanse de a fi ajutat de medici nu a avut. Dumnezeu ne-a scos în cale acest ziar, unde am aflat despre o rețetă de ceai Renal cu Coada-șoricelului + Mesteacăn+ Turiță mare + Albăstrele + Urzică + Mătase de porumb + Troscot, puse la macerat în apă rece, de seara până dimineața. Se strecoară, se pune jumătate de litru de apă la fiert și se toarnă peste plantele strecurate, se lasă acoperit 15 minute, apoi se strecoară peste macerat. Se adaugă în prima zi o lămâie, a doua zi două lămâi, a treia zi trei lămâi, se merge cu trei lămâi în continuare și se adaugă 2-3 linguri miere de albine (după gust) și se consumă într-o zi 2 l de ceai. Se iau în plus: Betutabs pastile de la „Natura Med. Bucovina” (producător român, și asta mă bucură, aș vrea să ajutăm producția autohtonă), Zeolit protect și Celule sănătoase pulbere, care se dizolvă în fiecare dimineață, într-o cană de ceai macerat, iar pentru acidul uric crescut (cred că toți au probleme cu acidul uric) a luat Yuca, singura plantă cu care i-a scăzut acidul uric. Îi mulțumim lui Dumnezeu și revistei „Formula AS” pentru ajutorul dat. Tratamentul urmat a dat rezultate 100%.

CORINA B. – Cluj Napoca

„Nepoțelul meu este infectat cu Stafilococ auriu” (Răspuns pentru DOMNICA – Dej, F. AS nr. 1600)

Copilul se va vindeca ungându-l în ureche și în nas cu untură de porc (de casă) râncedă. Se vindecă garantat. Și eu am avut aceeași problemă cu băiatul meu, tot la vârsta de 10 ani, iar acum are 31 de ani și niciodată problema nu a revenit.

           Felicitări revistei și întregului colectiv redacțional pentru înțelepciunea pe care o transmite prin articolele publicate. Doamne ajută tuturor!

DANA D. – Suceava

„Toate articulațiile de pe partea dreaptă a corpului mă dor” (Răspuns pentru TRAIAN – Brașov, F. AS nr. 1580)

D-le Traian, dvs. aveți 65 de ani, iar eu, Vasile din Suceava – Vatra Dornei, am împlinit, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vârsta de 84 de ani, și așa cum vă plângeți și dumneavoastră, m-au lăsat și pe mine articulațiile la bătrânețe. Am luat multe medicamente, dar băiatul meu m-a dus la o doctoriță naturistă din Broșteni, m-a consultat, mi-a dat o pulbere dintr-un amestec de plante, numită „Articulații sănătoase”, dizolv o linguriță din ea într-un pahar cu ceai, dimineața și seara, și beau. Plantele pe care le-a lăsat Dumnezeu pe pământ nu sunt la întâmplare. Dumnezeu dă lumină anumitor oameni, pentru a face tratamente bune cu ele și cu rezultate minunate. Această pulbere conține plantele: Gheara-diavolului, Coada-calului, Algă calcaroasă, Urzică, Vitamina C, Salcie, Coacăze-negre, Turmeric și Ghimbir. Așa cum am spus, pulberea se cheamă „Articulații sănătoase” și e produsă de „Natura Med Bucovina”. Mulțumesc revistei „Formula AS” pentru toate informațiile și ajutorul frumos pe care îl oferă săptămânal pentru mii de români. Sunt bucuros că pot și eu să ajut cu acest răspuns.Vă pup și vă aștept săptămânal, la mine acasă.

Moș VASILE – Suceava, Vatra Dornei

„Am circulație cerebrală proastă și atacuri de panică” (Răspuns pentru MIHAELA-DIANA)

Sfatul meu se referă la circulația cerebrală proastă. Cumpărați de la un magazin apicol sau de la apicultori polen de calitate, cel cu bobițe de diferite culori, și în special negre. În timp de 8 zile, veți începe să priviți altfel problemele care nu erau la locul lor. Fiind o persoană în vârstă, veți folosi o rație zilnică de 32 g polen (măsuri: o lingură de supă plină cu polen uscat = 24 g, o linguriță plină cu polen uscat = 8 g. Total = 32 g). Timpul cel mai potrivit pentru a-l consuma ar fi dimineața, pe nemâncate, cu un sfert de oră înaintea micului dejun. Se poate lua doza zilnică odată, se împarte în două, dimineața și seara, înainte de mese cu un sfert de oră. Nu se cunosc contraindicații, doar că polenul îngrașă. După câteva zile de consum, s-ar putea să aveți și diaree, însă problema se rezolvă. Se ia așa cum este, nemăcinat. Se mestecă bine, eventual, amestecat cu puțină apă. După ce vă simțiți mai bine, luați o doză de întreținere de circa 20 g (o lingură) de polen uscat. Dacă credeți în acest tratament simplu, recomandat la o boală cam complicată, atunci, la treabă, și Doamne ajută! Multe cazuri ce nu s-au putut rezolva cu medicamente scumpe le-a rezolvat acest aliment total din farmacia Domnului.

L. I. – Făget

„Vă rog să mă ajutați să mă vindec de arteriopatie” (Răspuns pentru NICOLAE M. – Pașcani)

           E foarte indicat ca, cel puțin pentru o perioadă, să renunțați la consumul de carne, produse din carne, pește, produse din pește și, definitiv, la alcool, tutun, cafea, alimente cu coloranți și conservanți sintetici. De asemenea, v-ar ajuta foarte mult regimul Oshawa, despre care s-a publicat pe larg în această revistă. Pe scurt, timp de zece zile, se consumă numai grâu integral (nu arpacaș), orez, mei decorticat și hrișcă fierte, coapte, turtițe, supă sau terci, numai cu sare și apă. Puteți ține acest regim 10 zile lunar. * Luați următoarele plante: fructe de Măceș, fructe de Cătină albă, Sulfină, Ghimpe, frunze de Coacăz. Plantele se râșnesc pulbere cu o râșniță electrică, se amestecă în proporții egale și din acest amestec veți lua câte o linguriță din 6 în 6 ore, preferabil la orele 6, 12, 18, 24, cu minimum 30 de minute înainte de masă; plantele se țin sub limbă 15-20 de minute, apoi se înghit cu puțină apă plată sau minerală. * Luați următoarele extracte glicero-alcoolice: extract de muguri de Plop (Populus nigra), 50 picături pe zi – seara, și extract de muguri de Sânger (Cornus sanguinea), 50 picături pe zi, dimineața. * Faceți, de două ori pe săptămână, o baie cu Rozmarin: pregătiți 5 l macerat de Rozmarin (se pun 2 linguri pline de plantă râșnită la 1 l apă, și se lasă la macerat 7 ore, apoi se strecoară) și îl adăugați la apa călduță (35°C) din cadă. Baia durează 20 de minute. * Masați-vă picioarele, în fiecare seară, cu un amestec de oțet de mere cu miere și apă (1 linguriță oțet de mere la jumătate de pahar de apă).

ANDREEA  – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian