Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Ajutați-mă să scap de infecția urinară cu E.coli!” (Răspuns pentru IOANA GH. – Brașov, F. AS nr. 1554)

Foto. Shutterstock

Doamnă Ioana, și eu am trecut prin aceleași chinuri ca și dvs., aveam usturimi când urinam (dar și când nu urinam), aveam impresia că vezica urinară nu se golea, aveam dureri de burtă. În urma acestor chinuri, m-am dus la doc­tor, unde am fost diagnosticată cu infecție urinară. Nu vă spun că și soțul avea aceeași problemă… Era pur și simplu un chin. Am urmat tratamentul pre­scris de doctor, cu antibiotic, dar situația se îm­bunătățea o perioadă, pe urmă reveneau simp­to­mele și tot așa. Citind în „Formula AS” despre beneficiile extraordinare ale unor remedii din plante recomandate de cititori, produse de firma „Secret Herbs”, am comandat și eu la tel. 0748/11.24.22 (cabinetul d-nei dr. Angela Hi­movitch). Îmbunătățiri am simțit chiar din prima lună. Văzând că mă simt bine, am prins curaj și am continuat să iau remediile din plante. Pe mine și pe soțul meu aceste preparate canadiene ne-au ajutat enorm și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aju­torul pe care mi l-a dat cu aceste leacuri din plante. Sunt sigură că dacă veți urma și dvs. cura cu aceste remedii, vă veți bucura de sănătate, așa cum ne bucurăm și eu și soțul meu, astăzi.

Vă doresc multă sănătate!

ANA STEMATE – Alba Iulia

„Nu reușesc să scap de constipație” (Răspuns pentru ION POPESCU – Pitești, F. AS nr. 1571)

Din punct de vedere alimentar, există câteva re­comandări în constipație. Vă puteți analiza dieta și să reduceți sau eli­mina alimentele care favo­rizează su­fe­rința. Câteva idei: se poa­te înlocui laptele dulce cu lapte prins. Cașul, cio­colata, apa rece – strâng. Mură­turile, mierea, tărâțele de grâu, ceaiul de Cru­șin sunt laxative. O altă va­riantă ar fi să mâncați mai mult, pre­ferabil mân­care consis­ten­tă, grea, pentru a forța eva­cuarea. Sau pu­teți mânca mai mul­te fructe (mere, pere, prune etc.), până la nivelul la care ie­șiți din constipație, fără a da în pro­blema opusă.

FLORIN – Piatra-Neamț

„De cinci ani, soțul meu are o tuse uscată și o secreție nazală vâscoasă” (Răspuns pentru IULIA – Deva, F. AS nr. 1600)

Un tratament siberian extrem de eficient pe care l-am folosit și pe care vi-l recomand și dvs. este următorul: se curăță cinci căței de usturoi, se zdrobesc și se pun la fiert, într-o cană cu lapte (200 ml), timp de 5 minute, la foc mic. Se bea cât mai cald, fie strecurat, fie cu usturoi cu tot. Numai dacă este cazul, se repetă o dată, a doua zi.

* Pentru secrețiile abundente ale mucoaselor în tuse convulsivă, astm pulmonar, se folosește Pătlagina în­gustă. Se amestecă în părți egale cu Cim­bru, se face o infuzie: o linguriță (cu vârf) de amestec se opărește cu 1/4 litru de apă (se poate pune și o felie de lămâie), apoi se lasă 1/2 minut în repaos. Se bea înghițitură cu înghi­țitură, cât mai cald. În cazurile grave, se face ceai proas­păt, de 4 ori pe zi. Recomandarea este să fa­ceți ambele tratamente. Condiția reușitei lor este să le prac­ticați cu toată încrederea și convin­gerea.

NICULAE BICA – tel. 0753/58.26.37

„Am hipoacuzie neurosenzorială bilaterală” (Răspuns pentru OLGA ANDONE – Iași, F. AS nr. 1599)

Într-o carte a Mariei Treben privind trata­men­tele pentru ochi și urechi, circa 30-35 de persoane făceau mențiuni despre felul cum s-au vindecat după tratamentul recomandat: trebuie umezită sis­te­matic urechea cu bitter suedez. Degetul arătător umezit în lichid este introdus în ureche. Se ume­zesc concomitent și porțiunile din jurul pa­vilio­nului urechii, în jurul ochilor, apoi tâm­plele și fruntea. Nu trebuie uitat să se picure în repetate rânduri puțin ulei vegetal în ureche, pentru a evita mâncărimile.

Tratamentul poate să dureze și două luni, dar este extrem de eficient. Foarte important în reu­șita acțiunii este să faceți totul cu încredere, cu toată convingerea că asta este soluția pentru dvs.

Vă doresc însănătoșire cât mai curând.

NICOLAE BICA

„Încerc să lupt cu un cancer amigdalian agresiv” (Răspuns pentru CRISTINA, F. AS nr. 1580)

Dragă Cristina,

Mă numesc Albulescu Valeriu și am desco­pe­rit de curând cabinetul „Lacrima Naturii”, cu aju­torul căruia am obținut rezultate fantastice în can­cerul meu cu metastaze hepatice. Dacă la mine a avut asemenea succes, sunt sigur că și în cancerul dumneavoastră poate avea efect pozitiv. Eu nu mai aveam nicio speranță, singurul meu gând era că voi părăsi această lume. Medicii spuneau că nu mai au ce să îmi facă, iar eu eram condamnat la moar­te. Dar s-a întâmplat o minune: după 3 luni de tra­tament, plus regim alimentar, boala mea era în re­gresie, iar după alte 3 luni, am fost declarat din punct de vedere oncologic vindecat. Bunul Dum­nezeu să vă dăruiască tuturor bucuria trăită de mine. Dacă nu exista „Formula AS”, ca să fiu în­drumat pe această cale, eu astăzi eram în mormânt.

Vă sunt recunoscător pe ve­cie și vă mulțumesc din suflet!

ALBULESCU VALERIU – București

„Alergia se ține de mine ca un scai” (Răspuns pentru LENUȚA – Sighetu Marmației, F. AS nr. 1588)

Simptomele alergiei arată că sistemul imunitar reac­țio­nează la niște substanțe cum ar fi: polenul, praful, părul ani­ma­lelor, mucegaiul, deter­genți, medicamente și la unele ali­mente. Pentru a ține alergia sub control, consumați ceaiuri de Urzică, Coada-calului, Cim­­brișor sau Cimbru de grădină, Trei-frați-pătați (acesta se gă­sește și sub formă de pas­tile), sau ceai depurativ care are în compoziție mai multe plante, cum ar fi: Păpădie, Trei-frați-pătați, flori de Soc, Cicoare. Se pregătește în infuzie: 250 ml apă clocotită, în care adăugați o linguriță de plantă și consumați trei căni pe zi. Ceaiurile le pu­teți pregăti separat sau în ames­tec. În ceai puteți adăuga și o lin­guriță de bitter suedez. Cea­iurile le beți neîndulcite sau adă­ugați puțină miere.

* Luați câte 1000 ml ulei de peș­te (capsule). Acestea conțin acizi grași esențiali, care au pro­prietăți antiinflamatorii.

* Consumați 1000 mg de vi­ta­mina C, în trei doze (nu mai mult).

* Un regim alimentar sănătos, fără grăsimi, prăjeli, mezeluri, cafea, ciocolată, mai puțină carne, și numai de pui și pește.

* Mergeți în stațiunea Olănești o dată sau de do­­uă ori pe an, cel puțin trei ani la rând, unde este re­­comandat să consumați ape din izvoarele 7 și 24, și se fac și injecții intramusculare cu apă din izvorul 7.

* Extern: aplicați pe zonele afectate infuzie concentrată pregătită din plantele enumerate mai sus (o lingură de plantă la 250 ml apă fierbinte). După 15 minute se tamponează locul afectat.

Vă doresc multă sănătate și să auzim numai de bine.

N. ZAMFIR – Drăgășani, Vâlcea

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian