Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Apreciem angajamentul dumneavoastră față de copiii din Coveș și persoanele nevoiașe” (Scrisoarea: „Vrem să reabilităm o școală veche, pentru a derula activități cu copiii”, F. AS nr. 1594)

Stimată Doamnă Director Sânziana Pop, dragi cititori şi ctitori de bine ai revistei ,,Formula AS”,

Vă mulțumim foarte mult pentru donația dum­neavoastră generoasă, pentru reabilitarea clădirii şcolii vechi (proprietate a Parohiei Ortodoxe Coveş) – viitorul Centru „Sf Ana” din Coveş! Apre­ciem cu adevărat angajamentul dumnea­voastră față de copiii și persoanele nevoiaşe din comunitatea noastră. Şi ca să vă arătăm un pic şi din ceea ce se întâmplă în această școală istorică, vă informăm că în luna Decembrie 2023 am or­ganizat un concert de colinde, cu grupuri de copii din localitatea noastră și din localităţile de pe Valea Hârtibaciului (peste 140 de copii partici­panţi). Impresia pe care am resimţit-o mulţi dintre noi a fost că înaintașii care au adus la viaţă şcoala veche, acum peste 100 de ani, au fost prezenţi şi ei la serbare și că se bucură cu noi, fiind recu­noscători că nu le-am dat uitării sacrificiul de luminători ai poporului, în vremuri grele.

În dorinţa de-a vă mulţumi, vrem să vă amintim cu numele, atât revista „Formula AS”, cât și pe cei care sunt ctitori de bine şi iubitori de frumos. Vă încredinţăm și de faptul că vă vom pomeni la Sfântul Altar, înaintea lui Dumnezeu, care se bucură mult atunci când făpturile Sale devin asemenea lui- Supremul Dăruitor.

Prin urmare, le mulţumim următorilor do­natori: Anca Nicoleta I., Diana Carmen C., Decebal B., P. Lucian Dumitru, D. Ana, A. Paul Marius, Andreea Marinela P., N. Andreea, Anonim, A. Mihaela, P. Floarea, Ardelean Ioan C. şi, nu în ultimul rând,    Fundaţiei de Cultură şi Presă „Formula AS” – FĂURITOARE DE FRUMOS şi dăruitoare de zâm­bete, cu deschi­dere spre veşnicie. Prin impli­carea dvs, vă facem cunoscut faptul că s-a strâns suma de 7.450 lei. Banii vor fi folosiţi pentru achi­ziţionarea de ţiglă necesară refacerii acoperişului clădirii şcolii vechi. În primăvara anului 2024, vom demara lucrările de refacere a acoperişului (fiind primul pas în reabilitarea clădirii), cu ajutorul lui Dum­nezeu şi al celor care ne vor susţine în continuare. (Mai multe detalii despre activitatea noastră veţi putea afla de pe site-ul https://centrulsfana.ro.)

Vă dorim un an în care să fiţi sănă­toşi şi plini de bucurie, ală­turi de cei dragi dvs.! Cu recu­noş­tinţă şi aleasă preţuire,

Pr. Andrei Iancu, împreună cu întreaga comunitate din comuna Coveş, jud. Sibiu

„Adaug noi mulțumiri pentru ajutor” (Scrisoarea: „Toată luna împrumutăm. Când vine pensia, nu ne mai rămâne nimic”, F. AS nr. 1586)

Dragii mei de la redacția revistei „Formula AS”,

Vă scriu a doua oară, pentru a vă înștiința despre noile ajutoare primite, care se adaugă celor pentru care v-am mulțumit. Iată numele lor: Angela P. – București, Maria B. – Iași, Doina-Maria S. – București, Gheorghe I., Nicolae Gh. – Timișoara, Ioan Crăciun A. – Arad, Fundația „Formula AS”.

De unde i-ați luat să vi se întoarcă înmiit! Fie ca Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza Sa, alături de familiile dvs. Din totalul banilor primiți, am dat înapoi o parte din datorii, ne-am luat medi­camente, soțul și-a luat tensiometru și un aparat de măsurat glicemia, am făcut teste și mai multe, analize ce țin de sănătatea unui bătrân.

P.S. Mai am o bucurie, de care vreau să vă spun: am primit o scrisoare de la Preacuviosul Părinte Paisie R., de la Sfântul Munte Athos Gre­cia (starețul de la Schitul Lacu), care m-a im­presionat până la lacrimi, am plâns 2-3 zile în­continuu. Este o scrisoare însoțită de rugăciune, pe care am xeroxat-o și vă trimit și dvs. un exem­plar. Trăiesc cu speranța că gândul unui părinte așa de sfânt ne va ajuta.

Cele mai mari și mai frumoase mulțumiri și urări de bine! Cu înaltă recunoștință,

LAZĂR IUSTINA – com. Rona de Sus, nr. 168, jud. Maramureș, cod 437250

„Sprijinul acordat a contat enorm” (Scrisoarea: „Sunt amenințată să-mi pierd vederea”, F. AS nr. 1575)

Stimată redacție „Formula AS”,

Într-o scrisoare anterioară adresată redacției am scris numele oamenilor buni care m-au ajutat, mulțumindu-le. Dar până acum, nu s-a tipărit. Sunt îngrijorată, poate s-a pierdut și n-a ajuns la redacție. De aceea am rugămintea să publi­cați lista cu ajutoare, pe care v-o tri­mit încă o dată. Sprijinul lor a contat enorm pentru mine: Fundația „Formula AS”, Ru­xandra C. – Bucu­rești, Dinu C. – București, Mihaela A. – București, Ion E. – București, Gheorghe I. – Bucu­rești, Hristina Elena G. – București, Marioara C. – Târgu Mureș, Ileana H. – Borșa, Ana D. – Sibiu, Maria Alexandrina D. – Constanța, Ma­ria B. – Iași, Manuela Roxana C. – Sibiu.

Încă o dată mii de mulțumiri și multă să­nătate persoanelor care m-au sunat. Cu stimă și respect,

ANDRONACHE LILI – Str. Eftimie Murgu nr. 136, Brăila

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian