Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am un chist de 500 g pe rinichi”

Foto: Shutterstock

Mi s-a depistat un chist de aproximativ 500 g la rinichiul drept. Medicul care mi-a făcut ecografia spu­ne că este plin cu lichid și se poate aborda doar chi­rur­gical. Știe cineva o alternativă de tratament? Vă mul­țumesc anticipat!

DAN – Bacău

„Necazul meu – chisturile ovariene”

În urmă cu 3 ani am făcut un control de rutină (eco­graf), și mi s-a descoperit un chist ovarian drept. Tra­tamentul recomandat de specialist nu dă re­zultate, ba mai mult, chistul s-a mărit consi­de­rabil (8 cm), iar ovarul stâng este polichistic. Pentru că sunt virgină nu pot folosi ovule și nici să-mi fac spălături vaginale. Am dureri perma­nen­te în fosa iliacă dreaptă și durerea coboară inghinal. Dacă știe cineva un tra­tament naturist pentru aceste afecțiuni, îl rog să mi-l comunice. Cu mulțumiri,

M.A. – Vrancea

„Am chisturi cheratinoase pe cap”

Am 30 de ani și am fost diagnosticată cu chis­turi cheratinoase pe cap, în zona scalpului. Mi-au apărut două chisturi de la 18 ani, iar la ora actuală am 9 chis­turi cu diametrul între 3 și 10 mm, lo­calizate pe emisfera stângă. Faptul că nu cunosc cauza care le generează și ele con­tinuă să apară mă în­gri­jo­rea­ză foarte mult. Vă rog din suflet să mă ajutați cu un tra­ta­ment medi­camentos sau na­turist (de pre­fe­rință) eficient, pentru a elimina atât cauza, cât și chis­turile existente. Vă mulțumesc și vă do­resc multă sănătate!

LILIANA – București

„Caut tratament naturist pentru hernie gastrică transhiatală”

Am 55 de ani. În aprilie 2021 am fost internat în spital, unde am fost diagnosticat cu hernie gastrică transhiatală mică, hiper­ten­­siune esențială std. II. Am ur­mat tra­ta­men­tul prescris la exter­nare și m-am simțit bine. În ia­nua­rie am în­ceput să am dureri în ca­pul piep­tului, nu am poftă de mân­care, înghit anumite alimen­te cu difi­cultate, am stări de su­fo­care, iar bă­tăile inimii sunt ne­re­gulate. Cineva mi-a spus că această boală afec­tea­ză și cele­lalte organe. Dacă cine­va s-a con­frun­tat cu ase­me­nea afecțiune, îl rog res­pec­tuos să-mi recomande și mie un tratament na­tu­rist (dacă există) sau orice alt trata­ment pen­tru a scăpa de aceste stări neplăcute. Cu mulțumiri,

N.M. – București

„Sufăr de depresie majoră și ciroză hepatică”

În 2019 m-am îmbolnăvit, simțeam o fier­bin­țeală de la spate până la ceafă, mi se făcea foarte rău, mă înroșeam la față și parcă mi se urca tot sângele în cap. La spitalul din Iași am fost diag­nos­ticată cu hepatită cronică cu virus C și Po­licitemia Vera. Am urmat șase luni tratament dar fără efect. În tot acest timp, am făcut infecție la rinichi (puroi) și mi s-a umflat piciorul stâng, mi s-a spus că am făcut trom­boză. În noiembrie 2019 am fost diag­nos­ticată cu nodul ti­roidian, am fost operată, la analiză mi-a ieșit car­ci­nom tiroidian, și am fost tratată cu iod radio­ac­tiv. În februarie 2020 am făcut ciroză he­pa­tică decom­pen­sată cu virus C și ascită. De la toate necazurile pe care le-am avut am fă­cut de­presie majoră. Acum am o ne­liniște în tot corpul, am du­reri și arsuri la cap, ochi și piept, picioare și mâini, și am o stare generală de rău. Mă enervez foarte repe­de, mă agit din orice. Seara îmi apa­re și o mâncărime pe tot cor­pul și nu pot să dorm. De șapte luni țin regim cu cru­dități, fruc­te și legume și produse lactate, fără carne. Fac cură cu argilă și tărâțe de ovăz. Cal­mante nu iau din cauza fi­ca­tului. Vă rog din tot sufletul să mă aju­tați cu un tratament natu­rist, să-mi găsesc liniștea și alina­rea.

VIORICA – Suceava

„Strâng din dinți zi și noapte”

Sufăr de insuficiență circulatorie, am avut trei accidente vas­culare, sindrom depresiv, HTC (po­sibil hipertiroidie – n.r.), CID (coagulare dise­minată intra­vas­culară). Mai am și o artroză tem­po­ro-mandibulară. Poate din această cauză, strâng din dinți ziua și noap­tea. Asta se întâmplă de aproape 10 ani. Sunt dis­pe­rată. Mi-am spart toată dantura. Poate cititorii dvs. mă vor putea ajuta să-mi găsesc liniștea. Vă mulțu­mesc foarte mult.

IOANA – Constanța

„Sufăr de eritem nodos”

Am 45 de ani și sufăr de eritem no­dos. Am fost internat, dar în zadar. Spi­talul mi-a adus doar ame­liorare, nu vin­decare. Dacă există cineva care a su­ferit de această boală și s-a vindecat îl rog să mă ajute și pe mine. Vă mulțu­mesc foar­te mult.

GHEORGHE – Roman

„Mama are bule emfizematoase subpleurale”

Mama mea este grav bolnavă. Are 54 de ani și ur­mă­torul diagnostic: „bule emfizematoase subpleurale cu dia­me­trul maxim de 1-1,5 mm la nivelul plă­mâ­nului drept. Un anevrism voluminos de ar­teră pulmonară stân­gă, de apro­xi­mativ 92/76 mm. Fără adenopatii me­dias­ti­nale”. Acesta este diagnosticul pus în ur­­ma to­mo­grafiei. Vă rog să-mi spu­neți care sunt tratamentul și alimen­tația re­comandate în acest caz. Fac apel la toți cei care ne pot ajuta. Aștept răspunsul dvs. urgent. Vă doresc multă sănătate.

FLORIN – Bacău

„Ajutați-mă să scap de emfizemul pulmonar”

După numeroase tratamente pentru gripă am fost diagnosticat, în cele din urmă, cu emfizem pulmonar. Mă chinuie o tuse seacă, am dureri de cap și lipsă de poftă de mâncare. Toate aceste simp­tome aproape că m-au adus într-o stare de de­presie, mai ales când am auzit de la medicul spe­cialist că boala mea nu se vindecă, ci doar se poa­te ameliora. Vă rog din suflet să mă ajutați cu un tratament din plante, să scap de aceste chinuri! Va mulțumesc!

PETRE N. – Bistrița

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian