Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

IRINA RIMES cu sufrageria la drum

Primăvara vine cu dor de zări albastre și iarbă verde. Irina Rimes pleacă și ea la drum, doar că își ia cu ea și sufrageria de-acasă. O idee năs­trușnică și originală, pe care o explică pe internet: „Dacă anul trecut m-am plimbat cu casa, anul acesta o să fac cu voi o plimbare puţin mai intimă, prin sufrageria mea. O să vedeţi mai multe părți din Irina, mai multe bucăți din drumul pe care l-am parcurs împreună, mai multe sufragerii într-una singură”.

Frumoasă, talentată și fără urmă de vulgaritate, aflată la putere în România, Irina Rimes face parte din grupul de artiști ve­niți de peste Prut, cuce­rind ra­pid publicul au­toh­ton, televiziunea și radioul. În cei opt ani de carieră a susținut peste 340 de show-uri live și a strâns peste 450 de mi­lioane de vizualizări pe You­tube. „Despre el” (2017), „Cosmos” (2018), „Pas­tila” (2020) și „Aca­să” (2022) sunt ce­le pa­tru albume com­puse de Irina până a­cum. Melo­dii precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Ban­da­na”, „Bol­­navi amân­doi”, sau „Nu ştii tu să fii băr­bat” au de­venit rapid hituri, bucurându-se de au­diențe record. Colaborările cu artişti pre­cum Guess Who, Carla’s Dreams, The Mo­tans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Anton și Nicole Cherry, îi completează performanța.

În 2022, Irina a lansat mini-seria de docu­mentare „Pe drumul meu”, și a completat cu grație și succes juriul show-ului Vocea Ro­mâniei, difuzat pe PROTV. Conform audi­ențelor Media Forest, piesa „Ba ba ba – Ini­ma mea bate”, a fost cea mai ascultată me­lo­die a verii lui 2022. În 2023, Iri­na a adăugat suc­­­cesului    ei piese pre­cum „Ne­­­iubita ta”, „Flori de mai”, „Ge­los”, dar și    me­­­­­lodia creată în cola­borare cu Theo Rose pentru „Stin­ge Lumi­nile”, piesă de pe coloa­na sonoră a comediei „Miami Bici 2”.

Ultima melodie lansată de Irina Rimes anul acesta, în Fe­bruarie, s-a intitulat „Ulti­ma”, și a strâns deja peste 1.700.00 de vizualizări pe YouTube.

Turneul „Sufrageria Irinei” are următorul tra­seu: 13 Martie, București; 28 Mar­tie, Cluj-Napoca; 29 Martie – Arad; 31 Martie – Timișoara; 1 Aprilie – Craiova; 3 Aprilie – Iași; 4 Aprilie – Bacău; 5 Aprilie – Galați; 8 Aprilie – Constanța.

Alături de Irina Rimes, vor mai urca pe scenă: Andrei Comaroni – chitară, Cristi Comaroni – chi­tară, Bubu Cernea – tobe, Radu Taca – bass, Tudor Ama­randei – clape, Șerban Ilicevici – sunet.

(Bilete pentru concerte găsiți în rețeaua iaBilet.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian