Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Soției mele îi tremură tot corpul”

Foto: Shutterstock

Soția mea are 67 de ani și face foarte des in­fecție uri­nară. Poate din această cauză, a suferin­țelor îndu­rate, cred că a cedat nervos. Are în pre­zent tremu­ră­turi în tot corpul, localizate mai ales la in­testine, la mușchi și de la pulpe până la ge­nunchi. Nopțile sunt un coș­mar pentru ea. A ajuns să-i tremure și mâinile dacă nu ia calman­te. Nu mai știu cum să proce­dez, îmi este teamă că va ceda ner­vos și nu se va mai putea recu­pera. Câ­teo­dată, simte că genunchii nu o mai țin și că se va prăbuși. Dați-mi un sfat, ce pot să fac să o ajut până nu va fi prea târziu? Poate există un tra­ta­ment pe bază de plante, care să nu-i dăuneze să­nă­­tății sau să nu de­vi­­nă o obiș­nuință. Toate ana­lizele care i s-au făcut sunt bune. Sunt dis­perat, nu mai știu ce să fac văzându-i sufe­rința. Vă mulțumesc.

CORNEL – Huși

„Cum să scap de durerile permanente la stomac?”

Stimată redacție, am dureri per­ma­nente la stomac, și în urma anali­zelor, s-a stabilit că am „sto­mac orizon­ta­lizat, cu hiper­se­creție în canti­tate mo­derată; pliurile mucoasei gastrice sunt îngroșate; bulb iritabil cu eva­cuare rapidă și duoden cu tranzit accelerat”. Mă adresez acestei mi­nu­nate reviste pe care o citesc săptă­mâ­nal de pes­te 10 ani și rog să fiu ajutat la vârs­ta mea, de peste 70 de ani, să fac un tratament naturist, pentru a scă­pa de aceas­tă du­rere. Am consul­tat mulți medici care nu mi-au dat decât tra­tamente medicamentoase, fără re­zultate bune. Vă mulțumesc!

COSTICĂ P. – Mediaș

„După un AVC am rămas cu hemipareză și cu un picior umflat”

Sunt un cititor fidel al revistei dvs. În 20019 am avut un AVC ischemic, din cauza hiperten­siunii. Medicul îmi prescrisese un trata­ment hipotensor, dar eu nu l-am prea urmat. Am rămas cu o hemipareză stân­gă, la mână și la picior. Mă de­plasez cu un baston, dar pro­blema mea este că nu scap de spasmele de la picior, cu tot tratamentul prescris. Hiperten­siunea o țin acum sub control, dar am mersul greoi, iar de la ge­nunchi în jos mi se umflă pi­ciorul. Fac tratament de două ori pe zi și mă ung cu tot felul de ge­luri, dar degeaba. Mă blo­chez în mers, fiind nevoit să mă spri­jin de ceva. Am fost la recu­pe­rare la Spitalul Mili­tar, la Amara, la Te­chir­ghiol, dar niciun rezultat. În plus, sufăr și de spondiloză cervicală, pe care o calmez cât de cât cu Sindolor gel. Gim­nastică fac în fiecare zi, dar nu se ob­servă nicio ameliorare. Mă poate ajuta cineva să scap de această su­ferință? Aștept răspuns și de la specialiștii cu care colaborați. Cu respect,

VICTOR – Constanța

„Sufăr de gingivo-stomatită cu bacili fusiformi”

Vă rog să mă ajutați să mă vindec de o in­fecție pe care am con­tractat-o în urmă cu doi ani, la un tratament stomatologic: am    gingivo-­stoma­tită cu ba­cili fu­si­for­mi (Fusiformis fusiformis). Boala se ma­nifestă printr-o halenă fetidă, care îmi aduce multe neplă­ceri. Am în­cer­cat diverse tra­tamente care n-au dat ni­ciun rezultat. Vă rog să-mi reco­man­dați un medic bun sau un trata­ment naturist. Vă mulțumesc.

MIHAELA – Brăila

„Am fost diagnosticată cu polimiozită nodulară”

Acum opt ani am fost diagnosticată cu poli­miozită no­dulară, printr-o biopsie. Am dureri mus­culare de ne­des­cris, ceea ce îmi li­mitează ca­pacitatea de mișcare, mai ales la picioare, șolduri și umeri. Există vreun remediu naturist care să în­ce­tinească evo­luția bolii? Sau chiar un tratament medi­ca­mentos, doar să nu mai trăiesc cu dure­rile astea chi­nui­toa­re… Men­ționez că am 62 de ani. Cu mulțumiri,

ANA – Cluj-Napoca

„Am pancreatită cronică și am slăbit 10 kg”

Acum doi ani aveam du­reri abdominale pu­ter­nice, ca­­re debutau brusc, țineau câ­teva zile și apoi se opreau la fel de brusc. M-am pre­zentat la me­dic pentru un consult, mi s-au făcut ana­li­ze de sânge, apoi ecografie, en­dos­copie di­ges­tivă și to­mografie computerizată. Di­ag­nosticul a că­zut ca un topor: pan­creatită cro­ni­că. Țin regi­mul pre­scris, fără grăsimi, iau 5-6 mese pe zi, iau en­zime pancre­atice, dar nu se vede vreo îmbu­nă­tățire. Până acum am slăbit 10 kilo­gra­me, nu am deloc poftă de mân­care și sunt tot timpul obo­­sit. Vă rog, ajutați-mă cu un trata­ment pentru aceas­tă boală. Vă doresc sănătate.

GEORGE T. – Bacău

„Sufăr de fibrilație atrială paroxistică”

Stimată redacție, am 64 de ani și am fost diag­nosticată cu fibrilație atrială paro­xistică, boală de nod sinusal. Medicul mi-a recomandat un trata­ment de specialitate care îmi dă niște stări greu de su­portat. De aceea îi rog pe cei care se con­fruntă cu acest diagnostic să-mi reco­mande un tra­tament al­ter­nativ, naturist. Mulțu­mesc anticipat!

ECATERINA S. – Codlea

„Cum mă pot vindeca de foliculită?”

Vă rog să mă ajutați și pe mine cu un sfat. Sufăr de foliculită și am dureri foarte mari în zo­nele în care apar coșurile. După ce se sparg, îmi ră­mân semne pe piele. Vă rog din suflet să-mi spuneți cum pot scăpa de acest necaz. Menționez că am 21 de ani. Cu mulțu­miri,

ALEXANDRU V. – Piatra-Neamț

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian