Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Fără ajutorul dvs., n-am fi ajuns la acest final fericit” (Scrisoarea „Roxana este lu­ mi­ na ochi­ lor noștri”, F. AS nr. 1592)

Foto: Shutterstock

Stimată redacție a revistei Formula AS, dragi cititori,

Sunt Lavinia Elena Zgârdea și, în urmă cu câteva luni, mă adresam dumneavoastră, cu disperarea mamei care-și vedea unicul copil, pe Roxana, țintuită pe paturi de spital, nepu­tincioasă în fața unei boli ce-a lovit-o din senin. În tot timpul scurs de atunci, Roxana a fost internată la Spitalul Județean din Deva, apoi la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, iar de la începutul lunii Noiembrie 2023, a fost internată la spitalul de copii „Bambino Gesu” din Roma, Italia. Aici a fost supusă zi de zi unor trata­mente complexe, imunoterapie și chi­mioterapie,    pentru că situația Roxanei a fost una foarte gravă și a necesitat multe intervenții și terapii specifice. Pe lângă actul medical în sine, am avut și cheltuielile de transport, pentru că, după ieșirea din spital, Roxana a trebuit să fie sub su­praveghere permanentă, monito­rizată la diferite intervale de timp, fiind nevoie de numeroase dru­muri la spital, spre și dinspre locuința pe care am închiriat-o aici, în Italia, ca să fim alături de ea.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Roxana a reușit să treacă cu bine prin toate și nădăjduim ca în curând să ne întoarcem acasă, la Deva. Roxana e încă slăbită, dar e bine.

Vă scriu în numele ei și al nostru, mulțu­mindu-vă din tot sufletul pentru mâna întinsă, căci fără ajutorul dumneavoastră n-am fi reușit să ajungem la acest fericit liman! Alături de Fundația de cultură și presă „Formula AS” și citi­torii revistei, am fost ajutați și de alte instituții și persoane, cărora vă rog să-mi îngăduiți, de ase­menea, să le mulțumesc:    postul local de televi­ziune INFOHD Hunedoara, publicația online Replica HD, Antena 3 Deva, Liceul de Arte Plastice „Sigismund Toduță” Deva, Primăria Municipiului Deva, S.C. ACOMIN S.R.L Deva, Asociația de părinți „Andrei Șaguna” Deva, colegii de serviciu, ai mei și ai soțului meu.

Dumnezeu să vă dea sănătate și să vă răsplătească înmiit tot binele pe care ni l-ați făcut!

Cu recunoștință, părinții Roxanei,

LAVINIA și TOMA ZGÂRDEA

„Mi-ați luminat viața!” (Scrisoarea „Abia merg, abia văd, abia aud”, F. AS nr. 1586)

Stimată redacție a revistei „Formula AS”,

Mă numesc Gheliuc Lucica, sunt din Curtea de Argeș și pentru că scrisoarea mea de mulțumire, trimisă în luna Noiembrie, nu a fost publicată, bănuiesc că s-a pierdut și v-o trimit încă o dată.

Să vă dea bunul Dumnezeu multă sănătate pentru felul cum ați răspuns cererii mele de ajutor. Mi-ați luminat viața! Mulțumesc din suflet atât Fundației revistei, cât și celor care mi-au trimis bani prin poștă.

Iată numele lor: stareț Paisie Ro­gozan (schitul Lacu, Muntele Athos), Nicolae (Alba Iulia), Gheorghe (București), Dumitru D. (Râmnicu Vâlcea), Petru C. (Sălaj), Ioan C. (Arad), Maria-Paula (Zlat­na, jud. Alba), Emilia (Vulcan), Mihaela (București), Silviu (Bu­curești), Doina-Maria (București), Maria (Iași), Maria (sat Călinești, Suceava), Lucian D. (Rădăuți), Maria B. (jud. Sălaj), Paula S. (America), Rebeca V. (Valea Lungă, Dâmbovița).

Mă voi ruga mereu pentru sănătatea dvs. Cu respect,

GHELIUC LUCICA – Curtea de Argeș, str. Elena Cuza, bl. A2, sc. A, ap. 16, jud. Argeș

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian