Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 12-18 Aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mercur retrograd în Berbec ne avertizează asu­pra deplasărilor din weekend, care pot fi însoțite de neajunsuri. Acestea pot să fie de ordin tehnic ori pot să fie ciondăneli, referitoare la luarea unor decizii, pro­babil cu vreun bărbat tânăr și temperamental. Dar Venus în Berbec ne face să depășim ușor mo­men­tele neplăcute și să ne recâștigăm buna-dis­poziție.    În același sens lucrează și conjuncția Ju­piter-Uranus în Taur, doar că buna-dispoziție gene­rată de aceștia doi se referă la prosperitate – ne putem trezi la propriu cu o sumă nesperată de bani – sau la oportunități neașteptate de câștig, care se ivesc în multe cazuri prin intermediul prietenilor. Ori putem întâlni pe cineva care să ne inspire, să ne devină mentor sau să ne faciliteze un progres, de exemplu o promovare. Singurul lucru de care tre­buie să avem grijă este ca această conjuncție elibe­ra­toare din multe puncte de vedere să nu ne deter­mi­ne să ne neglijăm responsabilitățile curente. Atunci vom câștiga o nouă perspectivă asupra potențialului nostru și a felului în care îl putem folosi, pers­pectivă la care nu ne-am gândit până acum.

Semnele cardinale:

BERBECII n-ar trebui să conducă sau să meșterească în weekend, nici să se în­tâlnească cu rude sau vecini certăreți. Nu se întâmplă mare lucru, dar de ce să vă stricați finele săptămânii? Concentrați-vă asupra unor surse de câștig făcând ceva nou, ce vă face plăcere.

RACII încep să rezolve anumite chestiuni privitoare la călătorii ori studii. Dacă nu forțați nota, puteți vedea rezultate pe fi­nalul intervalului. Nu vă supărați dacă șefii vă pun să refaceți ceva. La a doua încercare veți realiza că nu v-ați folosit suficient potențialul.

BALANŢELE care nu s-au înțeles cu unii prieteni pe final de săptămână își pot revizui atitudinea, păstrând astfel bunele relații. Vi se poate ivi o ocazie de nerefuzat, pri­vi­toare la o investiție, o poveste pasională intensă sau puteți avea percepții extrasenzoriale.

CAPRICORNII care au de făcut reparații prin casă au spor la ele, cu condiția ca, pe final de săptămână, să mânuiască cu grijă uneltele ascuțite. Pentru unii dintre dvs., conceptul de dragoste la prima vedere poate deveni realitate, pentru alții, o idee creativă.

Semnele fixe:

TAURII sunt primii beneficiari ai conjuncției Jupiter-Uranus, deoarece aceas­ta se petrece în semnul lor. Veselia, inventivitatea și nonconformismul de care dați dova­dă vă atrag simpatie. Unii pot deveni însă invidioși, bârfindu-vă pentru tot felul de mărunțișuri.

LEII care se abțin de la comentarii răutăcioase față de cei mai puțin cunoscuți sau înstăriți ca ei au de câștigat la capi­tolul imagine. Dacă sunteți la drum lung, pot apărea discuții sau mici probleme tehnice.

SCORPIONII fac bine dacă se abțin de la co­mentarii critice față de colaboratori. Este de asemenea recomandabil să purtați echi­pa­men­t de protecție, dacă meseria v-o cere. Partene­rul de cuplu sau de afaceri vă pregătește surprize, și anume dintre cele plăcute.

VĂRSĂTORII dornici de petreceri la sfâr­șit de săptămână ar trebui să evite șofatul, pre­cum și participarea la bârfe, care ar putea ajunge la urechile celor pone­griți. Mai bine organizați ceva acasă la dvs., invitați prietenii și rudele simpatice prin alianță, va ieși bine.

Semnele mutabile:

GEMENILOR li se propun diferite acti­vități pe final de săptămână. Gândiți-vă atent la care și la câte puteți ajunge, realist vorbind. Alergând de colo-colo puteți avea parte de mici incidente.

FECIOARELE au tendința să se gră­bească și, culmea, să facă greșeli mărunte la serviciu. Ori, la fel de surprinzător, să nu-și asculte reflexele. Atenție la umeri! S-ar putea să aveți o ocazie neașteptată de a călători în străi­nătate ori să deveniți persoane cunoscute.

SĂGETĂTORII au nevoie de moderație la capitolul mâncare și băutură, deoarece altfel, ficatul și bila se pot supăra pe ei. Res­pectând aceste limitări, veți beneficia de o ener­gie de bună calitate. Discutați cu persoana iubită despre trecut. Asta consolidează relația.

PEŞTII au de câștigat, la propriu și la fi­gurat, dacă-și recalculează niște venituri colaterale, cum ar fi colaborările. S-ar pu­tea să fie un moment bun pentru a cere un spor. În­trevederile cu rudele sau anturajul apropiat se pot do­vedi deosebit de productive.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian