Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Dumnezeu să vă răsplătească, oameni minunați” (Scrisoarea: „N-am crezut vreodată că voi ajunge să cer ajutor”, F. AS nr. 1608)

Mulțumesc direcției revistei „Formula AS” și, de asemeni, întregului colectiv de redacție pentru ajutorul ce mi-a fost acordat. Cu banii primiți am reușit să achit unele recomandări ale medicilor specialiști: RMN + tomograf și, de asemenea, să-mi pot procura rețetele foarte costisitoare date de medicii din Iași și Târgu Mureș.

Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, o viață plină de bucurii și împliniri. Dumnezeu să vă răs­plătească înzecit pentru tot ceea ce faceți, oameni minunați. Tot respectul pentru munca și omenia dvs.

Cu stimă și considerație,

BAROI MARIA – str.    Ferarului nr. 3, loc. Cut, com. Dumbrava Roșie, jud. Neamț, cod 617187

„Nu m-ați lăsat singură în fața deznădejdii” (Scrisoarea: „Sunt foarte bolnavă și am o pensie de 395 lei”, F. AS nr. 1603)

Mă numesc Paciurea Paulina, sunt din Bucu­rești, str. Humulești nr. 19, sector 5. Cu mare recu­noștință vreau să vă mulțumesc că m-ați ajutat. Mi-ați fost de mare folos și nu vreau să rămân da­toare la dvs. Vă scriu ca să vă mulțumesc. Banii primiți de la cititori m-au ajutat la un mare necaz. Am avut probleme cu soțul meu, a fă­cut accident vascular, a fost internat la Spitalul Obregia, și după o săptămână a intrat în comă. În două luni și jumă­tate, zilnic l-am vizitat, oferindu-i tot ce avea ne­voie. Dar efortul a fost zadarnic. Pe data de 18.03.2024 a decedat. Pompele funebre ne-au cos­tat 6.800 lei, dacă nu aveam acești bani de la dvs. nu știu ce mă făceam. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu m-ați lăsat singură, în fața deznă­dej­dii. Menționez că nu am nici o retribuție și cu sănătatea stau foarte rău. Dumnezeu să vă răsplătească mai mult decât pot cuvintele mele.

PACIUREA PAULINA – str. Humulești nr. 19, sector 5, București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian