Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Băiețelul meu are displazie chistică renală”

Foto: Shutterstock

Am un băiețel de 11 ani căruia la o ecografie i s-au depistat chisturi la rinichiul drept (formate din naștere). Diagnosticul: displazie chistică re­nală dreaptă. Rinichiul stâng este sănătos, iar dreptul – o treime, cât nu este acoperit de chisturi – funcționează. I s-a propus operația, dar nu i s-a recomandat nici un tratament. Dacă știe cineva un tratament pentru această afecțiune, îl rog din suflet să mă ajute.

CORNELIA – Giurgiu

„Nu-mi revin după o hemoragie cerebeloasă cu sindrom ataxic”

În anul 2019, în luna Iunie, am avut un acci­dent cerebral vascular și am fost internată la Spi­talul de Neuropsihiatrie, cu diagnosticul hemo­ragie cerebeloasă stângă cu sindrom ataxic sever. Am făcut tratament medicamentos, am urmat un regim alimentar foarte sever. În momentul actual nu pot merge, nu am echilibru, am amețeli, mă dor picioarele, mi se umflă gambele, gleznele. Mi s-a produs o erupție a vaselor de sânge în jurul gleznelor, slăbesc pe zi ce trece (nu am poftă de mâncare), vederea mi-a slăbit accentuat. Vă    scriu în speranța că mă poate ajuta cineva cu un sfat naturist sau un alt tratament. Vă    mulțumesc!

IULIANA – Reșița

„Mama are o formațiune tumorală cu metastaze”

Se împlinesc aproape 4 ani de când mama mea a fost diagnosticată cu cancer mamar stadiul III B, extirpându-i-se radical sânul stâng. În ur­mă cu un an i-a apărut o adenopatie sub­man­di­bulară (sub ureche) stângă, ca­re a fost tratată. Acum, când este propusă pentru extirparea tumorii, aceasta este ino­pe­rabilă, diagnosticul presupus fiind for­ma­țiune tumorală cu metastaze sub­man­dibular stâng. Dacă știe cineva vreun re­mediu, îl rog cu disperare să-mi ofere o soluție!

RODICA – Oradea

„Sufăr de parametrită cronică posterioară”

Am 31 de ani și sunt mama a două fe­tițe. Am descoperit acum câteva luni că sufăr de para­me­trită cronică poste­rioa­ră. Am urmat tratamentul indicat de me­dicul ginecolog și nu m-am simțit bine. Am urmat, de asemenea, și tratamentul in­dicat de medicul de familie și tot nu mă simt mai bine. Dacă știți un tratament care să mă ajute, vă rog mult să-mi răspundeți prin intermediul revistei.

CRISTINA – Slatina

„Sufăr de hemoragie oculară”

Am o rugăminte la cei care mă pot ajuta. Am mio­pie forte (ereditar) și de curând am și hemo­ragie oculară. Am făcut mai multe tratamente, dar nu au dus la nici un rezultat. Vă    rog să mă aju­tați. Vă    mulțumesc!

LOREDANA – Galați

„Sufăr de adenită cronică submandibulară”

Am 46 de ani și sufăr de ciroză hepatică cu vi­rus hepatitic C decompensată, dar pe lângă asta am și o adenită cro­nică subman­dibulară stângă. Am fost pro­gra­mată să mă ope­rez, dar mi-a fost frică și am refuzat. În timp s-a mai mic­șorat, ajun­gând cât un sâmbure de măslină (1,5 cm). Din 6 Octombrie au apărut dureri și iar a început să crească până la 3-4 cm. Mă ne­liniș­tește foarte mult faptul că a crescut din nou. Ce aș putea face? Dacă cineva s-a confruntat cu un asemenea caz, îl rog din tot sufletul să mă aju­te. Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate și bucurii!

MARIA – Bacău

„Doresc un tratament pentru tenia mică și lamblii”

Fetița mea are 10 ani, băiatul 17 ani și amân­doi sunt infestați cu tenia mică și lamblii. Mă poa­te ajuta cineva cu un tratament naturist care să-i scape de acești pa­raziți? Tra­tamen­tele medi­ca­men­­toase urmate nu au dat nici un rezul­tat. Vă    mulțumesc mult.

IOANA – Maramureș

„Am o calcifiere mare la nivelul umărului”

De aproximativ un an, am dureri la umărul drept. Aceste dureri s-au agravat în timp, chiar dacă am efectuat ședințe de fizioterapie (diadi­namice și ultrascurte) și masaj. După efectuarea radiografiei mi s-a pus diagnosticul de calcifiere mare la nivelul capsulei articulare contur supe­rior, fiindu-mi recomandată o intervenție chirur­gi­cală. Există un tratament naturist cu șanse de vin­decare a acestei boli? Apelez la cititorii revis­tei, în speranța că voi primi ajutorul lor. Cu mul­țu­miri,

GINA – București

„Din cauza salivației abundente, am mari dureri de stomac”

De cinci-șase luni sufăr de o sa­livație abun­dentă care s-a in­tensi­fi­cat pe parcurs, creându-mi un tic care se ma­ni­festă prin ne­voia de a înghiți permanent. În ace­lași timp, am sen­zația de us­tu­rime a gurii și bu­zele mi se usucă până fac răni. Din cauza    în­ghițirii salivei în exces, am dureri de sto­mac și o digestie accelerată, care îmi cre­ează o stare per­manentă de foame. Am consultat me­dici de toate specializările la care am fost îndru­mată, dar tra­tamentele reco­mandate nu mi-au ajutat la nimic. Vă rog din su­flet să-mi dați un sfat pentru rezol­varea acestei pro­­­bleme foarte su­părătoare. Vă    mulțumesc anticipat.

VALENTINA – Târgu Neamț

„Am gastrită acută și colită”

Am 18 ani și mă confrunt cu o problemă de să­nătate. Am gas­tri­tă acută și colită. Am făcut mai multe controale și am fost la mai mulți medici. Mi s-au dat diferite tratamente, care nu au dat ci­ne știe ce rezultate. Încă am dureri de sto­mac și mă balonez foarte ușor de la orice ali­ment. Dacă ci­neva cunoaște un tratament natu­rist, îl rog să-mi răspundă prin in­termediul re­vistei. Vă    mulțumesc!

CRISTINA – Ploiești

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian